Om du vill förstå vad som hände i Bryssel – läs Koranen


I följande video diskuterar George Igler om den typ av informationskrig som islam för mot västvärlden. Det rörliga kriget – de militära aktionerna från den Islamiska Staten plus attackerna i form av massterrorism, den senaste som hände i tisdags i Bryssel – är bara en liten del av det totala kriget. Informationskriget är utan tvekan den viktigaste fronten i konflikten.

Igler uppmanar sina åhörare att studera muslimska skrifter och lag för att bättre förstå vår fiende och för att effektivt kunna motverka honom.

George Igler är direktör vid Discourse, ett institut som studerar samvete och risk i Europa. Discourse är registrerat som en icke-vinstdrivande organisation.

 

 


5 responses to “Om du vill förstå vad som hände i Bryssel – läs Koranen

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: