Han borde hålla käften!

………det finns mycket som är bra att ha, och en del bättre än annat,Malmö -16 hur har ni kära Petterssons-vänner rustat eller tänkt till inför en eventuell total nationell kollaps……..finns det överlevnadskunskap i tillräcklig omfång?

Obs, ni behöver inte svara på frågan utan endast tänka till, alla behöver inte veta allt om hur man själv gör……det är säkrast så

Vi var några personer som i morse satt och pratade om lagliga självförsvarsmaterial, och hur sjukt är inte det när man en helt vanlig dag gör det. Min vän som är mamma till yngre barn fruktar för våren och sommaren då alla de nya unga manliga malmöborna kommer att ta det dom vill ha av lättklädda barn och vuxna.

Ponera att en invandrare med ifrågasättande ögon tittar på dig som etnisk svensk och undrar ”varför gör ni ingenting” ”varför släpper ni in så fruktansvärt många som inte ens gillar er, eller ert land” Vad svarar man på det?

Såklart fick hon svar och det var i stil med att i första hand har vi de av folket valda politikerna som helt har tappat kompassen, till det la jag till att vi är så till den milda grad konflikträdda att vi tror att bara vi förnekar, negligerar samt ändrar ordbetydelser typ problem=utmaningar, så löser sig allt. Sedan pratade vi om det chilenska folkets ilska vid oförrätter och deras snabbhet till att gå ut i strejk, vi pratade om de franska bönderna.

Jag beundrar de franska böndernas orädda och resoluta handlande ” nej där vilar inga halta löss, ut med svinaskit på stadshusets trappa, töm en tank med mög på riksdagshuset trappa” sa en annan runt bordet vi satt vid. Nej nej nej, sånt gör inte vi, vi svenskar anordnar antirastistmanifestationer , går i fackeltåg och tänder ljus, tror vi att allt ska bli bra, sa jag. Sedan tog jag en paus för att informera mig om omvärlden…..

…….jag möttes av Islamiska Staten. Idag Belgien, och dessförinnan……., USA, England, Spanien, Sverige, Frankrike, Danmark……….imorgon……., denna dag blev till en dag som gjorde det än mer tydligt, svenska folket mår inte bra. Vi knyter näven i fickan, om vi tar upp näven blir vi genast karaktärsmördade av hatmedia, vi beväpnar oss med sprej, vi oroar oss sjuka för hur det ska gå för våra barn……..

”Detta är en svart dag för Europa” sa vår stadsminister….han borde hålla käften!

20 thoughts on “Han borde hålla käften!

  1. Oavsett om regeringen påbörjar repatrieringen av de vuxna manliga icke-flyktingarna som kommit i horder, eller om de inte gör det, är det nog vettigt att förbereda sig. Gå med i hemvärnet och i skytteklubb, samt bunkra konserver och tag jägarexamen, men gör absolut inget olagligt!

    • ”Svetsblänk” är en liten NOLLA som går ISIS och vänsternazisternas ärenden, Stefans hjärta värnar asylrätten och vidöppna gränser….!
      Det blir ett högt pris att betala för Sveriges befolkning – samma sak som hände i Bryssel kommer att hända här….! (Är i Thailand men menar Sverige….!)

  2. Att prata självförsvarsmaterial, vapen och överlevnad gör vi i familjen/släkten nästan varje gång vi träffas det har blivit naturligt, vi förbereder oss på en total kollaps och är överens om att den kommer redan under sommar/höst 2016 och då tror vi på anarki på gatorna redan till senhösten. Vi hamstrar vapen (både lagliga och olagliga), mat, sjukvård och överlevnadsutrustning så gott det går och försöker planera var och hur vi skall fly. Jag vet det låter inte klokt rent av helt sjukt, men som man säger ”better safe than sorry”. Detta är starten på 3:de världskriget.

  3. Vi etniska svenskar har genom tidigare socialdemokratiska regeringar invaggats i tron att det staten genomför, görs för folkets och landets bästa! En gång i tiden var det sant men den sanningen är förlegad allt sedan Olof Palmes tid som statsminister! Det fanns en tid när Socialdemokratin arbetade för och värnade landet Sverige och dess etniskt homogena befolkning! Året när allt förändrades var 1975!!!!

    Tyvärr har den grundläggande värdegrunden i Socialdemokratin förändrats i takt med att den ena pappskallen efter den andra gjort entré och sorti som partiledare och partisekreterare i Socialdemokratiska partiet! Socialdemokraternas svammel och svamlande blir värre och värre ju längre tiden går!

    De som inte öppnat ögonen, borde göra det nu innan det går helt åt helvete med både landet Sverige och den etniskt svenska befolkningen! Vi etniska svenskar kommer vid en redan nu framtida beräknad tidpunkt att var i minoritet i vårt eget land! Alltså färre etniska svenskar i förhållande till mängden asylturister! De flesta etniska svenskar förstår nog vad som då kommer ske, i och med de 55 ”No go zoner” som redan är mycket, mycket etablerade paralellsamhällen i landet Sverige med Sharia, svart ekonomi med mera!

  4. ”Eva-Marie

    22 03 2016 at 22:04

    Tack Lasse, dina ord värmer. Så himla snält sagt, men samtidigt blir man så väldigt sorgsen.”

    Jo så är det men man måste tänka framåt det jag saknar är sjuksköterska läkare i leden det har vi inte tyvärr.

  5. ÅMÅL

    Se till att organisera dig se till att få kontakt med folk som kan fiska jaga kan överlevnad finns bra böcker i ämnet bla försvarets överlevnadshandbok.

  6. Vi svenskar (vanligt folk) är inte organiserade – det är det som fattas.

    Alla de som vi försörjt genom att betala världens högsta skatter i flera decennier – GÖR INGET FÖR ATT RÄDDA LANDET!

  7. Nämnde nån politruk idag att vi i Sverige redan släppt in och försörjer via asyl-parodin ett antal 100 IS- terrorister?

    Nej då. Det är ingen fara. Den komatoserade befolkningen sussar sött.

    • Ingen dum idè…Hade för många år sedan en arab som bodde i
      våningen snett under.Denne hade en get på balkongen.Nu blev han förstås vräkt, när värden upptäckte hönsanätet han spikat upp mot gatan.

  8. Du har åter funnit orden Eva-Marie. Har idag följt det hela i utländska TV-kanaler…De franska var de som spelande minst teater med sina miner.
    I tysk TV var det liksom det påstås vara i absurdsk,bara bortförklaringar och gråa ansikten på moderatorerna.Särskilt utvalda ”gutmenschen”,eller som vi i Sverige kallar dem naiva invandringsvänliga blev intervjuade.Dock hade man inte hitta någon från den sida som jag tillhör.D.v.s. rasist/nazist..
    I Österrike är det annorlunda numera.S.k. raka rör och inga omskrivningar.
    Här förklarade man att risken för sådant attentat är överhängande p.g.a. alla de ”flyktingar” som invaderat deras land.Ingen vet vilka dessa i verkligheten är,och varför det åkt till Europa. Så olika kan man se på saker och ting i den gemensamma världsdel,som EU styr över.

  9. Blir glad av att se bilden, exakt likadan ligger i källaren. Jag är förberedd, jag tar mig till mitt barndomshem, lever på fisket. Ved finns i skogen och vatten i brunnen. Den tid vi lever i nu borde ge folk en fundering om eftertanke. Jag är beredd på det värsta.

  10. Jodå Eva-Marie när den dagen kommer så kan jag se till att försörja en större skara med kött och fisk genom jakt och fiske och jag har flera med mig så kanske vi kan försörja ett 100 tal personer med mat och beskydd då våran felvalda regering inte kan eller vill det.
    Välkomna.

  11. Eva-Marie, vilken dag. Vi har varnat så länge för döva öron.
    Låtsaspolisen satt nyss i TV och sa att vi inte ska vara rädda, för det har statsministern sagt. – ”Och alla svenska myndigheter är uppe på tårna…..” Tillåt mig hånle. Svenska myndigheter på tårna existerar inte – och det vet vi alla.

    • Jo vilken dag, snart är det ny dag, veckorna rullar på och islams verkningar tränger sig in under skinnet på oss. vår idiot till stadsminister tillsammans med de andra nötterna leker med vår existens.

      • Eva-Marie:
        Har hittat ett knep,för att kunna koppla av från eländet.
        Läser dödsannonser,och lägger särskilt märke till åldern.
        Detta ger mig en viss trygghet eftersom det lär bli ni,några år yngre som kommer att få lida.Själv hinner jag lämna innan det stora väntande kaoset inträder !
        Om nu inte f-n står i spel och låter mig gå kvar,eller än värre inspärras på ett ”Vårdhem”.

KommenteraAvbryt svar