Anlagd brand på ”flyktingboende”

INVANDRING. En brand bröt ut i ett ”flyktingboende” på Heleneholm i natt. Polisen har upprättat en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Räddningstjänsten larmades till boendet via det automatiska brandlarmet klockan 01.40 natten till onsdag.

När räddningsstyrkan kom fram hade personalen släckt en mindre brand i ett trapphus. Det var papper som hade brunnit och enligt räddningstjänsten var branden tveklöst anlagd.

-Det blir en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet, men vi har ingen misstänkt, säger Daniel Jonasson, inre befäl vid Malmöpolisen.

Brandmännen ventilerade ut röken och avslutade sedan insatsen. För två veckor sedan anlades en brand i ett städutrymme på samma flyktingboende.

-Pettersson har lånat rubriken från Sydsvenskan men länkar inte eftersom de talar om ”flyktingboende” när det är ett före detta vandrarhem som tagits över av unga ljugande desertörer och blivit ett HVB-hem. Backavägen 18 har Eva-Marie skrivit en hel del om. Läs HÄR och jag antar att branden inte är anlagd av någon utomstående.

3 thoughts on “Anlagd brand på ”flyktingboende”

  1. Kan ingen vänsterpartist berättar för mig i vilken mån invandringen är bra för Sverige och dem själva när dessa ändå hamnar i utanförskap och kriminalitet. Är det bara skyddsbehovet så bör väl TUT räcka?

  2. Har inte hört vad som hände på sociala resursmötet den 23:e mars. Backavägen skull då diskuteras efter som boende klagat på en massa från boende på detta HVB hem vars VD har sina fingrar i allt som luktar illa.

KommenteraAvbryt svar