När dumheten fick ett ansikte

”Att kvinnor föder barn är ett problem som måste lösas”.

Har ni haft svårt att ta vänsterfeminismen på allvar tidigare, lär era känslor för denna knappast te sig mer positiva efter detta debattinlägg som måste räknas till det dummaste jag läst.

Jag fick tipset av en bekant, annars är jag ingen flitig besökare hos Nyheter24.

Fanny Åström heter en feminist som bl.a. studerar statsvetenskap. Att hennes sympatier ligger långt till vänster kan vi nog ana och då tänker jag inte främst på det utseende man annars hittar bland de vänstergrupper som står på svenska torg och skriker ”inga rasister på våra gator”.

Nej, det är hennes debattinlägg som luktar vänsterfeminism på långa vägar.

”Kvinnor som inte får barn är verkligen inte accepterade.”

Redan i denna mening får jag känslan av att Fanny Åström inte riktigt vet vad hon talar om. Jag känner personligen tre kvinnor som är barnlösa p.g.a. omständigheter jag inte tänker gå in på. De är fullt accepterade av sin omgivning, av sina män, av vänner, av bekanta, av arbetsgivare, av arbetskamrater och av alla som känner dem. De älskar barn och åtminstone i ett av fallen har det diskuterats adoption. Så Fanny, kom inte och kör inte med något vänsterinspirerat dravel. Det gynnar inte debatten om kvinnans lika värde och kvinnorollen i samhället.

Den person som tipsade om denna märkliga debattartikel är en av de kvinnor som inte kan få barn. Det är henne och andra kvinnor i samma situation som du Fanny hånar. Skäms!

”Att vara mor är att uppoffra sig fullt, att ge sitt liv för att skapa nytt liv.”

Sug på den meningen ett tag. Vad säger ni kvinnor? Är det en uppoffring att sätta ett barn till världen? Ger ni era liv för att skapa nya?

Tycker ni Fanny Åström beskriver verkligheten på ett närmats komiskt sätt? Håll i er, för det blir värre.

”De som vill skaffa barn på traditionell väg ska såklart få göra det, det skulle väl kunna bli en spännande extremsport, däremot anser jag inte att det är något i sig positivt som vi ska ha kvar som en naturlig del av livet.”

Det är alltså att jämföra med extremsporter att ha sex med det motsatta könet i syfte att få barn. Att ha sex med det motsatta könet är inte något positivt och i synnerhet inte om syftet är att skaffa efterlängtade barn. Är det då provrörsbefruktning Fanny anser vara den naturliga vägen till barn, eller är det möjligen männens roll som hon anser vara passé?

Har ni svårt att ta vänsterfeministen Fanny Åström på allvar? De flesta utanför hennes sfär håller nog med och hennes sista ord i debattartikeln borde räcka för att få vänsterfeminismen död och begravd för tid och evighet.

”Jag förstår inte varför kvinnor ska behöva genomgå denna smärtsamma process…//…Vi borde se detta som ett medicinskt problem till för att lösas precis som vi ser på sjukdomar eller åldrande.”

Ja, vad säger man? En förkrossande majoritet av Nyheter24:as läsare håller inte med Åström, men uppenbart finns det ett par hundra ute i samhället som gör det. (Nej: 2693 och Ja: 227 i skrivandets stund)

Nyheter24

Läs hennes twitter på egen risk eller varför inte besöka hennes webbsida där ni bl.a. kan läsa om manshat och lesbiska ideal och ännu roligare är hennes Facebook där hon framställer sig själv i slöja. Att hon, precis som alla vänsterfeminister, gillar muslimer är nog ingen hemlighet, men jag undrar hur hon skulle bemötas om hon predikade sin feminism i valfri moské?

21 thoughts on “När dumheten fick ett ansikte

  1. Finns det någon behandling av dumhet? Det borde införas eftersom det är samhällsfarligt fenomen, särskilt när den drabbade är politiker, journalist eller högskoleutbildad, intellektuell idiot.

  2. En Åström som borde ha Ågren! Hur har hen lyckats få tillgång till en utbildning i statsvetenskap?

    Fanny är en utmaning till och med för feminist feministerna!

    Svagbegåvad?

  3. Bilden på Nyheter24 visar en dekadent kommunistflata med nosring. De som högljutt och med våld stör lagliga demonstrationer, skriker ut epitet i stället för att föra debatt, brukar ha liknande attribut och ibland ännu värre. Dessa människor har uppenbarligen inte haft föräldrar som har gett dem en sund uppfostran.

  4. Tänk att det finns både kvinnor och män som 2016 inte vet att det måste till båda könen för att det skall bli barn.
    En del både män och kvinnor är så rädda för att kopulera så dom köper ett barn istället, trots att människohandel är förbjudet i Sverige.

  5. Jag brukar besöka Nyheter24 och gotta mig åt hur mycket smisk får från läsarna. Det är ytterst ovanligt att de får stöd av menigheten.

    • Det är höljt i dunkel men mest sannolikt är att storken kom med ett vitt knyte i näbben.
      Morsan hennes behövde inte krysta ett dugg, alltså. Nä. 🙂

      • De flesta vänstermänniskor verkar tro att storken är inblandad då de ofta säger; ”Bara för att du hade turen att födas här”. Tvenne element av slump är det enda som finns. Att mina föräldrar träffades och fattade tycke för varandra och att den lille simmaren med mitt DNA var snabbast.

        Att vårt samhälle ser ut som det ser ut är generationer efter generationers slit är det som skapat ordningen, framgångarna och välståndet. Och nu slänger vettlösa idioter ut det genom fönstret.

KommenteraAvbryt svar