”Skulle handla mat, blev jagad av motdemonstranter”


Att rubriksätta artiklar är inte det lättaste, hattidningen sydsvenskan misslyckas gång på gång på gång…… Hur som, nu var det återigen dags för våldsvänstern att ”visa” ansikte. Våld våld våld, dessa ur våldsvänstern/islamkramare är hot mot dig och mig samt hot mot rikets säkerhet, om detta må vi berätta.

Ponera att du har en våldsvänsterperson framför dig som hatar dig för att du älskar ditt land, personen vill dig ont för att du har intention och en önskan om att kunna lämna över något som liknar västerländsk civilisation till kommande generationer. Vad säger man då, ett tips är att man kan fråga ifall den eller de vet vad som hände under den iranska revolutionen -79, många vet inte. Eller så väljer man att gå innan man blir misshandlad.

Obs, uppdaterat

I natt hade våldsvänstern våld i nävarna, kängorna och i tankarna, dessa odemokrater och våldsverkare var ute vid Kronprinsen för att banka skiten ur medborgargarde…….den som fortfarande vill hävda att Malmö/Sverige är ett vänligt paradis med dignande smörgåsbord måste revidera. Vi äter varandra.

Tidigare Asylsökande bildar medborgargarde HÄR

UPPDATERING. Fler uppgifter av en som fått reda på av person som varit där” Soldiers of Odin Malmö startade sin premiärtur ikväll kl. 21 vid Kronprinsen. Allt åt alla Malmö skrev sin dynga att de skulle störas. När Odin rundar hörnet på Kronprinsen är där 30-40 AFA fans som hoppar på Odins. Några sönderslagna hitills. Många poliser på plats.”

Polisen: HÄR, informationsfilm om våldsvänstern HÄR

Skulle handla mat- blev jagad av motdemonstranter”

Flera polispatruller åkte till Kronprinsen efter uppgifter om bråk i samband med att en större folksamling hade samlats. 

Tidigare under dagen hade det spridits uppgifter på nätet om att ett medborgargarde skulle samlas vid Kronprinsen vid 21-tiden på kvällen.

Ett femtiotal personer hade samlats på platsen för att protestera mot medborgargardet, och enligt Kim Hild vid polisens ledningscentral åkte flera patruller dit för att utföra kontroller och avstyra eventuella bråk. 

Men det blev bråkigt ändå. Ett par minuter före klockan 21 blev en ung kvinna som var på Kronprinsen för att handla mat attackerad av ett gäng maskerade personer.

– Jag råkade hamna mitt i folksamlingen, och när de såg mig sprang de efter mig. De jagade in mig i ett buskage, knuffade mig och hotade att slå mig med flaskor. Jag blev rätt chockad, jag har ingen aning om varför de gav sig på mig, berättar hon.

– Jag skrek att de hade tagit fel person, och då lät de mig gå. Annars hade jag säkert åkt på stryk.

Till slut lyckades hon ta sig därifrån och ringa polisen.

Det blev inget möte med något medborgargarde på Kronprinsen och folksamlingen som skulle protestera lämnade ganska snart platsen. ”

Från sydslasken, men eftersom jag klistrat in hela deras text så finner jag inte någon mening i att länka till denna sydsvenska skattefianansierade hattidning.


9 responses to “”Skulle handla mat, blev jagad av motdemonstranter”

 • Űlhan

  er egen fel ni bråkar med muslim nogon vogar mota er ansikten mot ansiktenn ni gå bara ock forsvinna
  ja ville mota rassis svin ansikten emot ansikten men ingen rasse svin tyvär vogar mota mig. sona feggis vogar mota romar ock muslim dem vogar inte enda vogar dom skriva shit i dena saijten men voga dem inte komar fram for at ska mota mig muslim ansikten mot ansikten
  vi muslim ska kasa ut all svenne shit ock horan fron sverje dena land ska bli till muslim
  Allah är Störst

  Gilla

 • Lena

  Eva-Marie, missa inte söndagskrönikan helt suverän tur att man inte lider av högt blodtryck.
  http://snaphanen.dk/2016/04/03/sondagskronika-samhallets-fiender/#more-185899

  Gilla

 • Lena

  Otryggheten i samhället är stor och tilliten finns inte längre, den här unge mannen har skrivit hur det känns att ”känna sig hotad” och ”hur det upplevs att vara ett potentiellt hot”. http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.3046416-micke-33-i-hennes-ogon-ar-jag-en-potentiell-valdtaktsman-
  Bra att en ung person vågar skriva om detta, för det är viktigt.

  Gilla

 • malmobon

  Carl Herslow, Skånepartiet brukade stå utanför Systembolaget på Kronprinsen och sälja sina böcker om islam och Malmös förfall under Reepalu.
  Han blev ofta attackerad av denna vänstermaffia som frodas i Malmö.
  Calle påstår att han är mer rädd för vänstern än muslimerna.
  Har börjat samlas en del invandrargäng vid Kronprinsen som tyvär får med sig svenska tjejer. Säljer knark. Aldrig funnits i detta område för 2 år sedan.

  Sprider sig till ”finare” områden.

  På ett sätt kan det vara bra detta händer. Kanske pensionärer som fortfarande röstar på sossarna o moderaterna tänker om.

  Tack Pettersson för att du inte länkar till SDS.

  Gilla

 • Jens

  Vad de inte begriper är att det är de själva som har bildat ett garde som misshandlar alla de anser ska misshandlas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: