Moderat tog ”barnen” till Sveriges Riksdag

INVANDRING. Oppositionsrådet Olov Holst (M) åkte på torsdagen till Sveriges Riksdag tillsammans med 25 ensamkommande barn frånse både Sigtuna och Väsby för att träffa moderate riksdagsledamoten Tina Ghasemi som tidigare hade besökt ett boende i Sigtuna.

Ni kan läsa mer på Märsta.nu men Pettersson undrar varför inte barnen fick följa med?

ensamkommande märsta

När Rädda barnen i Märsta tigger pengar ser det ut så här…

rädda barnen märsta

 

13 thoughts on “Moderat tog ”barnen” till Sveriges Riksdag

 1. Betänk att de som gör detta möjligt, beslutsfattare, politiker, mediefolk och deras hantlangare är mördare. – Skrivbordsmördare. De tar beslut, propagerar för och arbetar aktivt för detta som leder till att vårt folk rånas, misshandlas, våldtas, mördas, vårt i anletes svett och juridiskt ägda territorium med allt vi skapat och byggt plundras och stjäls ifrån oss och våra efterkommande och i slutändan drabbas vi av en Förintelse som inte är en bluff denna gång. Kalla dem vid deras rätta namn. MÖRDARE!
  Blir du attackerad av en mördare har du rätt att med ALLA medel slå tillbaks och om så krävs mörda dem som vill döda dig.
  Detta är skrivbordsmördare! MÖRDARE!

 2. Kan inget annat än att klassa Olov Holst som sinnessjuk efter ha studerat denna bild.

  Om det är någon som har tid så skicka gärna detta till 60 Minutes Australien samt till Dailymail UK.

 3. Svenskarna måste vara de största idioterna i hela världen, 80% fattar ingenting och de 20 % som vi, som flackar runt på alternativa och förstår hur illa det är ställt i landet vi gör ingenting.

 4. jag har två barn. De närmar sig 40-års-åldern. Visst, det är mina barn. Men inte ”barn”.

 5. Dom ser friska ut! Vart tog dom apatiska vägen?
  Hela cirkusen vittnar om
  ett sjukligt beteende och resursslöseri som är bortom all sans.
  Och Moderaten som spelar med i bedrägeriet han kan ju inte vara över 30 år.

 6. Medelålders barn. Hur gamla ? 45 år eller däromkring. sjuan har slagit sig ordentligt dessa grovt kriminella Landsförrädare och mördare som sitter i Svensk Riksdag. Nu måste folket resa sig upp och kasta ut sju klövern från Sverige tillsammans med sina gäst parasiter.

 7. Till och med jag som alltid ansett mig vara barnkär börjar alltmer bli tveksam till vad jag egentligen tycker om barn.

Kommentera