SD växte – därför agerade skolan

Att svenska journalister har en kraftig slagsida till vänster vet vi. Frågan är om inte anställda i den svenska skolan lutar lika mycket åt samma håll?

Den här artikeln förklarar hur långt det gått i landet Absurdum.

I skolvalet 2010 röstade 25% av eleverna i Falkbergsskolan, Tullinge, på Sverigedemokraterna. Det fick lärare och kommunalråd att reagera.

”Vi såg att många i skolvalet röstade på SD på Falkbergsskolan, då kände vi att det fanns en poäng i att jobba aktivt med värdegrundsfrågor”, säger kommunalrådet Ebba Östlin (S).

Därför började man bussa elever från de mångkulturella förorterna Alby och Fittja. På Falkbergsskolan finns nu en arabisktalande klass, som så småningom ska slussas ut i de övriga klasserna. I klassen delar två lärare på jobbet, en svensk man och en arabisk kvinna och enligt rektorn på skolan är det en fördel med en klass där alla talar samma modersmål. Lägg de orden på minnet. ”En fördel med en klass där alla talar samma modersmål”, som svenska exempelvis eller är det en dum tanke att något sådant skulle vara möjligt i Sverige?

Hur som helst verkar de socialdemokratiska kommunalråden och skolans lärare lyckats med uppdraget. I skolvalet 2014 hade antalet SD-röster minskat kraftigt, basunerar Aftonbladet stolt.

Aftonbladet

Inte utan att man undrar över hur mycket indoktrinering och propaganda mot SD den vänsterdominerande skolan ägnar sig åt?

8 thoughts on “SD växte – därför agerade skolan

  1. En del av barnen är myndiga nu och är fullt kapabla att analyser självständigt utom räckhåll från lärarnas pådyvlade värdegrunder.

    Inte att förglömma en så kallat särskild resurs lärare får minst 6000skr mer i månadslön och mycket angelägna propagerar väldigt tydligt för värdegrunderna.

    Det är bara att hoppas att de lärarna får sina egna barn prövade på samma sätt som vi andra.

    Av den kärleksfulla MULTI KULTI värdegrunden.

    .

  2. Jo givetvis är det så att Lärarkåren är vänstervriden, och
    det går att se på utbildningsresultatet, att vi har
    västvärldens sämsta skolresultat beror just på detta!
    Precis på alla områden som socialister får mycket makt,
    så går det åt Helvete, fråga Ryssar, fråga Östtyskar, Polacker
    och var helst som Socialismen visat upp sitt fula tryne, så
    går samhället bakåt, titta på Sverige idag, så får du det
    bekräftat?

  3. Detta är bland det värsta övergreppen. Ebba Östlins värdegrund är så skruvad och odemokratisk. Om det är någon som ska bussas, så är det Östlin och då ut ur riket.

  4. Aftonblaskan har ändrat rubriken nu till ”Klassen där alla pratar arabiska”
    Är det inte meningen att barnen ska lära sig svenska då?

KommenteraAvbryt svar