17 thoughts on “Allah sa åt mig att göra det

    • Är du rasist ? Du vet väl att om du INTE gillar detta utseende så är du rasist enligt Stefan Löven, SOCIALDEMOKRATERNA!

  1. Bra att veta att man kan hitta på vad man vill och skylla på någon annan. Det kan man kanske ha nytta av. Bara att stå på alltså…

  2. Är det konstigt att det begås grova massförbrytelser när psykotiska/schizofrena as som Ullan m fl kan åberopa inre röster för sina avskyvärdheter.

  3. Besökte en bank idag för ett snabbt ärende, en bank som inte ger ut kontanter över disk men det finns uttagsautomater i ett hörn vi var ganska många som väntade för att bli betjänade, in vaggade en svart kvinna både lång och tjock, invirad i metervis med tyg, hon hade även en svart man med sig, reaktionen bland kunderna var högst intressant, de försvann till övriga utrymmen, en del hastade ut genom dörrarna,detta var inte i Sverige dock i Europa.
    När paret hade försvunnit ut ur banken, så diskuterade folk, de var rädda för vad som fanns under tyglagren och de förvånade sig själva över hur de reagerat.
    Rädslan finns i samhället och folk är på sin vakt konstant.

  4. Man kan inte säga att uttrycket i mannens ansikte indikerar att han är smart, klipsk, humoristisk, vänlig, gemytlig. Ansiktet sprakar inte direkt av intelligens och blicken är inte vaken och uppmärksam utan snarare trött och beslöjad. Går han på droger?
    Hans fysiska anletsdrag (som han ju inte kan hjälpa – ärvda) är inte direkt tilldragande, snarare motbjudande och skägget hjälper heller inte mycket.
    Är det till för att dölja en sluttande haka?

    • Ett resultat av 1000 års inavel. Idioterna som låter denne fan gå lös har väl ungefär samma IQ…

Kommentera