Måste vara nått missförstånd

PK organet METRO har idag en drapa om de nyanlända pensionsräddarna. Man påstår att många av dessa raketkirurger inte ens har gått i skola o inte vet hur man uppför sig mot flickor.

”Behovet av grundläggande kunskap om sex, relationer, jämställdhet, sociala koder och psykisk hälsa är stort i gruppen, enligt UMO. – Just kunskapen om kroppen är väldigt låg, kunskapen om hur ett barn blir till, varför man ska skydda sig och hur man skyddar sig. När det gäller jämställdhet och rättigheter är kunskapen generellt mycket låg. Det kan handla om hur man som kille tar kontakt med en tjej, hur man umgås och hur man gör för att visa att man kär. Ofta ser det helt annorlunda ut i de länder ungdomarna kommer ifrån.

– Det finns inte ungdomsmottagningar eller elevhälsa, man kanske inte ens har gått i skola, och aldrig umgåtts över könsgränserna på vad vi tänker som ett normalt sätt, säger Lotta Nordh Rubulis.”

Fast det är klart, har man studerat raketkirurgi för att kunna åka till Sverige och rädda pensioner så kanske man inte haft tid med mer basala kunskaper?

10 thoughts on “Måste vara nått missförstånd

 1. Jag vet många länder som ordnar undervisning för invandrarungdomar i Holland, Norge, Sverige och Tyskland. Man har lagt ned miljoner och åter miljoner men även de som gått kurserna fortsätter t ex att våldta minderåriga. Jag tror inte att deras ”kultur” kommer att ändras på en generation eller två.

  Såg förresten en intervju med en invandrad. Man valde då en flicka i 20-årsåldern från Sydamerika? Men hon uppskattade att det var öppen undervisning i svenska skolor påpekade dock att problemen uppstod inte kontra svenskar utan när detta skulle involvera släkten och föräldrarna.

  Spelar ingen roll om en 16-årig arabisk kille får undervisning i skolan när hans föräldrar säger tvärt emot.

  Alltså måste även de vuxna lära sig vad som gäller i Sverige och att leva därefter.

 2. Oj,oj,oj,oj….Ingenting har frälset lärt, GRÖNGÖLINGAR styr vårt land…..-de vill vara ”goda” och fylla upp med fler kaosblattar/muslimer/araber….De blir ”blöta” när de får spela ”goda”….
  87:an kommer att få betala DYRT för vad de beställt!!!

 3. Metro är ju väldigt Kosher som sagt undra vilken raslig uppsättning ägandet har lite lat för att ta reda på det nu.

  • Metro ägs av Schibsted, dvs samma som äger AB
   Jag ser Metro som AFA i förhållandet till (s), dvs Schibstedts stormtrupper..

 4. Gränsen mellan geni och galning är hårfin.

  Har man vigt hela sitt liv åt avancerad forskning har man knappat hunnit socialisera med det motsatta könet.

Kommentera