Anti-demokratiska Virtanen vill ha bort kommentarsfälten

HATMEDIA. Media borde skämmas för kommentarsfälten skriver Aftonbladets Fredrik Virtanen i en ledare idag. Utan att gå in på några detaljer så tycker Pettersson att herr Virtanen ska skämmas för vad han kallat demokratiskt valda Sverigedemokrater och deras sympatisörer på bästa plats i hattidningen.

Fredrik borde också skämmas för att han varit med och skapat det antidemokratiska debattklimat vi har idag. Virtanen längtar säkert tillbaka till tiderna då hatmedia hade monopol på nyheter och kunde sitta på Söders krogar och fantisera hur mycket som helst, det gör han visserligen fortfarande men nu får Fredrik Virtanen mothugg och det är så klart inte kul för grabben.

Jag tycker annars att kommentarsfälten, med enstaka undantag, fungerar bra men det är klart Petterssons kanske inte skriver så mycket skit berusad av rödvin som Fredrik och hans vänner…

Aftonbladet

Virtanen

29 thoughts on “Anti-demokratiska Virtanen vill ha bort kommentarsfälten

  • Och då hjärnan rullat ner i röven på honom så har han inte inhalerat skiten, utan rektulerat den.

 1. Finnpajsaren Virtanen är rotlös, finne till farsa, svenska till morsa, inga rötter ingenstans. Och så rödtjut på det. Ingen bra kombination alls.

 2. Den där Fredrik Virtanen är en hycklare och stoppar hellre huvudet i pk-sandlådan.

 3. Vadå, är Virtanen en ”journalist”?
  Virtanen har väl aldrig varit någon god representant för annat än mentalt sjuka.

   • Pernilla Bergqvist är väl inte folkvald för att ändra etniskt svenska barns lovdagar för att ta hänsyn till muslimska och andra religioners helgdagar!

    Hen måste vara fruktansvärt svagbegåvad så klockorna stannar och blommorna vissnar!

    Enligt Pernilla så kanske hänsyn ska tas till alla stora men även alla små religioners helgdagar! Det måste innebära i Pernillas värld att alla helgdagar blir arbets och skolberfriade dagar! Då infinner sig nästa intressanta fråga hur många arbets och skoldagar blir det kvar under arbetsåret? Den frågan får väl Liberalernas svagbegåvade företrädare Pernilla svara på!

    Snälla Pernilla var någonstans i hela världen tas det hänsyn till svenska helgdagar! Pernilla träd ut ur dunklet som omger dig och lär dig tolka och förstå din omvärld!

    Omvärldsbevakning leder dig till att fatta rätt beslut som gynnar de kristna värderingar just de värderingar som vårt land byggts och vilar på! Sverige har aldrig haft islam, hinduism, budism, judendom eller någon annan världsreligion som sin värdegrund!

    Pernilla för allas trevnad, förstå att det bästa du kan göra är att avsäga dig dina politska uppdrag och politiska engagemang!

  • En utav få,mycket få, svenska journalister med integritet.

 4. Jag tycker gammelmedia skall sluta skriva tidningar för det klarar de uppenbarligen inte av.

 5. Det är ägare och ansvarig utgivare som ska skämmas över att Virtanen får publiceras i en tidning med anor från Lars-Johan Hierta.

 6. Virtanen har alla tiders möjlighet att resa till Nord Korea på en enkelbiljett!

  Tror inte någon skulle sakna hen!

 7. Fredrik Virtanen borde skämmas som inte tål sanningen.

  Så här Fredrik…till dig.

  En av världens bästa grupper ger dig en vink….

 8. Men vad bra……….då vet vi varför, vi irriterar oss på dagens journalister och journalistik.

  ”Fortbildningen av journalister är eftersatt och under press på många arbetsplatser, visar Journalistens undersökning.

  Kompetensutveckling borde vara högt prioriterat, givet mediebranschens snabba omvandling.

  Men när Journalisten kontaktar journalistklubbar på medier runt om i landet får vi många vittnesmål om det motsatta: fortbildningen är blygsam i omfattning, har minskat, eller handlar mest om ren teknikutbildning för att kunna hantera redaktionella system.”

  http://www.journalisten.se/nyheter/fortbildning-eftersatt-pa-manga-redaktion

 9. Afghanbladet och Petterssons är två raka motpoler när det kommer till yttrandefrihet Här är hela tiden en massa löst vänsteravfall och förstör/provocerar och Petterssons låter dessa hållas rätt länge, kanske lite lite för länge, även när de ägnar sig åt grova påhopp och hot mot enskilda och hela svenska folket. Afghanbladet vet inte en flugskit vad yttrandefrihet innebär.

 10. Fredrik Virtanen värnar inte demokratin och skriver på order av den Socialdemokratiska chefredaktören….Att Kaplan umgås med islamister som vill mörda Armenier bekymrar dock inte HATTIDNINGEN AB eftersom de stödjer den islamistiska regeringen!

Kommentera