Wanted by Sweden

INVANDRARBROTT. Då och då brukar Pettersson gå in på Interpols hemsida för att se vilka personer som är efterlysta av svenska myndigheter. Så även idag och det ser ut sam vanligt. 14-1 till bortalaget med gardering på 15-0 för jag är osäker på ett namn. 

Tidigare resultat kan ni läsa om HÄR. 

Nåväl, pratat om polisbrist är just bara prat. Poliskåren är dimensionerad för svenska kriminella och inte för utomeuropeiska brottslingar. Det är för många importerade brottslingar i landet. Det är likadant i skolan, vården och på andra håll.

Det finns i grunden bara en stor fråga. När ska politiker och journalister erkänna det? 

10 thoughts on “Wanted by Sweden

  1. Fy för bövelen, vilka vanartade fysionomier, där det fysiskt och andligt undermåliga samt ärftligt belastade kriminalvårdsklientelet med all önskvärd tydlighet bär vittnesbörd om den degenererade delinkventens allmänfarliga status.
    Andreas.

  2. Varför skriver de ”Nationality” när de avser ”Citizenship”? Av de efterlysta är det bara en som är svensk.

  3. Jag undrar, hur man har kunnat släppa in dessa figurer i vårt land.
    Vägen mot bananrepublik är tydligt utstakad.

  4. Är man förvånad?!?!?! Massimporten av diverse MENA-folk, allt för att förgöra sitt eget folk, oss Svenskar = Förräderi. LANDSFÖRRÄDERI!!!
    Och förnekelsen av våra s k ”politiker” är enorm!
    Våra s k ”politiker” tillåter All Inclusive för brottslingar av olika rang (oftast invällare, ”flyktingbarn”, zigenare, andra generationen ”svenskar”, hudingar m fl m fl), regering/riksdag/sjuklövern t o m importerar dessa!!
    Samtidigt så får vi Svenskar stå tillbaka inom vård, skola, omsorg, LSS, bostäder, ja inom precis ALLT!!!
    Vi är inom en snar framtid verkligen en minoritet i vårt eget land!
    Dags för regeringsskifte och det omgående! Vårt en gång så fina land, Sverige, håller på att raseras pga våra s k ”politiker”

  5. Det är väl märkligt. Det ser ut som om det är idel invandrare i den här listan, men om man talar med en sosse om detta så är det bara lögn och listan existerar inte utan det är bara Svenskar som begår brott i Sverige.

  6. Men vi vill inte ha dem i retur, låt de bli där de är, hjärtliga hälsningar till de som försörjer dem nu.

  7. Hela värdens kriminella är här i Sverige och plundrar . Tänkte på uppdrag granskning som visade vad romernas tjuv och rackarspel här i Norden .
    Polisen står med brallorna vid knäna och våra lagar är inte anpassade till denna invasion av kriminella . Har sett hur folk i min närhet beväpnar sig och förbereder sina hem med larm osv . Man har sett i pressen hur folk blir rånade ,misshandlade och våldtagna i sina hem och ute på gator och torg.
    Det som pressen skriver om är en piss i Mississippi . Och detta pga vissa politiker som har varit naiva och är helt verklighetsfrånvarande .

    🙁

Kommentera