Gråt över Sverige


INVANDRARBROTT. Mannen stannade vid ett rödljus mitt i centrala Stockholm. Plötsligt ryckte två okända män ut föraren ur bilen och körde iväg. Polisen letar nu efter bilrånarna.

Den här typen av rån har blivit allt vanligare under senaste tiden. – Senaste veckorna har det hänt några gånger. Vi har haft ett par fullbordade rån, bland annat i Jakobsbergs centrum. Dessvärre blir det allt vanligare, säger Albin Näverberg, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Hans tips för att skydda sig är att låsa dörrarna när man kör bil. – Lås dörrarna direkt när du sätter dig i bilen, då kommer de inte åt dig och du kan bara köra iväg om någon angriper. Det är mitt tips, säger Albin Näverberg.

-Pettersson minns en tid då man skulle låsa bildörrarna på grund av olycksrisken, nu är det andra tider.

I Östersund uppmanas alla flickor och kvinnor att inte röra sig ute själva efter mörkret inbrott och nu uppmanas vi låsa bildörrarna när vi är ute och kör! För unga flickor och kvinnor är det livsfarligt att gå på konsert eller till badhuset och ser vi en medtrafikant som fått motorstopp, kör förbi och ring polisen. Det kan vara en vägpirat som tänker råna dig.

Tydligen kan inte polisen och samhället längre skydda befolkningen, så vad återstår? Vilda västern, skjut först och fråga sedan…bygga höga murar runt våra hem osv.

 


25 responses to “Gråt över Sverige

 • Vi får väl se...

  Miracles of allah

  Får man be på jobbet?
  Arbetsplatser är i första hand inte arenor för religiösa manifestationer.

  Om en vidskeplig mörkar sin ideologi vid anställningen och sedan ställer krav på att få utföra sina ritualer på arbetstid i arbetslokalerna bland arbetskamrater, måste kosensus råda om ändrade förhållanden och mörkningen redas ut.

  Gilla

 • eva

  Men hade inte brottsligheten minskat i Sverige? Jaså, inte. Nähä!

  Gilla

 • eva

  Men hade inte brossligheten minskat i Sverige? Inte, nähä?!

  Gilla

 • Rolf

  Får man utöva sin religion på arbetsplats?
  Kan inte muslimer be på lunchrast eller fikarast?

  Så ”din religion” behåller du för dig själv, på samma sätt som kristna behåller sin för sig själv!

  Varför Allah vill att du ska gå runt en svart sten i Saudiarabien?

  Folk på arbetsplatsen har rätt att slippa se och höra er be.
  Deras rätt väger minst lika tungt som mussarnas.
  Om arbetskamrater ser eller hör er att be , så kan de när som helst kontakta skyddsombudet på arbetsplatsen- fackets skyddsombud för regionen.

  Det räknas som ett arbetsmiljöproblem om personer synligt utövar sin religion så att de andra på arbetsplatsen ser eller hör.

  De har enligt lagen rätt att slippa se och höra andras religionsutövning.

  Så den som inte visste det innan, vet det nu.

  Kontakta skyddsombudet och hävda att det är ett arbetsmiljöproblem, dvs man blir arg och irriterad över att bli påtvingad annan persons religionsutövning och att detta skapar samarbetsproblem.
  Man ringer facket och säger samma sak.
  Och eftersom de inte kan gå iväg från sitt arbete för att slippa se och uppleva din religionsutövning.

  De har rätt att vara på sin arbetsplats och få utöva sitt arbete i fred och slippa se och höra andra personers religionsutövning.

  Dessutom kan man kontakta Diskrimineringsombudsmannen, DO, om man blir påtvingad andra personers religionsutövning på arbetstid och hävda att man blir trakasserad och kränkt.
  Arbetsplatser och skola ska vara fria från religionsutövning.
  Religion får man hålla på med på sin fritid då andra slipper se och höra den.

  Gilla

 • Lisa

  Jag läste att Reinfeldt fått jobb i amerikansk bank.
  Vi får väl hoppas på att det går lika bra för banken som för sverige,
  rakt utför.

  Gilla

 • Synonymen

  ”Polisen har inget signalement på rånarna från Kungsholmen och man har haft svårt att hitta vittnen till händelsen.”

  ”inget signalement ”????

  Föraren till bilen då? Lämnade inte han något signalement?

  Sannolikt har han gjort det. Då vet vi att det är muslimer, negrer eller araber som varit i farten…….IGEN!!

  Stannade vid rödljus – blev rånad på bilen
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22431485.ab

  Gilla

 • lilla jag

  Här på Pettersson finns en person som ofta ger uttryck för en mycket negativ syn på det land han + hans muslimska fru lever i.
  han är sann ”representant för muslimer”
  regeringen borde i stället vara tydlig med att i Sverige gäller svenska lagar och regler och att religionsfrihet är en rättighet för alla, men att det är en helt privat sak som man får hantera på sin FRITID.

  Statsminister har ett ansvar för URSPRUNGSBEFOLKNING.

  Gilla

 • Kurt

  Påminner mig om det mulitikulurella USA

  Gilla

 • Seriöst

  Hur vill muslimer bli behandlade inom sjukvården?

  http://www.bgf.nu/islam/vard.html

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   LÄSTE DETTA OM MUSLIMER….-DE SKA HA EN SPARK I RÖVEN!!
   Det är dags att sluta dalta med de här parasiterna och göra detsamma med dem som de tänker göra mot oss icke-muslimer enligt koranen/sharia dvs döda oss!
   Vi icke muslimer och ateister har rätt att döda alla muslimer som inte reser tillbaka till sitt muslimland.
   Respekterar de inte demokratis och mänskliga rättigheter så låt oss göra desamma MOT DEM SOM DE TÄNKER GÖRA MOT LARS VILKS OCH OSS ANDRA….
   Vi ska hugga ihjäl dem, skära huvudet av dem, hugga händer och fötter av dem OCH SKÄRA HÄLSENORNA AV DEM!!! Samt sticka ut ögonen på dem…

   Gilla

   • Lars Bertil

    Den allvise Oden kan ju säga åt oss att göra så och då går vi väl fria. Allt enligt Ülhans logik.

    Gilla

  • Lars Bertil

   Undrar om islam har speciella önskemål eller rekommendation till räddningstjänstens personal. Man/kvinna får bara räddas av rätt kön. Krångligt att få tag på rökdykare som matchar könet på den i nödsituation. Har blivit behandlad av både manliga och kvinnliga läkare även under narkos. Jag har inte märkt någon skillnad men så är jag inte muslim. Allah tittade väl åt något annat håll och inte på lilla mig. Det gjorde däremot den trevliga och kompetenta personalen. Tänk vilken börda för akutsjukvården att hålla två uppsättningar med operationsberedd personal på grund av islam. Personalen vet ju inte på förhand vilken religion patienterna har. Räddningstjänst kommer med dem med mycket kort varsel t.ex. efter en olycka. Kan vi som inte är muslimer ställa liknande krav om vi blir akut sjuka i ett muslimskt land?

   Gilla

   • Pensionären

    I Saudi t.ex. så är det på sjukhusen separata ingångar, hissar etc för män o kvinnor. Likaså personalen där. Om en kvinna råkar ut för en olycka så undrar jag om hon får åka med manlig ambulanspersonal?? Kvinnor får ju inte köra bil där, så någon kvinnlig förare finns alltså inte.

    Gilla

 • Kan Vill Vågar

  Smärtan du känner i dag
  är styrkan du känner i morgon

  – OKÄND –

  Gilla

 • hjultomten

  Snart blir det som i Mexiko? Man måste ha en hagelbössa bredvid växelspaken.

  Gilla

 • Mari

  Svar till F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Trump eller Putin. Putin skulle behövas här under en period, då skulle det bli lite ordning och reda. Är inte för en diktatur men i nuläget är det akut att någon tar tag i Sverige och det som händer. Finns lite av varje som han kunde hjälpa oss med.
  Nu får jag väl skit för detta men ideerna börjar sina och vi behöver verkligen en med riktig kaliber för att få ordning och reda igen

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Är i Thailand, här är lugnt och fint….muslimerna hålls på plats och militären sköter landet mycket bra. De tar hand om sina egna först, även en idiot kan jobba här, ex sälja något, de tillåter INTE att någon stjäl deras arbetstillfällen. Kungen är en starkt enande kraft som befolkningen respekterar, i Sverige finns ingen respekt för någonting, ett HYCKLERI av guds nåde….Sverige skiter i sitt eget folk och låtsas spela ”goda” och ta hand om muslimer/araber i sina bästa år som bara vill ställa till ett helvete för andra människor….DE har en religion från år 600, alltså c:a 1400 år sedan, då gick de inte ens upprätta de asen….MAN SKAKAR PÅ HUVUDET ÖVER DENNA ”GODHET” ELLER SNARARE FLATHET…..
   Sverige skulle behöva en paus från ”demokratin” – ÖB kunde ta över 20 år….1;a prioritet att skicka ut de utlovade 80,000 som aldrig borde släppts in + alla 100.000 tals kriminella….m.m.

   Gilla

  • jgarn

   Var skall du hitta en sådan bland dessa horder av feminister, flator och homofiler?

   Gilla

 • Mari

  Det är ju som i Syd Afrika. I USA varnades det för olåsta dörrar för 30 år sedan. Vi har varit förskonade i Sverige men jag började låsa min dörr hemma på min egen väg på landet eftersom det flyttat in några asylsökande där. Jag trodde aldrig att detta skulle kunna hända på hemmaplan men tyvärr. Däremot låser jag upp dörren på stora vägen ! Tänk om det händer en olycka och bilen börjar brinna. Hur skall man få hjälp då?? Dörren låst, brinner inne, vilket är värst? Svårt att veta hur man skall göra.
  Man kan som sagt gråta för mindre. Gråta över att demokratin är borta. Gråta över att man inte längre kan gå tryggt på gatorna. Gråta över att skogen inte längre tillhör mig och de vilda djuren. Förhoppningsvis går de åt andra hållet och inte ut i skogen men hur skall jag kunna veta det??
  Framförallt kan man gråta över att inte längre få känna sig stolt över att vara svensk och att få bo i detta fantastiska land som det var.
  Förhoppningsvis får vi torka tårarna och ta nya tag 2018

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Tyvärr är det självförvållat, vi får det politikeravskräde 87:an valde….-exempelvis Stefan Löven, Åsa Romson, Frittolin….med flera….DE TÄVLAR I GODHET MOT ALLA ANDRA FOLKGRUPPER UTOM DEN EGNA SOM BESKATTAS TILL DÖDS!!

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Sverige behöver en icke politisk korrekt av Donalds ¨Trumps snitt som säger självklara sanningar rakt ut, exempelvis det MUSLIMSKA hotet mot alla fredliga människor.
  Tack vare SOCIALDEMOKRATERNA är Sverige ett mångkriminellt helvete och etiska svenskar snart en minoritet i sitt eget land!
  Föraktet mot Sverige är Socialdemokraternas signum och figurer som Mona Sahlin tycker att vår kultur är ”töntig”, arabers/muslimers kultur är mer spännande….-konstigt de följer en mördare och pedofil från år 600, det är c:a 1400 år sedan…..
  DE VILL MÖRDA/SLAKTA OSS och de har fritt fram i Sverige och EU…..

  Gilla

 • jan

  Mycket just nu… Undrar vad det beror på,,, 🙂

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: