Vardagshjälten

Aftonbladet har utmärkelse som de kallar “Svenska hjältar”.

Den här personen om någon förtjänar den utmärkelsen.

Det var när australiensiska 60 Minutes var i Rinkeby för att ta del av “Det nya Sverige” som tv-teamet attackerades fysiskt av ett gäng nysvenskar med mörk hy. Vi får i inslaget se hur en polis talar om för tv-teamet att deras närvaro kan provocera de invandrade förortsligisterna och därför kan de inte följa med in i området, området som förövrigt ingår i de 55 no go-zoner där samhället gett upp. Det redan svajiga förtroendet för rättsväsendet fick sig åter en törn och jag vet inte om polisen själva är stolta över sitt yrke längre.

När polisen svek det australiensiska tv-teamet, dök hjälpen upp från oväntat håll. Från ingenstans dök han/hon upp till tv-teamets hjälp…

En vardagshjälte som Aftonbladet och samtliga svenska medier borde lyfta fram. Nu har det varit tyst i media, något att lägga på minnet när media nu angriper Lena Adehlson Liljeroth för att hon kritiserar svensk press för att mörka i invandringsfrågor. Varken mannen/kvinnan i permobil eller tv-reportaget har uppmärksammats i Sverige, vilket det dock gjorts utomlands.

Här är det som undanhålls svenska tittare, men som miljontals människor runt hela världen kunnat se.

5 thoughts on “Vardagshjälten

  1. Lena Adelsohn har helt rätt och en mycket klok synpunkt att svensk media tystat ner att mannen i permobilen hjälpte till och är en hjälte, riktigt usel svensk politisk korrekt “journalistik”, man skäms att vara svensk….
    Zoomaliern som attackerade med ett knytnävslag borde lätt kunna identifieras och åtalas för misshandel, detta går under allmänt åtal så vad händer på Åklagarmyndigheten?
    INGENTING gissar jag, kanske viktigare sätta dit folk utan cykellyse eller bilister utan bilbälte….YNKEDOM!!

  2. Hjälte javisst! Men jag är rädd för att personen i permobiler skrev under sin egen dödsdom. De primitiva gorillorna kommer med största sannolikhet att hämnas. Tyvärr.

Kommentera