Så lever Anders Breivik


TERRORISM. Anders Behring Breivik, som mördat 77 människor har valt att stämma den norska staten, då han anser att deras agerande strider mot de mänskliga rättigheterna och att de behandlar honom illa.


12 responses to “Så lever Anders Breivik

 • Vem tror Breivik att han är??? | Petterssons gör skillnad!

  […] 77 människor  och hade   mage att stämma den Norska staten för hur de behandlade honom??! Tidigare på Petterssons.  Nu är han i farten igen och kräver att få besök. Vem vill besöka honom? Han fortsätter att […]

  Gilla

 • Rasist, ja visst!

  Hade Breivik gett sig på blattar hade jag hyllat honom.

  Gilla

 • Argus

  ABB används av förespråkarna av ohämmad invandring som argument för slopande av alla kontroller då Nordens värsta terrorist minsann var inhemsk. Vad de inte inser är att han är bästa argumentet mot feminism. Hans föräldrar skilde sig då han var liten gutt troligen på grund av att hans mor var psykotisk, ett tillstånd som sannolikt förvärrades efter skilsmässan.

  Förhållandena i hemmet var så outhärdliga att sociala myndigheter satte in avlastningsboende och när hans far fick reda på hur illa han for försökte han få ensam vårdnad om sonen. Detta satte en helt nyutexaminerad socionom och norska sociala myndigheter stopp för.

  Ingen vet hur det hade gått om hans far hade fått vårdnaden och ansvaret för det ligger på norska myndigheter. Detta fritar dock på intet sätt Breivik från ansvaret för de bestialiska brott han begått. Det värsta straffet har han redan fått då de som han påstår sig velat skydda unisont tagit avstånd från honom och det liv han har är innanför murarna. Jag tror inte att norska myndigheter kommer att tordas släppa ut honom även om han nu klarar alla år i fängelse och man inte spärrar in honom på psyket på livstid då han inte kommer att överleva ett endaste dygn i frihet.

  Gilla

 • jockfall

  Nu skall vi tänka. Det bästa för denne norrman hade varit en grov kula genom örat och en grop på soptippen..

  Gilla

 • Parker

  Anders Breivik ska få en bronsstaty i framtiden.

  Gilla

 • ossie

  Breiviks rättigheter borde begränsas till att besöka ett visst ställe när nöden tränger på-

  Gilla

 • Lofas

  Breivik sjönk till en muslimsk terrorist nivå. Därför förtjänar han inget bättre än guantánamo standard.

  Gilla

 • Gullan

  Spartansk inredning och det är väl inte mycket att säga om det. Men hade det varit i Sverige så hade han fått krypa runt på golvet i rosa flanellpyjamas och berättat om sin barndom till psykologer. Vilket helvete! Han har det nog bättre i Norge.

  Gilla

 • Mari

  Anders Breivik klagar på sin situation, att han är isolerad??? Hur kan han ha kontakt med någon och uttrycka detta?? Är han helt isolerad?
  För mig har han ingen som helst talan. Han skall vara isolerad utan dator och telefon. Kanske en TV med 2 kanaler. Resten av livet. Han är inte berättigad till att ställa några som helst krav. Det han gjorde var oförlåtligt och mot norrmän. Norska ungdomar. Har mage att stå i rätten och göra Hitler hälsning. Lås in honom och låt ingen prata med honom så kan han ruttna där han sitter. Han får inga sympatier från mig. Kan vi inte bara radera hans namn från våra minnen så mår vi nog bättre.

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Anders Breivik ligger i lä jämfört med mördarna i Svensk Riksdag som kalas för sju klövern. sju klövern är ansvarig för att mer än 15.000 Svenskar dör av svält i Sverige varje år. Plus att sju klövern stulit vår välfärd i ett så stort belopp att det handlar om flera tusen miljarder kronor. Svenska folket kommer vakna när de skall gå i pension för det finns inga pengar för sju klövern stal dem – samma med skola sjukvård polis mm detta kommer upphöra helt. Proplemet är att ingen tror att något sådant kan hända, men 87:an får se inom kort.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: