IS-svenskar dödade i flyganfall

ISLAM. Två svenskar som anslutit sig till terrororganisationen IS har dödats i amerikanska bombanfall, uppger det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon.

Bombningarna ägde rum i Irak den 16 mars, enligt Pentagon.

– Luftangreppen gjorde att IS förlorade högt motiverade terrorister som visat prov på ledaregenskaper, säger Pentagons Steve Warren till CNN– Vi riktar in oss på celler, grupper och individer som vi tror planerar att exporterar terror, fortsätter han.

CNN skriver att IS-ledarnas anknytning till Sverige kommer att spä på oron för organisationens närvaro i Europa och att svenskarna ska ha tillhört toppskiktet inom IS.

-Pettersson noterar att ”svenskarna” hette Abu al-Zubair al-Bosni och Khaled Othman Al Timawi. Al-Bosni var svensk medborgare med bosniska rötter som dödades i Bajar, Irak och al Timawi var född i Sverige, och beskrivs som ISIS viceemir av Anwar  al-Awlaki brigaden.

Läs pressmeddelandet från Pentagon

Filmen visar F/A-18 Hornets från hangarfartyegt USS George H.W. Bush på uppdrag i Irak 

16 thoughts on “IS-svenskar dödade i flyganfall

  1. Förmodligen tar den judiskt styrda terrorstaten JewSA på sig för andras förtjänst igen. Inte skulle de väl bomba sina allierade Daesh terrorister.

  2. Bra, utmärkt!
    De är ändå för många. Decimering via krig är ”godkänt” eftersom krigen(tack och lov, hur skulle dysfunktionella folkgrupper annars decimeras?) inte stoppas.
    Låter brutalt, ja. Men sant.

  3. MYCKET ALLVARLIGT….!!! USA betraktar dessa som muslimska ledare for ISIS och Sverige och 7klovern har helt ANSVARSLOST importerat detta slodder!!!
    KRIMINELL MYNDIGHETSUTOVNING att slappa in dem i Sverige och ge dem PUT och svenskt medborgarsjkap, ett mycket medvetet kriminellt agerande fran svenska myndigheter.
    DE ANSVARIGA OCH TERRORISTERNA BOR STALLAS TILL SVARS I DOMSTOL I USA!!!

  4. Kropparna borde malas till kottfars och anvandas som vagfyllning uppblandat med gris!!!

  5. Har ni noterat hur oöverträffade USA är alla andra,när det gäller att finna och döda just de som man föresatt sig….Man t.o.m. ser från flera tusen meters höjd,vem som är vem (t.ex.”svensk”).Annat än när PK-pressen dagligen rapporterade om hur m å n g a civila,som dödades av ryska bomber när de rensade ut IS i Syrien….Detta sistnämnda har a l d r i g USA utsatt några civila för,sedan napal-bombningarna över Vietnam !
    Sammantaget skulle jag nästan kunna tro,att vi alla utsättes för största propagandakriget någonsin i världshistorien.

      • Hoppas du är ironisk JewSA är en judestyrd pervers terrorstat som massmördar folk till höger och vänster. Det är ju de som skapat alla terrorister de stödjer ju Al Qaida öppet och Daesh inte så öppet det vet man om man kan läsa av deras hyckleri. De diskuterar ju med judeslaven Erdogan att öka stödet för Al Qaida. Minns du hur de satans hycklande massmördarna beklagade sig över när Ryssland skulle bekämpa alla terrorgrupper i Syrien.

  6. De ansvariga politikerna och makthavarna har ju själva ställt till med kollapsen. Fråga ut Tobias Billström i KU när det är Fredrik Reinfeldt som ska frågas ut, det är det kräket som är den stora gärningsmannen.

    • Denna kommentar skulle postas under ”Läget är alvarligt i socialtjänsten” Sorry!

  7. Dessa var inte svenskar, en hade fått medborgarskap på falska grunder. Båda var muslimer, vilka aldrig kan bli svenskar.
    Däremot så skall jag fira att dessa båda är där de hör hemma.

  8. Media får sluta använda beteckningen svensk på alla som någon gång varit i Sverige eller ombord på ett svenskt fartyg eller luftfartyg.

    Svensk är en nationalitet, det vill säga medlem av den svenska nationen som är bland annat är en kulturell gemenskap. Jag har inte det bittersta gemensamt med dessa två, tvärtom är de så främmande de kan bli.

  9. Dessa två var INTE SVENSKAR, dom var svenska medborgare precis som alla andra miljoner som kommit till Sverige, men dom var precis som dom INTE SVENSKAR.

Kommentera