SSU älskar Lenin

INRIKES. I torsdags arrangerades ännu ett möte i Kristianstad av SSU, ABF, Ung Vänster och – hör och häpna – Revolutionär Kommunistisk Ungdom! Trots omfattande kritik fortsätter ett regeringspartis ungdomsförbund att ordna träffar ihop med RKU. Trots att RKU gång på gång visat brist på respekt för demokrati fortsätter SSU att synas ihop med dem.

Hur länge ska vansinnet få fortsätta?

-Pettersson är inte förvånad. De vuxna i Socialdemokratiska Partiet umgås med islamister och fascister och äpplet faller inte långt från trädet.

Kristianstadsbladet 

 

10 thoughts on “SSU älskar Lenin

  1. Jag arbetade en gång på ett ställe som var ägt av Konsum. Detta var i slutet på 80-talet så det kanske är annorlunda nu? Jag blev uppkallad av fackchefen på stället i deras lokal för att jag inte frivilligt hade gått med inom en månad sedan jag började. Han gav mig ett ultimatum. Antingen går du med i facket eller så talar jag med din chef. Det var när jag gick ut från lokalen som jag såg ett inramat fotografi av Lenin som hängde över dörren. En vecka senare fick jag sluta.

  2. När ska vanligt folk förstå att Lenin var socialdemokrat. Läs meningen igen. Lenin var SOCIALDEMOKRAT! Han var med i det socialdemokratiska partiet i Ryssland. De ryska socialdemokraterna samarbetade med de svenska. Man kan säga att de ryska socialdemokraterna uppfann kommunismen genom att lägga till våld, slakt, tortyr, övergrepp, enskilda mord och systematiska massmord, dvs det som är revolutionär socialdemokrati, alltså kommunism. Deras mål är detsamma – socialism. Kommunisterna genom slakt, mord, övergrepp och alla perverterade metoder som helst bara de snabbt kommer till målet genom att med gränslöst våld få bort alla meningsmotståndare. Socialdemokraterna genom evolution, eller införandet av socialism med de små stegens tyranni eller vad vi i dagligt tal benämner “koka grodorna långsamt”. Och nu är vi här i ett praktexempel av socialistisk diktatur. Lenin i helvetet, Sven Wollter, Expo, de judiska finansiärerna bakom kulisserna och alla andra röda avföringsmänniskor måste vara överlyckliga..

    • Man måste också förstå att de vanliga ryssarna hade inget att göra med de röda avföringsmänniskornas Sovjet som dessa revolutionära socialdemokrater låg bakom varav den absoluta majoriteten var judar och resten deras lakejer. Nu är Ryssland befriat från den onde som dessvärre tagit över hela väst med sina lögner, sitt finanssystem och sin propagandamedia som sprider perver(sion) och dekadens. Så gör inte misstaget att gå på agendajudarnas propaganda om ryssland idag eller att det skulle ha varit ryssarna själva som låg bakom den “ryska” revolutionen.

  3. Det finns en uppsättning spelregler för vänster och miljöislamisterna och en för SD.

  4. Problemet med dessa söndercurlade är att de inte “haft nöjet” att uppleva sann kommunism. Kan inte Ryssland ordna en realistisk theme parc i något före detta gulagläger så kan vi skicka dit alla aspirerande kommunister en månad eller två?

  5. “Om vi för kommunismens verk skulle behöva utrota nio tiondelar av befolkningen, så bör vi inte rygga tillbaka för sådana offer.” Lenin

Kommentera