Turkiet släpper medvetet in IS-terrorister i Europa, säger Jordaniens kung Abdullah

ISLAM. ”Det faktum att terrorister kommer till Europa är en del av turkisk politik”. Turkiet exporterar Isis-kopplade terrorister till Europa, enligt kung Abdullah av Jordanien.

Monarkens kommentarer kom i ett möte med medlemmar av den amerikanska kongressen, där han sade att islamistiska militanta ”tillverkas i Turkiet” och ”släpps loss” i Europa.

Han använde också debriefing, som hålls efter en inställd möte med USA: s president Barack Obama, för att påminna de amerikanska politikerna om Turkiets påstådda delaktighet i att köpa olja av IS.

”Turkiet behöver en smäll på fingrarna, men de är låt undan.”

Argumentet är att den enväldiga presidenten i Turkiet, Tayyip Erdoğan, tror på en ”radikal islamisk lösning till regionen”, sade kung Abdullah.

”Turkiet har sökt en religiös lösning på Syrien, medan vi tittar på de  moderata elementen i söder och i Jordanien för ett tredje alternativ som inte skulle tillåta en religiös alternativ. 

Middleeasteye

-Pettersson misstänker att Turkiet inte skulle ha något emot att återupprätta det Ottomanska imperiet…

7 thoughts on “Turkiet släpper medvetet in IS-terrorister i Europa, säger Jordaniens kung Abdullah

  1. Det har aldrig gått att lita på turkar, de har alltid varit mordiska och opålitliga. Vår sk regering fattar inte det och tydligen inte resten av Europa heller. Det är bara kloke Orban och några till på den kanten som har förståndet i behåll och inser vad allt detta kommer att leda till. Vad gör SD här i Absurdistan, det är väldigt tyst från dem? Jimmie verkar mer intresserad av att vara popstjärna eller dylikt?

  2. I går kallades den tyske ambassadören upp till ”Kalifen Erdogan” för att stå till svars för den video jag lagt in nedan.
    Denna visar lite av den vansinniges vardag,och hans uppträdande mot oliktänkande.Lägg märke till slutet,då gåvan om c:a 55 miljarder SEK skänkes till honom av EU`s härskare (och Führer) Schultze och Junker !

  3. Nej o nej, han är muslim och använder rätten till Taqiah=lögnen som du använder mot de otrogna. Du kan säga, skriva avtal precis som du vill enl Taqiah och inte bry dig ett dugg om du bryter dem eller ljuger dig blå. Läs Koranen eller fråga dem som läst och förstått

  4. Erdogan är en ulv i fårakläder. Turkiet är inte pålitligt, alltför listig politik för att gå ihop med Europeiska värderingar.
    Jag litar mer på kung Abdullah som visat sig vara en klarsynt individ i sitt lotsande av sitt land i mellanösterns kokande gryta.

  5. Turkiet är naturligtvis angeläget om att islam sprids så mycket som möjligt i Europa eftersom de som styr landet är islamister.
    Lita aldrig på Turkiet.

KommenteraAvbryt svar