Terroriståtalad muslim kallade domaren sugga, nazisthora och bad henne suga hans omskurna kuk

ISLAM. Grova svordomar haglade i fredags mot domstolens ordförande Marianne Madsen i Köpenhamn tingsrätt. 31-åriga Mahmoud Rabea kallade Marianne Madsen för ”sugga” och ”nazist hora”.

Mahmoud Rabea, är tillsammans med fyra andra män anklagad för att ha hjälpt Omar el-Hussein i timmar efter terrorattackerna i Köpenhamn i februari 2015.

Förhandlingarna inleddes i mitten av mars, och Mahmoud Rabea har flera gånger gjort kommentarer när åklagarna har ifrågasatt de övriga åtalade. Gång på gång, har domare Marianne Madsen bett honom hålla tyst, men det tränger inte in i hans hjärna.

Mahmoud Rabea skrek även att domaren kunde suga hans omskurna kuk, så nu kan muslimen se fram emot ännu ett åtal för förolämping som kan ge upp till  sexmånaders fängelse. Nu får han följa resten av rättegången från ett rum där hans utbrott inte stör någon.

Ekstrabladet

Nedan den civiliserade ”dansken”rabea

 

 

19 thoughts on “Terroriståtalad muslim kallade domaren sugga, nazisthora och bad henne suga hans omskurna kuk

  1. En sak är säkert
    någon idiot har omskurit för lite
    hur kan det vara att idioten inte såg hans hals?

  2. Tycker denna respektlösa människa ska skickas ur landet i en gummibåt. Utan mat och vatten. Ingen vill ha honom här. Ut med honom……😠😠😠

  3. Det är ju ganska märkligt att en förolämpning ska ge 6 månaders fängelse. Dessutom ska domaren tåla det! Därmed inte sagt att kamelknullaren inte är en rövfitta

  4. Dumheten har inga gränser. Denna undfallenhet mot islam ska kosta Europa dyrt. Varför ska vi betala för politikers dumhet? Bort med idioter och landsförrädare! Sverige är en nationell stat för svenskar och de europeiska invandrare som delar svenska värderingar och gör rätt för sig. Alla andra bort!

  5. Okultiverat språk typiskt skäggmussar. De hör väl sina pappor skrika det hela dagarna till sina mammor och systrar.

  6. Känns som att det är dags att repetera bakgrunden till deras hjärntvätt och vad som styr deras agerande:

    Kanske Norges sökerhetspolis har rätt?

    Med risk att uppfattas som övertydlig eller tjatig vill jag än en gång uppmärksamma, det som jag upplever som vår största risk: islam och de mål och krav koranen och sekten ställer på sina hjärntvättade följare:

    Ett inlägg jag skrev i juni:
    ”Varför döljer sig reportrar bakom de beslöjade orden, ”radikaliserade extremister” – så snart det händer det som är en naturlig följd av koranens budskap och direktiv?
    Orden betyder ju bara att det är människor som tolkar koranens text, d.v.s. DE ÄR MUSLIMER.
    En person som erkänt sig till islam har ingen återvändo. (endast döden kan lösgöra dem )
    En person som erkänt sig till islam måste följa koranen (men gör det kanske inte alltid för tillfället)
    En person som erkänt sig till islam kan vänta till ”den rätta dagen”. – enligt koranen!
    En person som erkänt sig till islam har rätt att döda en ”otrogen” – och enligt koranen: skyldighet.
    De flesta muslimer döljer sig bakom orden ”jag är inte praktiserande muslim”.
    Jag har hört orden från så många att jag är övertygad om att de har sin grund i direktiv från ”kyrkan”.
    Vilka muslimer i Sverige är muslimer?
    Kommer muslimer i Sverige att försvara Sverige mot islam (IS)?
    Kommer muslimer i Sverige att försvara islam när det är dags för Sverige?
    Mitt logiska svar är att ALLA MUSLIMER I SVERIGE KOMMER ATT FÖLJA KORANEN!!!!!
    Jag uppmanar alla att läsa sura 9:29 i Koranen.
    Läs också denna översättning från Koranen!
    ”Islam wishes to destroy all States and Governments anywhere on the face of the earth which are opposed to the ideology and programme of Islam regardless of the country or the Nation which rules it. Islam requires the earth-not just a portion, but the whole planet. Towards this end, Islam wishes to press into service all forces which can bring about a revolution and a composite term for the use of all these forces is ‘Jihad.’
    (Pamphlet: ”Jihad in Islam,” pp.9 -10. Syed Abul A’al Maududi [founder of JI terrorist organization].

    Muslim (19:4294) – ”When you meet your enemies who are polytheists [Christians], invite them to three courses of action. If they respond to any one of these, you also accept it and withhold yourself from doing them any harm. Invite them to (accept) Islam; if they respond to you, accept it from them and desist from fighting against them … If they refuse to accept Islam, demand from them the Jizya. If they agree to pay, accept it from them and hold off your hands. If they refuse to pay the tax, seek Allah’s help and fight them”

    => Hur många Muslimer är Muslimer?

    Vi befinner oss i en skräcktid.
    Det är kanske dags att sprida Koranens budskap. => Vi kommer alla att bli drabbade.
    Vi har två alternativ:
    1. Vänta tills katastrofen är ett faktum.
    2. Informera om verkligheten och vad som kommer – och agera.”
    Jag är mer rädd nu – och det verkar som jag hade rätt redan då?
    Kanske behövs ett nytt ”styre” för vårt fosterland medan det fortfarande finns ett fosterland?
    Är det rätt att vi straffas för andras dumhet?

    Jag är rädd!

  7. Det finns fängelser i Panama där fångarna ruttnar sägs det i dagens tidningar. Kan det vara ett alternativ där resterna går till biogas och så kan de bidra till en hållbar utveckling?

  8. Den figuren ser ju inte drogfri och heller inte civiliserad ut.
    Ut med honom, betala i ett land med billigaste anbud och så han avklarad.

  9. Om Mahmoud Rabea representerar den genomsnittlige individen av hens folkslag så är det förbannat lätt att förstå varför det ser ut som det gör i hela Mellanöstern!

    Ingen självinsikt för fem öre! Är det nödvändigt att dessa individer blandas upp med oss civiliserade individer i upplysta och moderna samhällen? Borde de inte sändas åter med vändande transport? Konstaterar krasst de kostar bara och bidrar med intet till våra civiliserade, upplysta och moderna samhällen! De utgör inget pittoreskt inslag i vår flora och fauna heller, utan de skapar parallelsamhällen och No Go zoner där Sharialagar, imamer skipar rättvisan! Zoner dit ingen normalt funtad etnisk svensk går eller befinner sig kvälls och nattetid knappt ens på dagtid!

  10. Varför inte transportera aset i en låst container ner till
    sandöknen där han hör hemma, att kalla honom för
    ett svin är en förolämpning mot Svinen, för svinen har
    betydligt mer vett än denna parodi på människosläktet!

  11. Muslimska amöbor, vad annat kan man förvänta sig?
    Han kan dock vara glad att det inte är jag som bestämmer hans straff…
    Janne

  12. För jävligt att ta in dessa araber/muslimer till Europa, de tillhör inte vår flora och fauna och är en avart till homo sapiens med obefintlig impulskontroll. Vi har många av den här sorten bland de 100,000 tals som invaderat vårt fosterland Sverige, det kommer vi att få erfara i vår och sommar….Nära skolor ska de placeras också tycker PK frälset…..-så de kan våldta och mörda barn och barnbarn….
    Adolf Hitler kommer att få upprättelse, terrorister och de som hjälper terrorister ska behandlas obarmhärtigt utan minsta hänsyn, militära lagar borde gälla i hela Europa….Finns många frivilliga som kan ställa upp gratis och verkställa straffen.
    TAR VI IN FÖR MYCKET AV DEN HÄR SORTEN TILL EUROPA SÅ KOMMER INBÖRDESKRIGET SOM ETT BREV PÅ POSTEN!! NOG MED ISLAM I EUROPA!

    • Vi är alldeles för mjuka och veliga mot den här avarten i Sverige och Danmark, grundfelet är att släppa in dem i våra länder från början. Det här aset borde bli av med uppehållstillståndet eller medborgarskapet och skickas tillbaka dit han kommer ifrån, det är enda lösningen, ATT FYLLA PÅ MED FLER UNGA ARABER/MUSLIMER LEDER TILL MER HELVETE I VÅRA LÄNDER!
      Fängelsestraff leder inte framåt, grunden måste vara att stoppa den muslimska massinvandringen till Europa, för vårt folks skull och barn och barnbarn. Det är fel att de ska tvingas betala kostnaderna för de PK frälset ”godhet” att tillåta massinvandringen som i grunden är KRIMINELLT att tillåta!!!!

Kommentera