Stäng

Iranier kallas italienare, döms inte för gruppvåldtäkt, för de ”våldtog i tur och ordning”

INVANDRARVÅLD. Hovrätten sänker straffen för en man som i tingsrätten dömdes för att ha deltagit i en gruppvåldtäkt i Göteborg i fjol. Enligt hovrätten ska det inte ha handlat om en gruppvåldtäkt då två män våldtog en kvinna eftersom det skedde i ”tur och ordning”.

Rättsexpert Sven-Erik Alhem är kritisk till domen. – Det är fruktansvärt att läsa att man har en lindrigare syn på det i och med att det var en i taget som utförde övergreppen, säger Alhem.

Den 30-åriga mannen dömdes till fyra och ett halvt års fängelse och att betala 180 000 kronor i skadestånd till kvinnan. Straffet sänks nu till tre och ett halvt års fängelse och skadeståndet till 150 000 kronor. Den andre mannen är fortfarande på fri fot. Männen påstod att de var italienare i Aftonbladets reportage men det verkar inte stämma riktigt för vi har skrivit om fallet tidigare, läs HÄR och dom B 1051-16.

”Italienarna” heter Ahmadi Hiva, det är den dömda och mannen till vänster, han är också iransk medborgare och den andre mannen, Mohamad Halidi, som enligt tingsrätten är den andre mannen som våldtog kvinnan, enligt hovrätten inte längre är misstänkt.  Någon utvisning av den dömde tyckte rätten inte behövdes!!!

våldtäktsmän

 

25 reaktioner på “Iranier kallas italienare, döms inte för gruppvåldtäkt, för de ”våldtog i tur och ordning”

 1. De gör som seden föreskriver, varje barn som föds i byn är BYNS barn, ingen vet med säkerhet för alla män i byn var där .
  Nu är alla barn från Afrika som föds och kommer från Afrika ……….Svenskarnas barn !

  1. Nu föds en del och ganska många afrikanska barn i Sverige…..är ni svenska män nu stolta fäder av afrikanska barn ?

 2. Komigen nu utvisning kan aldrig rättmätiga med våldtäkt i tur och ordning rättfärdigas på något vis,
  endast döden efter det begångna förefaller som rimligt.

 3. en liten undran, finns det något annat sätt än i tur och ordning att utföra det på? grupp-någonting blir det ju när det är mer än en som håller på

 4. om han inte jorde voldtäckt då skelvklar han ska inte va i domstol, fins grejer som är mycke mer alvarlig än denna grejen typ Hetsmot Folkgroup

  1. Besök SFI, eftersom du bara lärt dig dumheter på
   dom tio år du drällt omkring här.
   SFI betyder Svenska för invandrare?

  2. Tycker du inte att tvinga sig till sex är våldtäkt, eller är du bara för korkad att förstå skriven svenska?

  3. Bilan är på väg till rötterna i Somalia, med expressens goda minne och troligtvis pengar, det blir snart lugnt här på ”Petterssons gör skillnad”, suck .

 5. SVERIGE är solsystemets största SKITMAGNET tack vare SOCIALDEMOKRATERNA…..!
  De är fiiina på vår bekostnad, på att de offrar Sverige och våra barn och barnbarn på mångkriminallitetens blodiga altare!

 6. ifall det idf varit hundar som någon adopterat, då
  skulle jyckarna säkert ha blivit skjutna för mindre för-
  seelse
  …varför gäller annat då det gäller KLOAKRÅTTOR, är
  de bättre ansedda?

 7. Jag börjar tro att hela rättsväsendet har sålt sin själv för en silverpenning. Blir förvånad när jag hör vissa advokater uttala sig. Men tittar man på dem som några som tjänat miljoner på migranterna så kanske pusslet faller på plats.

 8. Detta ändlösa helvetets vansinne…inte går det att vakna upp ur denna mardröm, heller.

 9. Människor ska stenas till döds för diverse moralbrott och den som lämnar islam ska också stenas till döds.
  Att verkligheten är sådan som den är och att människor från denna primitiva våldskultur uppenbarligen inte klarar av att samexistera med fredliga människor i ett modernt land?

  Jag tycker det är åt helvete att man anno 2016 fortfarande låter ett par inavlade kamelskötare styra och ställa med en jävla påhittad sagobok som grund..

  – Det står klart att det kommer att kosta mer pengar än vi trodde. Migrationsminister Morgan Johansson (S).

 10. Alla vi som inte är Vänsterextremister vet vilka det är som gruppvåldtar , inte Kalle och Pelle osv . Genom att kollra bort ordet Gruppvåldtäkt så det blir vanlig våldtäkt , så passar det ju som handen i handsken för massmedia . Dom tror att vi kan luras till att tro att en rapport om endast våldtäkt , inte gruppvåldtäkt , handlar om Kalle och Pelle osv .

 11. ”Ingen utvisning” av grova brottslingar från utlandet!
  Vilken agenda ligger bakom det? Ej enskaka fall!
  Om och om igen – ingen utvisning…

   1. Avrättning skulle införas i Sverige, för brott mot människan! Så som våldtäkt, hedersmord och andra saker Islam förespråkar! När ska gemene svensk förstå att man inte kan samköra islam och demokrati!?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: