Vardagshjälten


Aftonbladet har utmärkelse som de kallar ”Svenska hjältar”.

Den här personen om någon förtjänar den utmärkelsen.

Det var när australiensiska 60 Minutes var i Rinkeby för att ta del av ”Det nya Sverige” som tv-teamet attackerades fysiskt av ett gäng nysvenskar med mörk hy. Vi får i inslaget se hur en polis talar om för tv-teamet att deras närvaro kan provocera de invandrade förortsligisterna och därför kan de inte följa med in i området, området som förövrigt ingår i de 55 no go-zoner där samhället gett upp. Det redan svajiga förtroendet för rättsväsendet fick sig åter en törn och jag vet inte om polisen själva är stolta över sitt yrke längre.

När polisen svek det australiensiska tv-teamet, dök hjälpen upp från oväntat håll. Från ingenstans dök han/hon upp till tv-teamets hjälp…

En vardagshjälte som Aftonbladet och samtliga svenska medier borde lyfta fram. Nu har det varit tyst i media, något att lägga på minnet när media nu angriper Lena Adehlson Liljeroth för att hon kritiserar svensk press för att mörka i invandringsfrågor. Varken mannen/kvinnan i permobil eller tv-reportaget har uppmärksammats i Sverige, vilket det dock gjorts utomlands.

Här är det som undanhålls svenska tittare, men som miljontals människor runt hela världen kunnat se.


5 responses to “Vardagshjälten

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: