Stöldgods hittat i ”vansinniga” mängder hos fem nybyggare

INVANDRARBROTT. Tjuvgods i drivor hittades i samband med att fem unga män greps i en lägenhet i Guldheden i Göteborg, skriver gp. se. En väktare slog larm efter att ha uppmärksammat en uppbruten lägenhetsdörr. Tjuvgods i drivor hittades i samband med att fem unga män greps i en lägenhet i Guldheden i Göteborg, skriver gp.se.

En väktare slog larm efter att ha uppmärksammat en uppbruten lägenhetsdörr. När polisen senare gick in hittades fler än tusen mobiltelefoner samt id-handlingar, kontokort och kläder som tros komma från inbrott och fickstölder.

Polispatrullen påträffar en vansinnig massa gods där inne, säger Joakim Hansson, inre befäl på polisen vid Region Väst, till tidningen. Ingen av de fem gripna var skriven på adressen. De misstänks för stöld och häleri.

-Pettersson antar att vi har ett gäng driftiga nybyggare för hatmedia glömmer nämna att det i polisens rapport står att det sker samverkan med gränspolisen för att säkerställa de gripnas identitet…

7 thoughts on “Stöldgods hittat i ”vansinniga” mängder hos fem nybyggare

  1. Guldheden???? En av de mest eftersökta stadsdelarna att bo i ? Fullsmockat med pensionärer som har bott där i nästan hela sina liv. Vilket smörgåsbord !!!!! Vem har placerat dem där???
    Det måste finnas plats i Bergsjön eller Angered.

  2. Gå in och sök i alla dessa skumma boenden, hur korkade är vi svenskar ?
    De som ni finner där ….ut med skiten !

  3. DE FLYDDE NOG FÖR SINA LIV TILL COSTA GRATIS ENLIGT STATSSVETSAREN!
    Stefan=cunt!

  4. Men snälla ni de var ju inte skrivna på den plats… Självklart är de gäster hos sju klövern och då måste sju klövern vara de skyldiga eller hur… Tja så säger nog dessa PK idioterna..

Kommentera