Narkotikan flödar fritt i Malmö

BROTTSLIGHET. Mer knark än någonsin flödar i Malmö. Inga ansvariga gör något. – Alla har kapitulerat, säger Ozan Sunar, vd för Moriska paviljongen i Folkets park.

Tillgången på narkotika har aldrig varit större i Malmö. – Du kan få ett gram var och när du vill, helt öppet. Det är så det ser ut i staden, säger moderata politikern Noria Manouchi (M), vice ordförande i sociala resursnämnden.

Inga ansvariga för Malmö stad hade ställt upp för att förklara, och kanske försvara, det som kommunen gör eller inte gör. I stället får Freddy Nilsson på Malmöpolisen ensam axla rollen som myndighetsperson. Och han ger heller ingen ljus bild av knarkläget i Malmö.

– Narkotikan är ett stort och utbrett problem. Vi har inte på något sätt kapitulerat, men vi jobbar med de förutsättningar som finns. Vi tvingas hela tiden att göra prioriteringar. Det pågår en underrättelsetjänst hela tiden, men det är en stor handel och ett stort inflöde, säger Freddy Nilsson.

-Pettersson håller med Jan Guillou som 1996 i Aftonbladet skrev  ”Invandrarna har vissa talanger
som är nödvändiga för knarksmuggling, de talar kurdiska, arabiska och spanska” och det har väl knappast blivit bättre de senaste tjugo åren, mer än att spanskan nog är på utgående i den branschen…

Sydsvenskan

 

20 thoughts on “Narkotikan flödar fritt i Malmö

  1. Min stad Malmö, är förlorad, brukade min chef kommunalråd magnus olsson säga…och jag ger honom rätt i det. Det behövs mer än ett antirasistiskt mittenparti med förgreningar in i expo som botemedel för en frisk stad och ett friskt land. Vem ska rädda oss…..vi själva?

    • Eva-Marie :
      Visst gör det ont och fler städer runt Malmö är illa ute, jag tänker främst på Landskrona, Trelleborg och Helsingborg. Även små orter som Eslöv, Rödstånga, Klippan och Ljungbyhed osv,osv .
      Repatriering är den enda lösning som jag kan se, alla som är kriminella, har ljugit, falska papper de måste ut ur landet .

  2. Man behöver inte gå så långt för att hitta liknande. Det ordnas fackeltåg och annat larv för rättvisa, solidaritet och alla människors lika värde. Några hundra meter bort bor de som kan köpa sig till privilegier och på parkbänkarna sitter folk och ruttnar bort av droger.

    Socialdemokraternas mål är att aldrig komma i mål.

  3. Dags för Löfven att erkänna att Polis-Dan inte sköter sitt jobb. Sverige styrs snart inte av regering och riksdag utan av maffian. Sen kan man fråga vilka som står på deras lönelista?

  4. Stefan Löven är STOLT över dessa nya CEO och företagare driftiga unga muslimer/araber, Sveriges pensions-räddare.
    Miljöpartiet tycker nog at de måste få behålla sin kultur från Afghanistan, Turkiet, Syrien….
    Stefan vet säkert att Malmö är ökänt som en STORMAKT i knarkbranschen över hela världen samt för judeförföljelse av araberna där! Grattis Stefan Löven och Socialdemokraterna/Miljöpartiet!

  5. Kanske fel av mig men jag ser det som sker inom arabklanerna det är precis det som hände/ händer inom den italienska maffian där kriminaliteten också är inom familjen……………….den STORA skillnaden är att MENA-klanerna / muslimerna är så många fler, alltså ännu värre.
    Svenska myndigheter ser till att sprida de över hela landet i varje litet hörn.

KommenteraAvbryt svar