Parodin med ensamkommande barn

INVANDRING. De hörde av sig och ville prova på att spela hockey. Nu bjuder Sundsvall Hockey in de ensamkommande flyktingbarnen till kvällens match mot Borlänge. – Alla ska dra sitt strå till stacken och de är bara människor, säger Daniel Nilsson, mannen bakom idén.

De frågade själva om de fick komma och testa att spela hockey. Efter besöket fick Sundsvall Hockeys materialare Daniel Nilsson en idé. Nu blir idén verklighet och till fredagens match är närmare 50 ensamkommande flyktingbarn inbjudna. – Det började med att de var här och det är helt sjukt vad de krigade på. Jag tror de gav järnet i två timmar, själv hade man ju gett upp efter en kvart, säger Daniel Nilsson och skrattar.

Efter besöket kände han att han ville göra något mer. Och beslutade sig för att bjuda in dem till Sundsvall Hockeys match på fredagen. – De var så snälla och trevliga och jag måste säga att det har varit mycket skitsnack om flyktingar, men de var så artiga och tog i hand och bugade innan de åkte härifrån, säger Daniel Nilsson.

-Pettersson inser att det är ett skämt och det insåg tydligen Sundsvalls Tidning också, så de ändrade i artikeln men i TV-reportaget säger de fortfarande ”flyktingbarn”. Nåväl,internet glömmer inte och här finns originalartikeln.

Sundsvall barn

Texten efter ändring

Man kan ju undra vilka det är som pratar skit, jag vet inte om det är Sundsvall Hockey eller Sundsvalls Tidning som kallar dem barn men helt klart är att det inte finns ett enda barn på bilden och fick jag bestämma så skulle de sändas hem till Afghanistan direkt, men det är lite problem med det för de har tappat sina id-handlingar, men inte sina mobiler, så risken är att hemlandet inte tar emot de id-lösa barnen…

13 thoughts on “Parodin med ensamkommande barn

  1. Själv läser jag att ”de gav järnet i två timmar jag skulle gett upp efter en kvart” Förutom elitidrottare, vilken sorts människor har den kapaciteten..? Stackars krigsflyktingar?

  2. Vad betyder frasen ” de är ju bara människor” ? Analysera det den som kan. Lika substanslös och intetsägande som ”allas lika värde”.

  3. Jag tycker vi ska öppna våra hjärtan för deras familjer och länder och hjälpa dem att återvandra genom en kryssning över Medelhavet.

    https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/03/01/utvandring-tillbaka-over-medelhavet-forslag-pa-losning-i-tre-logiska-och-emotionellt-korrekta-steg/#comment-5285

    …kanske bygga dem en ishall i Afghanistan eller Syrien också?

  4. Högutbildade sa speakern, ja inte alla men flera av dom. Hur nu han kunde veta det. (Ja jag så matchen eftersom jag kommer från Bålänge). Han fick till det att iranierna som fanns i gruppen flydde från krig. Är väl inget krig i Iran, det var på 80-talet. Hemskt är det när okunniga människor försöker leka nått dom inte är. Och förresten, finns inga hockeyspelare från MENA

  5. Att ordet ensamkommande skulle väcka både ilska och illamående hos mig hade jag aldrig kunnat tro.

    På bilden finns inga barn och jag gissar att reporten/ tidningen blivit nerringda av folk som sett detta.

    Var på gekås idag och hela stället är ju invaderat av ensamkommande och andra ”flyktingar”. De är där å shoppar loss för våra skattepengar, detta gör mig galen.
    Var ett HVB där idag som köpte 40 kuddar och ”barnen” köpte en massa kläder och elektronik.

  6. KRIGADE PÅ! sa journalisten. Precis vad som kommer att hända när dessa små söta barn har fått uppehållstillstånd och sverige koloniseras av IS.
    Vem fan är det då synd om ? Bara ställer frågan.
    Tyvärr har rödvins vänstern sedan länge vurmat för allt o alla,i vår omvärld.
    Men helt förblindade för problemen I vår närhet, skola, vård mm.
    Men jag tycker att alla jävla pk politiker o journalister m.fl som tycker så synd om de ensamkommande och andra.
    Ta hem en jävel hem till dig då. Sitt I soffan o käka tachos o spela bingolotto o gulla med skitgrisarna. Som om de vore nån jävla hamster.

    Jag ska påminna er, den dagen när dom sätter ett skott I nacken på er
    o ylar ALLAHU AKBAR!

  7. Att PK-media aldrig tröttnar, de borde ju i alla förstå att det inte går att publicera bilder där det är uppenbart att medelåldern på ”barnen” är minst 25, inte ens en blind höna går ju på lögnen……

  8. Jag vet inte varför de tjatar vidare med ”baaarn”? Det kanske är för att SD:are skall dö i hjärnblödning?

    Det är utan tvekan män och en del är inte ens unga män.

KommenteraAvbryt svar