Invandrarna som är anhållna för färjevåldtäkten misstänks även för mord

INVANDRARVÅLD. Två av de fyra unga män som sitter anhållna misstänkta för en gruppvåldtäkt på en studentkryssning är misstänkta för medhjälp vid ett uppmärksammat mord i Stockholmsområdet. 

Männens advokater i det kommande mordåtalet säger att de inte tror deras klienter kommer att åtalas.
– Vi har ännu inte fått förundersökningen, vilket vi borde ha fått annars, säger en av advokaterna till tidningen.
De anhållna för färjevåldtäkten nekar, skriver SVT Nyheter Stockholm.

 • Släppt, född 1996.10.27 Misstänkt för medhjälp till mord i Akalla
 • Släppt, född 1997.01.31
 • Släppt, född 1997.06.14
 • Tanackovic Marko, född 1996.10. 30 (högst upp till höger) Misstänkt för medhjälp till mord i Akalla

Sju misstänkta för mord i Akalla

-Pettersson säger att den ljusnande framtid är vår…

TIDIGARE IDAG. Fyra invandrare anhållna efter gruppvåldtäkt på Finlandsfärja

Fyra män som i går greps misstänkta för en gruppvåldtäkt ombord på en färja har anhållits, rapporterar P4 Stockholm. De fyra greps i går när färjan anlände till Stockholm.

Den misstänkta våldtäkten ska ha inträffat under en studentkryssning med färjan Silja Galaxy med 18-årsgräns där omkring 1 700 studenter från Syd- och Mellansverige deltog.  

 

Galaxy

Våldtäkten ska ha skett i samband med en studentkryssning ombord på färjan Silja Galaxy som går mellan Stockholm och Åbo. Enligt Citypolisen är de fyra nu anhållna misstänkta för grov våldtäkt.

Polisen fick anmälan strax efter klockan 18 efter att färjan angjort Värtahamnen.

Flera av de manliga kryssningsresenärerna fick lämna dna-prov innan de lämnade färjan. Flera ungdomar från Västerås, Hallstahammar och Sala uppges ha varit ombord.

De misstänkta är invandrarmän boende i Västerås och enligt min mening ska det betraktas som ett hatbrott mot svenskar. Ingen av de misstänkta våldtäktsmännen är född i Sverige.  Burundi (svensk medborgare 2010), Colombia (svensk medborgare 2012), Irak (svensk medborgare 2012), och Bosnien & Hercegovina (ej svensk medborgare)

-Pettersson tycker hatmedia verkar ovanligt tysta, beror de på att de senast gick ut stort med att det var svenska våldtäktsmän när det var “svenskar”? Läs mer om våldtäkten Amorella där bilderna nedan är ifrån…

Svenska hatmedia pekade ut svenskar fast de påstår att etnicitet inte har någon betydelse

2015-02-01_1318

Aftonbladet

2015-02-01_1613

2015-02-04_1234

Finska media var mer korrekta, de talade om män som bor i Sverige. De misstänkta männen var somalier och inte ens svenska medborgare.

2015-02-01_1600

12 thoughts on “Invandrarna som är anhållna för färjevåldtäkten misstänks även för mord

 1. Misstänkte direkt att förövarna var invandrare och inte etniska svenskar. Gjorde en sökning och hamnade på din utmärkta blogg. Tack för att den finns och all den tid du lägger ned på den.

  May

 2. PK-fulmedias lögner är numera vardagsmat.Dom ljuger, mörkar och vinklar i vanlig ordning. Varför inte markera en dag (“stop click day”), säg den andra maj, då köper vi inte fulmedia och klickar inte på deras sajter. Fulmedias Lögndag! Det gäller Aftonlögnen, Ljugexpressen, DN, SvD, SVT och SR. För de är de värsta jävla lögnhalsarna. Fast listan skulle kunna göras kilometerlång.Kom igen nu!!

 3. Dessa vilddjur, dessa bestar, dessa odjur, dessa rovdjur!
  Och Sverige och Europa håller på att bli översvämmade av detta etniskt biologiska avfall..

 4. Det värsta är att alla åtta på Viking Amorella gick fria trots att offrets dna fanns på förövarens penis. (Det kunde ju ha varit frivilligt – en 45 årig kvinna och åtta somalier!?).

  Hela vårt rättssystem är vidrigt.

 5. Nämen! PK MEDIA hade väl hoppats på 4 pursvenskar. Sorry! Verkligheten visade sig igen!
  När ska någon på nytt kräva en ny undersökning via BRÅ hur brottsstatistiken/ursprungsland ser ut? Den sista är ju urgammal.
  Vänstern borde ju inte ha några problem med det eftersom det enligt dem är vita svenska män som står för allt skit som händer här och nu.
  När kommer den?

 6. Någon förvånad? Tror inte det! Nu för tiden behövs inga signalement på gärningsman/änen!

  De flesta svenskar vet, trots undanhållande av signalement i polisrapporter och pixlade bilder i ljugmedia vilka GM är, de är i de flesta fall svensk “svenskar” oftast kolorerade med annan kultur än vår svenska!

  • Dom som inte vet är ju flickor som lever med PK föräldrar som förnekar verkligheten. Svensk PK media vill att dom flickorna inte ska kunna skydda sig från våldtäkt.

Kommentera