Stäng

Slaget om Stalingrad i Paris

INVANDRING. Våldsamma strider mellan hundratals upprorsmakare har brutit ut vi Stalingrads tunnelbanestation i Paris. Skräckslagna parisare filmade slaget från sina fönster ovanför. 

Filmen är tagen i torsdags, och visar enligt statsminister Stefan Löfven människor som flyr för sina liv…

 

27 reaktioner på “Slaget om Stalingrad i Paris

 1. Fy faan vad jag mår illa när jag ser detta!
  Det förstår hela min dag å kolla på dessa löss!
  Frustrationen inom mig bara växer för var dag som går.
  Hoppas faan på ett inbördeskrig snart!

  1. Nu gick skrattmaskinen återigen igång i mitt hem! Tydligen ska vi svenskar lockas in i bleka döden med den ena neddragna skrattsalvan efter den andra, skrattsalvor neddragna av naiva och enfaldiga politiker och tjänstemän som gång på gång visar sin inkompetens, naivitet och enfald!

   Berikarna har tagit med sig sin narkotikakultur till Sverige!!!!

   Hahohahahahohahohahohahohoha! Vem fan kunde tro eller ens ana att så var fallet hos PK patrasket! ””De flyr för sina liv”” vilket sjuhelvetes skämt!

   Mycket, mycket märkligt att ordningsmakten inte upptäckt narkotika missbruket eller ska vi kalla det för narkotika behovet hos dessa folkslag tidigare! Narkotika! Ingen ny företeelse varken i Afganistan eller hos den afghnska befolkningen eller i andra Mellanöstern kulturer!

   Trodde i min enfald att ordningsmakten precis som oss andra etniska svenskar var medvetna om de narkotika problem som finns bland afghaner, iranier och andra arabiska folkslag! Upplysningsvis kan sägas att i Afgahnistan produceras mycket av det heroin och annan tung men även lättare narkotika som levereras till den europeiska narkotika marknaden! Som sagt behovet av tunga droger ökar i samma takt som asylturisterna anländer till Europa och Sverige!

   Frågan blir självklart på vilket sätt kommer de här individerna att bidra till det svenska samhällets uppbyggnad och på vilket sätt kommer de att bidra till att agera pensionsräddare?

 2. Så här går det när större delen av Europa vikt sig för sionismens visioner och agenda.
  Främmabde makt styr oss.
  Tacka alla som krupit för dem.

  Starkt marscherat, landsförrädare! Ni kommer aldrig förlåtas.

 3. För att få bukt på dessa mycket vanligt förekommande primitiva och muhammedanska beteenden är att skicka fanskapen ut och kriminalisera islam. De har ingenting här i Europa att göra.

 4. IN med så många det bara går. Ta 6000 i veckan, 15 000. Ös på. Det är redan försent för att göra någonting åt nu, så då är det bättre att skeppet får sjunka istället.

  Trist att vi inte kan bestraffa förrädarna Löfven, Lööf och Fridolin. Värre människor har jag sällan skådat.

 5. Vad gör franska regeringen åt detta? Welcome Refugee.

  7 klövern vet inte vad de håller på med..

  .

 6. Tryck gilla om du har varit i Danmark Gäller även läsare som inte kommenterar.

  Jag har varit i Danmark över 10 gånger.

  30 +.

  1. Exakt, tack för påminnelsen.
   Vi befinner oss i en återvändsgränd, enda möjligheten är……….

 7. Skulle inte förvåna mig om Stefan Löfven förlorar mest på Kaplan-affären. De flesta vet var Kaplans lojalitet ligger sen tidigare. Han åker ju Turkish Airline istället för SAS även om det blir dubbelt så dyrt för skattebetalarna.

  Nu har det framkommit att det var fler svenskturkar med på festen som sitter och skulle ha representerat Sverige i riksdagen. Snart har de så många islam-trogna på höga positioner att de bildar ett eget parti och överger Mp och S. Då kan de se sig om efter stödröster i fortsättningen.

 8. Det är oklart vad dessa ”flyr” ifrån?
  De stora vinnarna är deras hemländer som slipper dem.
  Och varför slåss de inte ordentligt och gör slut på varandra?

 9. Stefan Löfven ser ingen skillnad på människor i nöd och individer som egentligen inte befinner sig i nöd! Det vet vi allihop sedan valdebatten där Stefan Löfven skrek till Jimmie Åkesson ””de flyr för sina liv”” efter det uttalandet står det bortom allt rimligt tvivel att den mannen använder ögonen att se med och huvudet till att tänka! Stefan har vid ett flertal tillfällen gett de mest befängda löften till all världens så kallade asylturister och hen har aldrig någonsin funderat över vad hen utlovat!

  Sjuklövern har gett sig fan på att utarma Sverige och dess etniska befolkning fullständigt! Vården överutnyttjas av asylturisterna, tandvården överutnyttjas av asylturisterna, skol resultaten försämras i rasande takt på grund av asylturismen, åldringsvården har inte resurser att tillgodose den etniskt svenska äldre befolkningens behov av vårdplatser i särskilda boende, pensioner som inte går att leva ett drägligt liv på, med mera allt beroende på asylturismen som i primärkostnader kostar mer än driften av hela det svenska försvaret!

  Det finansministern kallar budget, kallar jag för räkning / faktura eftersom att kostnaderna redan är fullt intecknade, alltså ingen beräknad kalkyl utan reda faktiska kostnader som redan uppkommit och som inte går att minska på grund av det fortsatta inflödet av asylturister dagligen och stundligen!

  BNP ökningen kan aldrig någonsin betraktas eller räknas som ”tillväxt”, BNP ökningen är inget annat än internekonomi precis som i vilken annan verksamhet som helst eller som i din egen privatekonomi! Pengar som snurrar i det egna landet, företaget eller familjen är inte tillväxt! Pengarna blir inte fler utan snarare färre där det köps in och förbrukas mer än det säljs och exporteras för!

  Stefan Löfven lämna in din avskedsansökan till talmannen och utlys nyval!

 10. Ja de stackars små ”barnen”måste få leka lite.det som händer där nu kommer att hända i sverige om ett litet tag ,,typ som med bilgrillningarna som startade i Paris och har blivit vardagsmat nu,,snart är det somna och då gavlar skall ni få se på fan ,,när alla 160 000 missnöjda skäggebarn löper amok

  1. somna och gavlar tyckte datorn att jag skulle skriva ,,,,,sommar och jävlar skall det vara ,,är det någon som vet hur man stänger av rättstavningsordförslags helvetet ?

  2. – men i Södertäljes invandrarförorter her det brunnit minst en bil varje natt i många år.
   Snart får övriga Sverige känna av ”förmånen” att ha >50% invandrare i sitt samhälle/stad.
   En tröst är dock att de flesta i Södertälje inte är muslimer.
   Så de har inte haft som mål att döda oss, gamla Södertäljebor.
   De har ”bara” haft som mål att ta över ekonomiska makten i staden.
   De flesta har dock inte straffats för skattebrott.
   De har byggt ”vita” hus för ” ” pengar?

 11. Löfven och de andra i rövarregeringen har en helt annan verklighetsuppfattning och ”värdegrund” än vi andra med sunt förnuft,öppna ögon,öron och klarsynthet.

   1. Orban har rätt. Europa skulle må bra av orbanisering men antagligen kommer det att skapa en ny Väst/Öst mur så småningom. Får vi dessutom en Brexit tror jag EU börjar vittra sönder

 12. Socialdemokraterna och Stefan Löven tycker säkert detta är trevligt och att det är ”rasismens” fel.
  Detta är individer som inte passar in i ett civiliserat Europa, de efterfrågas inte av någon utom enfaldiga politiker och de bor långt ifrån sina älsklingar. Tragiskt att dessa ”ökenråttor” och negrer tillåts förstöra en fin stad som Paris ändå är, hela Europa kommer att bli som de länder dessa halvapor kommer ifrån, Grekland, Italien och Sverige. Turismen kan vi glömma bort, men detta kan i och för sig stärka turismen där jag befinner mig i Thailand. Väljer man resmål i Europa så tar den förnuftige reda på om det finns invällare där och om så är fallet väljs annat resmål.
  Vi har utan underdrift oerhört veka ledare och de tror att det går att köpa en lösning på dessa problem, Sveriges nota är minst 50miljarder under 2016. Detta är ett permanent mycket dyrt politikerprojekt att förflytta hela Afrika och mellanöstern till Europa, kan inte EU skydda sin yttre gräns och stoppa denna folkförflyttning då går vi alla under, det slutar i kaos och inbördeskrig.
  EUROPA BEHÖVER STENHÅRDA INVANDRINGSLAGAR!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: