Myndigheter behöver 160 MILJARDER EXTRA till asylinvandringen

INVANDRING. Flera myndigheter kommer behöva extra pengar redan i år, men framför allt de kommande åren, för att hantera kostnader för den ökande asylmottagningen. 

I en genomgång redogör DN för hur mycket Migrationsverket, Arbetsförmedlingen, polisen och Statens institutionsstyrelse säger sig behöva– utöver tidigare beslutade ramar. Det rör sig om 160 miljarder kronor extra fram till och med 2019, skriver tidningen.

De största kostnaderna uppstår när Arbetsförmedlingen ska hjälpa nyanlända in på arbetsmarknaden. DN skriver att det ligger en bit fram i tiden på grund av de långa väntetiderna i asylprocessen och att det därför just nu råder ett slags lugnet före stormen på arbetsmarknaden.

Även polisen räknar med stora behov och vill ha 3,9 miljarder extra under perioden 2017–2019.

-Pettersson läser ofta om att olika myndigheter behöver EXTRA PENGAR till asylmottagandet och följdverkningar av invandringen men aldrig, aldrig har jag sett att PK-etablissemanget försöker uppskatta de totala kostnaden och man kan undra varför…

När får vi ett besked av regeringen vad vi får avstå från på grund av asylinvandringen från dysfunktionella länder. 160 miljarder extra skulle onekligen räcka till en hel del pensioner, lärare, sjuksjöterskor, poliser eller lägre skatter för knegare men vi har demokrati och 87:an bestämmer.

De borgerliga har tillsammans med Sverigedemokraterna möjlighet att få bort regeringen på ett par veckor men de tänker inte ta chansen och accepterar passivt detta.

Regeringens budget från hösten 2016. Där kan ni se vad 160 miljarder skulle kunna räcka till.

23 thoughts on “Myndigheter behöver 160 MILJARDER EXTRA till asylinvandringen

  1. Någon har räknat ut att totala kostnaden för all invandring år 2014 var ca 242 MILJARDER/år ! Nu efter den katastrofala invällningen 2015, kan den passera 300 MILJARDERS-sträcket. Inte konstigt att vi berövats mer än en tredjedel (i många fall hälften) av våra kommande pensioner, och att vi inte har råd med något försvar värt namnet längre!!
    Vad är då lösningen?
    Ja, jag tror att det finns bara en väg, och det är att följa England ut ur EU! Sedan kan vi ha vilka gränskontroller vi vill.
    Pga massinvandringen 2015 kan Svea Rike inte ta emot några alls på ca 10 år!

  2. En sak är klar det blir inte någon nu levande vanliga Svenskar och inte kommande heller som får skörda frukterna när löftet skall infrias att invandring är en vinstlott av modell större. Det finns en del Svenskar som har förstått detta och redan NU tar det säkra före det osäkra och kvitterar ut vinsterna bla politiker, asylbaroner och andra skrupelfria personer utan samvete. Det kommer att gå åt många lyktstolpar som dessa as en gång skall dingla i.

  3. Jag har ivrigt väntat på att alla de skattepengar politikerna har utlovat ska börja trilla in. Hörde ju att Sandviken tjänade en miljard. Det måste finnas ganska många invandrare här nu som ska börja tjäna pengar?

  4. I riktiga demokratier kan man folkomrösta om viktiga frågor men i 7klöverns Sverige. Massimporterar vi arbeslöshet bidragstagare kriminella mördare våldtäcksmen bedragare fan vet allt

  5. Schyffert: det blir 2 miljarder pizzor. Om du trycker ner 1 en om dan i ditt tråkiga tryne, så måste du alltså äta pizza varje dag i fem miljoner år. Så glöm bort det där med att gå i pension….

  6. Migrationens kostander skalls ses som investering för framtida intäkter.
    Se på Malmö. Den kommunen får årliga mångmiljonintäkter från andra kommuner.

  7. Som vanligt flyttas fokus bort från landets megaproblem. Handlingsförlamade politiker som styrs av sitt ego skyddas av medias desinformation. Folkets röst finns numera på alternativmedia, utländska tidningar och tv-kanaler.

  8. ………..och vi ”slitstarka arbetare” får ju fakta och resultatet på och av detta, i det orangea kuvertet, som dimper ner varje år.

    Där får man läsa i årets kuvert ,

    ”du behöver alltså arbeta tills du blir 67 år och 6 månader”.

    Vilket det förmodligen gör i många andras också.

    Jag undrar ofta vart alla dessa extra-miljarder kommer ifrån?

    Som utan problem, bara kan skaffas fram vid vissa politiska frågor.

    Men som inte finns för att ge människor en garanterad pension vid 65 år.
    Trots att man skyller på ökad medellivslängd bl.a.

    • Den s.k. ”bromsen” i pensionsutbetalningar har ju redan dragits åt till första hacket.
      – och ändå så har vi obegränsat med pengar ”i ladorna” enligt regeringen att sprida ut på oidentifierade individer som invaderar vårt fosterland och kräver att vi bjuder och rättar oss efter dem.
      Var finns sanningen?

      Jag tror att röda kuvertet talar mera sanning än vad regeringen gör.

      Det är nog inte långt kvar till expropiation, i första hand av sommarstugor. Förändringen går snabbt nu.
      Och, vilka muslimer är muslimer = Vem har för avsikt att döda oss?
      I Det Gamla Sverige fanns ett rättssystem.
      I det systemet fanns något som hette ”stämpling till mord”.
      Sedan koranens/islams intåg i vårt land finns inte denna lag.
      Om den finns kvar skulle den döma varje muslim efter lagen.

KommenteraAvbryt svar