Sveriges palestinska lobbyister


av Nima Gholam Ali Pour • 29 mars, 2016

Under de senaste åren, har bistånd som finansierar hat mot Israel fått mycket uppmärksamhet. Organisationer som NGO Monitor har visat gång på gång hur europeiska länder och internationella organisationer ger olika former av bistånd till projekt, där det enda syftet är att sprida lögner om Israel, och urholka dess legitimitet som en stat.

Palestina Malmö

Men det europeiska kriget som pågår mot Israel har en djupare förankring och är mer utbredd än bara några europeiska regeringar eller internationella organisationer som tillhandahåller bistånd till organisationer som sprider hat mot Israel.

Den svenska kommunen Malmö, till exempel, med endast 318 000 invånare, ger miljoner kronor i skattemedel varje år till organisationer som sprider extrema anti-israeliska budskap.

Läs vidare


One response to “Sveriges palestinska lobbyister

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: