En ny sorts poliser


Tidigare har vi blivit begåvade med ”Dialogpoliser”, arabisktalande poliser, poliser på våra akutmottagningar och alla andra pseudobefattningar som inrättats på skattebetalarnas bekostnad för att ”serva” alla våra nyanlända.

Här nere i Västra Götaland har vi nu fått ytterligare en sorts poliser, nämligen Migrationspoliser. Avsikten är att dessa ska åka runt på olika asylboenden för att se till att allt är lugnt och på så sätt verka förebyggande, dvs ungefär som de kvarterspoliser som vi vanliga medborgare numera inte ser röken av eftersom de har fullt upp med att hantera alla bråk som sker på alla asylboenden.

De nya poliserna ägnas en hel sida i en av våra lokaltidningar. Nästa helsida i tidningen ägnas åt alla bråk som varit på asylboendena i regionen den senaste tiden så det verkar inte som om Migrationspoliserna lyckats fullt.

Lusharpan tycker att det hela påminner om en gammal film med Arnold Schwartzenegger, ”Dagissnuten”. Nu är bara frågan när vi ska få sådana också, för att inte tala ”Pensionärspoliser”, ”Kvinnofridspoliser”, ”Ungdomsrånspoliser” och annat som vi vanliga svenskar har ett så stort behov av i vårt nya mångkulturella samhälle. Det är kanske till det som Rikspolischefen tänker använda de 700 nya tjänsterna som nu är under rekrytering.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


7 responses to “En ny sorts poliser

 • Harald

  Dialogpoliser är oftast andra muslimer som kvoterats in så att muslimerna (och vänsterradikala patrask) kan ha någon från sin sort som kan förstå att de känner sig kränkta när de blir tagna för terrorism och andra grova brott de ägnar sig åt. För i deras värld gör de aldrig fel. De följer bara sharia. de blir bombade för att de slaktar oskyldiga män och kvinnor, håller dem som sexslavar och då blir de kränkta men de vägrar ta ansvar för det de ägnar sig åt.

  Gilla

 • Karin Elisabeth J

  Ulhan använd kondom när du kn–l–l–a–r din sharmota.VI VILL INTE HA INAVEL I SVERIGE!

  Gilla

 • Űlhan

  snart eran polis ska byts till shariya pazdaran moral polis de bli slutt av ert dolig moral

  Gilla

 • eva

  Pensionärspoliser kommer nog om kanske 30 år. Då är gamla svenska och europeiska pensionärer i minoritet och ickeeuropeiska pensionärer i majoritet.
  Tur att jag inte lever då!

  Gilla

 • ÅMÅL

  NY SORTS POLISLEDNING BEHÖVS!!!

  (Är Eliasson kanoniserad???)

  Gilla

 • Janne

  Att hoppas på polispoliser som tar hand om olämpliga polischefer är kanske att sätta ribban för högt i detta mångkulturella helvete…där idioterna vanstyr landet!
  Janne

  Gilla

 • Mary Agnes

  Skånes passkontor är överbelastade och väntetiderna långa. På vissa orter kan man få vänta upp till två månader.
  – Vi klarar det inte längre, säger Stefan Stahl på passpolisen i Lund.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: