Min stad Malmö, ett politiskt fiasko

Känner ni som jag att tiden håller på att rinna ut, det är dags för den politiska eliten attIS Borås bekänna färg. Jag skrev ikväll ett brev till de styrande i min stad, tänkte liksom att avsätta dom. Vi är i stort behov av andra politiker, politiker som ser till landet, staden och dess medborgares bästa i första rummet. Det politiska ”arbetet” får inte bli till ett uppdrag att berika sig själv, det politiska uppdraget får inte bli till att krascha vårt land…….men det är det som sker framför våra ögon. Det är nog nu!

Hej Malmö stad, hej Malmö stads politiker med makt. Hur står det till?

Jag vet att vår stad är projektledare för projektet ”Våra liv” och jag har flera funderingar kring extremism, IS-terror och Islamiska Staten-terrorister.

Tiden rullar på och vår tid på jorden på vår lilla plätt Malmö kan ta slut fortare än man någonsin tidigare anat. Den unge islamistiske malmöbon Osama Krayem som för några veckor sedan var delaktig i terrordådet i Bryssel har utan tvekan sympatisörer i vår stad, innan hans facebooksida stängdes ner kunde man läsa och se tummenuppklickningar om hans engagemang i Islamiska Staten. Imamen på Rosengård som blev intervjuad av svt hade ingen aaning om varför och hur det kunde bli så att O Krayem blev radikaliserad och terrorist…. Vilka funderingar har ni kring detta fenomen, att inte veta?

Vet inte imamer varför och hur muslimer blir radikaliserade och terrorister?
Sker det värvningar till IS i moskéer?
Sker det värvningar till IS på kaféer, bibliotek, fritidsgårdar och andra kommunala inrättningar i Malmö?

I projektet ”Våra liv” finns en imam, Salahuddin Barakat som inte svarar på mina mejl ( 3st) och på den enda fråga jag ställer: Tar Du avstånd från sharia? Och med detta hoppas jag att ni förstår att hela projektgruppen i ”Våra liv” måste synas i sömmarna. Låt inte Allmänna Arvsfondens miljoner gå till att rekrytera till terrorism, och ej heller till främjandet av sharialag.

Ni Malmös kommunpolitiker med makt missbrukar å det grövsta ert uppdrag att se till medborgarnas bästa. Varje dag ska ni ha malmöbornas bästa för ögonen. Varje dag funderar malmöbor på att fly staden.

Jag kräver en revision över ansvariga politikers tillkortakommande och missbruk av sina positioner.

Det är allvar nu.

Vänligen
Eva-Marie Olsson
Malmö

(Boråspolisen verkar ha koll……)

 

Närmare 100 personer i Borås sympatiserar med terrorgruppen IS. Det uppger SVT:s Västnytt.

19 thoughts on “Min stad Malmö, ett politiskt fiasko

  1. Själv upplever jag att det känns bättre med en sång som överensstämmer med mitt känsloläge… det är som att dela känslan med andra;
    (hoppas länken funkar)

  2. Eva-Marie du är den vakna medborgaren som orkar, jag blev tipsad att lyssna på SVT- play klockan 21.00 i kväll där J Åkesson fick ett ord i debatten, han var riktigt bra. Vilken vidrig sosse som var med i debatten ……förövrigt lyssna själv. ”Maramö” lyckades även att kläcka ur sig något helt infantilt, den ”damen” har problem och hon är livsfarlig.
    Hur som haver, om man måste välja på riksdagsnivå så har SD inte stor konkurrens, det är annorlunda på kommunal nivå.
    Tack för ditt engagemang!

    • Ursäkta ”maramö” hon är verkligen äcklig efter att ha sagt att vi kan ta 30 miljoner så säger hon nu………………..
      Förakt !

  3. Om lilla Borås har 100 IS anhängare ,hur många har då Malmö? Det innebär att det finns en jävla massa tickande bomber som inte gillar oss Svenskar och bara väntar på att spränga oss i luften eller skära halsen av oss.Detta pga tidigare och nuvarande sittande naiva regering.

KommenteraAvbryt svar