Stäng

God morgon, det sovande folket har vaknat

Nu ska vi alla gå på möte, i Spånga Tensta, ett möte där svensken vaknat och kräver av politiker att värna svensken före andra länders medborgare. Den somaliske stadsdelsnämndsordföranden  miljöpartisten Awad Hersi svammlar och har förmodligen helt andra personer som prioritet än svenssson.

I min stad Malmö har ingen någonsin blivit kallad till ”informationsmöte”, i Malmö är det locket på hela tiden när staden transformeras

40 reaktioner på “God morgon, det sovande folket har vaknat

 1. Jag har problem med min hälsa men tvingas nog lämna landet snart.
  När Reinfedlt styrde så vad det som om Sverige befann sig i en slalombacke på väg nedför. Nu när Löfven Romson,Frigolit och Kaplan tagit över har det förvandlats till ett störtlopp i 250 km

  1. Tråkigt Ingvar att du måste lämna vraket Sverige av hälsoskäl.
   Skulle också vilja lämna som det ser ut i landet idag. Sorgligt men sant. Råkar det trilla ner manna från skyn så…hej då mitt hemland.
   Lycka till Ingvar och hoppas du får hälsan åter!

  2. Det är snart enda lösningen. Kommer också att emigrera så småning om. Mina tankar går främst till de som inte har dom ekonomiska resurserna att lämna den mångkulturella gyttjepölen.

 2. Av en tillfällighet fick jag veta att Malmö Stad skall börja bygga modulhus.
  MKB skulle ha fått 250 miljoner för detta ändamål, och redan skall det ha varit någon upphandling.
  Just nu växer Malmö med 7000 invånare per år.
  Finns inga lärare, inga skolor, sjukvården går på knäna och väntetider blir längre och längre.
  En normalbegåvad som ser bra och hör bra borde kanske förstå att detta inte kommer leda till något bra?
  Detta kommer bara leda till motsättningar, kriminalitet, vår natur förstörs.
  Malmö klarar inte mer.
  Det skall byggas bostäder i Bunkeflostrand på en mark där fågellivet och olika djurarter är fantastiskt. Skjutbanan.
  Kriminaliteten i detta område har redan ökat med 150 personrån förra året.
  Ett nytt utanförskapsområde växer upp.
  Om man värnar om djur, natur och människor så skapar man inte detta så snabbt.
  Detta är verkligen inte human politik och ser vi inte redan detta eller hör vad som händer, så är man NAIV.

  1. Och när ska malmöbor bjudas in för informationsmöte, finns det någon som ställer krav om sådant……..jag har. Genom åren har jag till olika instanser ställt frågor och ställt krav, man borde bli politiker.

   Tillsammans är vi starka, men sedan har vi det med verkligheten att förhålla oss till, när politiker i alla läger mer ser till sin egen bekvämlighet och inkomst av politiska arvoden istället för att ha medborgarna, staden och riket som prio ett, då går det åt skogen/havet (Bunkeflostrand) Vi har tydliga exempel i Malmö där den politiska eliten naglar sig fast för sin egen privata skull, man går över ”lik” för att sko sig själv.

   Tyvärr ”malmobon” politik är fulspel, det borde inte vara så. Att hjälpas åt att få vår stad på rätt köl blir svårt som du snart kommer att förstå då du sätter dig mer in i hur politiken fungerar på riktigt.

   1. Så fungerar det i praktiken
    ”Till saken hör att det är stor bostadsbrist i Älmhults kommun, där uppskattningsvis 1 000 personer står i bostadskö.”
    ”Det borde väl betyda att de nya reglerna innebär att flyktingar kan gå före personer som stått flera år i bostadskö?”

    ”– Det som händer är att tiden kan förlängas i kön. Alla drabbas på ett eller annat sätt.”
    ALLA SVENSKAR DRABBAS FLYKTINGARNA GLIDER FÖRE PÅ EN RÄKMACKA
    http://www.smalanningen.se/article/gar-fore-i-bostadskon/

  2. Flytta från Malmö om ni kan; ni som fortfarande bor kvar i den ghettofierade rövarhålan.

 3. Apropå att vakna upp……….

  ”Det är inte snällt att vara kravlös – det är elakt”

  Hur kommer det sig att svenskar så ofta blandar ihop kravlöshet med snällhet? Sätten detta görs på förefaller närmast oändliga. Det görs på arbetsplatser, i sjukvården, på skolor och inom politiken.

  Med den närmast ikoniserade kravlösheten i Sverige blir alla förlorare, skriver psykiatern, författaren och debattören David Eberhard.

  Saxar lite mer ur den utmärkta debattinlägget……….

  ”Jag har flera gånger skrivit om den sjukskrivningsepidemi som håller på att knäcka våra statsfinanser. Sjukskrivning är mycket sällan en bra behandlingsmetod och ändå blir allt fler sjukrivna i ett av världens, objektivt sett, friskaste länder.

  Det handlar delvis om kravlöshet.

  Att våra unga vuxna mår dåligt är en annan sida av samma mynt. Vi fjäskar för barnen som små, bara för att skapa orealistiska förväntningar på livet hos dem, som samhället sedan inte kan svara upp till.

  Detta syns sen i ökande psykisk ohälsa för unga, men också på många arbetsplatser där många nya arbetstagare i första hand frågar sig vad arbetet kan göra för dem i stället för att försöka bidra själva.

  Det har nog heller inte undgått någon under senaste tiden att vi i vår iver att vara goda har skapat enorma integrationsproblem. Det är säkert en bra investering för framtiden att ta emot nya människor i landet, men kostnaden galopperar nu.

  Magnus Henrekson, professor i nationalekonomi, konstaterade nyligen i en intervju att det är våra kommande pensionspengar som nu försvinner för att täcka kostnaderna. I och med att vi inte ställer några krav kommer en osannolikt stor andel av dem vi tar in i landet aldrig ut i arbete.

  Det finns dock några ”seriösa” debattörer som avfärdar oron med att det bara kommer att kosta oss två pizzor och ett Netflixabonnemang per person.

  Det är nog tur att de som försöker göra sådana poänger inte arbetar som ekonomer. För oavsett på vilken nivå vi anser att vi ska vara med och hjälpa till globalt, så är kostnaden för vår obefintliga integration ett gigantiskt problem.”

  Läs för tusan hela inlägget och sprid det gärna….

  http://www.gp.se/nyheter/debatt/det-%C3%A4r-inte-sn%C3%A4llt-att-vara-kravl%C3%B6s-det-%C3%A4r-elakt-1.190921

  1. Och som jag ofta sagt är det väldigt oförskämt av den ”goda” svensken att behandla andra vuxna som barn eller näst intill som utvecklingsstörda.

   De ”goda” ska ta om hand…..man ska ta om hand andra länders medborgare, andra länders medborgare som på egen hand och i många fall med mycket beslutsamhet och med god initiativförmåga rest hundratals mil för att komma till destination smörgåsbord. Logiken går inte ihop, varför har inte de ”goda” i vårt land sett de anländas kapacitet, varför vill man ha migranterna som sina små gulliga hundvalpar? Man behandlar inte människor så ifall man är god på riktigt.

   Att vänstern står med öppna armar till invandringskaoset förstår jag, vänstern skapar sig en arbetarklass (som i och för sig kanske aldrig kommer i egenförsörjning), vänsterns våta dröm om klasskamp blir till en lek med vårt lands framtid.

   1. En som praktiserat omyndigförklaringen i tal, språk, ord och handling alltsedan hon uppträdde på scenen är MONA SAHLIN. Att ständigt låta som en daghemsfröken som talar barnen(men hennes ord är ungarna) tillrätta är förnedrande för en tänkande människa.

   2. Att behandla andra etiska grupper som mindre kompetenta är i mina ögon verklig rasism

 4. Man blir i högsta grad oroad för hur närdemokratin fungerar i Sverige.

  När man ser upplägget på detta möte och hur det genomförs.

 5. Svensken börjar så sakteliga träda ut ur sin PK-kokong och gnuggar sig frågande i de grusiga ögonen när projektet knackar på dörren.

  Mitt råd. Somna om! Verkligheten ni missat kommer skrämma er till döds

 6. Jag har sett detta tidigare och många tankar dök upp i mitt huvud. Vilken stor stadsdelsnämnd! Ordförande var en fullständigt inkompetent somalier, Awad Hersi. Han måste vara inkvoterad pga sin hudfärg!?

  Hur kommer det att gå i Sverige när vi har sådana beslutsfattare över hela landet? Bara prat för de gillar att höra sin egen röst? Hela denna stora nämnd satt som mähän förutom moderaten som försökte ta upp tråden.

  Skrämmande!

 7. Jag tycker att ordf för stadsdelsnämnden gör ett sakkunnigt och sympatiskt intryck. Han verkar kunnig.

  1. Annika
   Du borde kolla upp både din hörapparat och dina glasögon, ett gott råd från en svensk patriot.

   1. Jag är född -89 och har god hörsel och syn. Jag är framtidens generation och framtiden betyder mångkultur!!

  2. Intressant Annika :)…… och då undrar jag hur en okunnig person agerar om Awad Hersi i dina ögon är sakkunnig 🙂 🙂 🙂

   1. Annika
    Gott för dig att det fungerar rent praktiskt,…..men får du det att fungera när du summerar dina syn och hörselintryck ?

   2. Mina damer, Eva-Marie och Lena, det kan vara sant att Annikas syn och hörsel fungerar bra enligt henne, men jag tycker att hennes organiska brist ligger inne i huvudet – Annikas hjärna är lika slät som ett pappersark. Hon är hjärntvättad och programmerad att tänka så. Det är skolans fel (säkert!) och föräldrarnas (kanske det också). Det är synd om Annika och hennes generation.

  3. Du är en av få tjenersom fortfarande vågar gå själv hem på nätterna? Eller bor du i ett område som inte drabbats av mångkultur?

   Vakna upp tjejen, mångkultur i sveyige fungerar inte i den nivån som vi står inför nu.
   Vi kan inte ha folk som söker sig till Sverige enbart för bidragens skull, varför skulle de annars rata Italien, Grekland, Spanien, Portugal? Dit åker väldigt många av oss på semester varje år och där råder inget krig.

   Om vi slutar ge PUT till alla, slopar bidragen eller sänker dom rejält, inför krav på egen försörjning inom rimliga mått (som dom gör i andra länder), så kan jag lova att det kommer inga hit.
   Det skulle vara riktiga flyktingar i så fall.

   Jag är också 80-talist men jag vill inte ha mer mångkultur nu.

 8. Hur i helvete kan Spångaborna acceptera en neger som stadsdelsnämndsordföranden ?

  Helt djävla obegripligt.

 9. SvP behöver starta upp igen, det räcker inte med att bara stoppa inflödet, vi måste även skicka tillbaka de allra flesta.
  Alla Moskeér måste rivas och Islam förbjudas.
  Annars har vi ingen riktig chans..

 10. Alla de som sitter vid podiet i stadsdelsnämnden ……..är”ta mig tusan” avlönade av skattebetalarna !

 11. Ni som har frågor i publiken, lämna inte över mikrofonen till de på podiet, behåll och kräv svar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: