Granskning Sverige……svenskt efterlevandestöd åt ensamkommande

Sverige är fantastiskt, om detta må vi berätta.
Vi har ju sedan en tid tillbaka reda på att retroaktiva barnbidrag betalas ut för barn som fötts och levt sina tidigare år i annat land än Sverige.

Och nu har det uppdagats att systemet har ännu mer pengar att slänga över andra länders medborgare, ta ett djupt andetag och lyssna på ”Granskning Sverige”………och efter det är det dags att räkna till hundra innan du fattar pennan och agerar med frågor och ifrågasättande till rätt instans som borde vara dina närmsta politiker.

För i hellvette täpp till dessa ohämmade omoraliska, pengaflöden!!!!!!

19 thoughts on “Granskning Sverige……svenskt efterlevandestöd åt ensamkommande

 1. Vi måste sluta att curla dessa invällare innan dom blir förstörda. Sunt jobb i skogen i Norrlands inland skulle göra susen. Reinfeldt har redan sett ut lämplig mark…

 2. När dina svenska barn har varit utomlands i mer än 6 månader, så har dom inte längre rätt att få barnbidrag. Hur kan då utlänningar få barnbidrag innan dom är svenska medborgare ?

 3. fattas bara annat, än att alla nyanlända Negrer å Araber
  under 65 år beviljas Barnbidrag…de unga som snare plockat
  ut sina barnbidrag, tycker jag borde få ut sina Pensionspengar
  i förskott…
  …sannlikt plannerar de då bo här till du fyller 115…våra skydds-
  lingar måst e kunna leva innan de blir Pesion
  …Sossepajasen under, pehöver nog aldrig suga på ramarna?
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article22535499

 4. Sveriges ekonomi i balans medan övriga Europas ekonomi är i nedgång! Vem fan tror att Sveriges ekonomi är i balans? Varenda etnisk svensk pensionär och blivande pensionär förstår att svensk ekonomi är körd i botten! Det finns inga ekonomiska medel för att ge etniskt svenska pensionärer en dräglig tillvaro, medan så kallade ”ensamkommande barn” påstår att de är ”efterlevande” och har rätt till efterlevande stöd med flera tusen i månaden!

  PK patrasket har på bara ett år satt Sverige och dess befolkning i en fullständigt ekonomiskt ohållbar situation! Finansdepartementet använder rapporttekniskafinter för att få ekonomin att se bättre ut, än det faktiska utfallet!

  När vaknar svenska folket och förstår att både PK patrasket och asylturisterna utarmar och ruinerar Sverige och blåser dess befolkning på den välfärd som de betalt via skattsedeln!

  Någon ska betala kalaset och det får de svenska arbetarna göra vilket de vill eller inte! Besluten fattas av PK patrasket och arbetaren finansierar!

  Avgå Löfven och utlys nyval, sluta föra svenska folket bakom ljuset med rena rama lögnerna!

 5. Trodde att jag hört det mesta när det gäller bidrag till invandrare. Själv är jag pensionär skulle önska att jag fick råd att laga mina tänder. Men icke i 7klöverns nya Sverige!!!

  • Känner igen ditt dilemma…Själv bröts en del av min tand av,just den som håller bryggan ! Ringde Folktandvården och fick knappa in mitt personnummer,och sedan vänta i tio minuter.
   Plötsligt en röst som frågade om det var akut ?…
   Svarade vad innebär ”akut” i prislistan ? Fick svaret,att akut innebar en tid mot att jag betalade 300:- extra ! Eftersom det inte värker i bryggan,nöjde jag mig med ordinarie väntan,till slutet av April.
   Ångrar bakefter att jag glömde fråga,om hon ställer samma frågor till nysvenskar.

 6. När man inte trodde att det kunde bli värre. Blir mörkrädd över hur korkade våra politiker är och hur detta kan tillåtas.

  • Precis vad jag tänkte också Bill. De ansvariga måste ställas till svars för det här

  • Tycker att det är fegt att ge upp. Vi måste ta upp kampen. Politikerna som leker med våra skatter som om det var deras egna pengar ska stå till svars, de ska fängslas och dömas för landsföräderi.

Kommentera