Aftonbladets Anders Lindberg slår nytt rekord i hyckleri


HATMEDIA. ”Hur skulle reaktionen bli om Hamas ideologer bjöds in till Sveriges riksdag för att diskutera konflikten mellan Israel och Palestina? Gissningsvis ganska sur. Vilket vore helt rimligt eftersom Hamas är en samling gangstrar, mördare och fanatiker som dödar civila och som rimligen inte har någon plats i ett civiliserat politiskt samtal. De är ett hinder för fred, knappast ett sanningsvittne.

Aftonbladet

Anders Lindberg högern

Samma sak gäller den extrema israeliska bosättarrörelsen. Deras övergrepp mot den palestinska civilbefolkningen är en av de viktigaste drivkrafterna i den våldsspiral vi nu ser. Och extremister på båda sidor eldar på. Men den 15 mars har iraniern och riksdagsledamoten Hanif Bali (M) bjudit in till möte i riksdagen med Itamar Marcus från ”Palestinian Media Watch”. Itamar Marcus är sedan många år en viktig gestalt
i bosättarrörrörelsens aktiviteter. Palestinian Media Watch är en av frontorganisationerna för bosättarpropaganda.elsen och var tidigare vice ordförande i Central Fund of Israel, en av de viktigaste källorna till finansiering av rörelsens aktiviteter. Palestinian Media Watch är en av frontorganisationerna för bosättarpropaganda…”

Så skriver alltså hatskribenten Anders Lindberg i Aftonbladet och beskyller riksdagsledamoten Hanif Bali (M) för att vara en högerextremist som bjuder in andra högerextremister.

Det är bara ett litet problem som Aftonbladet glömt.  Riksdagsledamoten Hanif Bali svarar på Aftonbladets påhopp på sin Facebooksida: Idag får jag och “högern” kritik av Aftonbladets ledarsida via Anders Lindberg för att jag bjudit in Itamar Marcus från Palestinian Media Watch till ett seminarium i riksdagen.

Problemet är att han egentligen är på besök i Sverige för att besöka, håll i er nu, Olof Palmes Internationella Center! Som är en LO/S finansierat partiorgan som styrs av tidigare S-ministern Jens Orback.

Palestinian Media Watch är en organisation som endast översätter och publicerar Palestinska myndighetens TV-sändningar, detta jämställs av Anders Lindberg med Hamas.

Anders Lindberg är en lögnaktig propagandist som helt saknar hämningar, hederlighet och yrkesheder. Han är politiskt utsedd av LO att kasta skit på högern, vilket han gör med glädje här, trots att LO:s andra verksamhet träffar samma talare.

Den lögnaktiga och helt felaktiga artikeln finns att läsa här.

Israels ambassadör är heller inte så imponerad av lögnaren på Aftonbladet.


7 responses to “Aftonbladets Anders Lindberg slår nytt rekord i hyckleri

 • dave

  Det gäller väl islam på det stora hela, inte bara hamas.

  Gilla

 • Kjellander

  Männen som kommer hit från mena-länder har redan innan ankomst till sverige fått höra att svenska kvinnor är horor som går runt utan slöja och det är bara att ”ta för sig”.
  Med den inställningen + inavel så blir det inte så lyckat.
  Jag är glad att jag inte är kvinna i sverige idag.
  Svenskar måste vara det mest naiva folket i världen, man häpnar.
  Massinvandringen är underbar.

  Liked by 1 person

 • Zorba

  Neka establisemangsmedia personlig information och annonsintäkter – Använd Adblock – Unvis.it och Ghostery
  https://www.ghostery.com

  Gilla

 • ÅMÅL

  REKORD ANTI-SVENSKT HYCKLERI

  Gilla

 • Mike E

  Att en sån nolla som den där Anders Lindberg kan få lov att vara anställd på en av Sveriges största kvällstidningar visar hur otroligt låg den intelektuella nivån är bland Sveriges journalister.
  Men vad kan man förvänta sig när de flesta kommer från en simpel yrkesskola, journalistutbildningen.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Som vanligt är det i Dagens Samhälle den intressanta media läsningen finns. AB har mycket att lära av den tidningen. Här en Anders som har mer vett än Anders på AB.

  Anders W Edwardsson, historiker och statsvetare och verksam i USA.
  Har i ett inlägg skrivit detta.

  Jag saxar en hel del ur hans inlägg, ”Folk vet inte vad de pratar om” .

  ”I Sverige, där alla svär trohet till ett multikulturellt samhälle, borde faktum som att kulturer innefattar både bra och dåliga manér vara en självklarhet.

  Men icke så! I Sverige går det att vara hur inkonsekvent som helst. Motviljan att erkänna att invandrarkulturer har delvis otrevliga drag är också bara toppen på en mental röta som helt förvrider mångas verklighetsuppfattning.

  Bakgrunden är att Sverige hårt präglas av postmodern dogmatik som säger att alla inte bara får tycka vad de vill, utan att en åsikt aldrig är mer rätt än en annan. Ideologiskt tyckande, inte fakta, dominerar därför debatten.

  Som att medan det inte finns någon svensk kultur, så har alla andra folk ett kulturarv. Samt att medan det är rasistiskt att vilja slå vakt om det svenska (som alltså inte finns), så är andras rätt att slå vakt om sitt arv en mänsklig rättighet.

  Bakgrunden är att Sverige hårt präglas av postmodern dogmatik som säger att alla inte bara får tycka vad de vill, utan att en åsikt aldrig är mer rätt än en annan.

  Ideologiskt tyckande, inte fakta, dominerar därför debatten. Som att medan det inte finns någon svensk kultur, så har alla andra folk ett kulturarv.

  Samt att medan det är rasistiskt att vilja slå vakt om det svenska (som alltså inte finns), så är andras rätt att slå vakt om sitt arv en mänsklig rättighet.”

  http://www.dagenssamhalle.se/debatt/folk-vet-inte-vad-de-pratar-om-23364

  Gilla

 • Tony

  Anders Lindberg är en stor idiot, och det delar han med
  flera kollegor på både AB och Expressen, just nu tror båda
  Blaskorna att någon av deras reportrar skall vinna Guldspaden??

  Varför då kan man fråga? I vilka sammanhang har någon på
  dessa löjliga blaskor gjort några rejäla avslöjanden???
  Guldspaden är bara ett pris för ett sällskap för inbördes
  beundran, om dom hade velat gjort rejäla avslöjanden, så
  ligger hela flyktingeländet och väntar, men om den mörkar
  man istället. Båda dessa tidningar är vad man på Norska
  benämner DRITT!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: