Avhugget huvud hittat utanför café i Amsterdam


INVANDRARVÅLD. En dag efter upptäckten av ett halshugget lik i en brinnande bil i Amsterdam har huvudet till liket hittats på trottoaren, med blicken riktad mot ett café nära centrum. 

Polisen säger att det är en allt våldsammare utveckling i ett krig mellan rivaliserande knarkgäng. Huvudet tillhörde Nabil Amzieb, 23, en känd kriminell.

Amziebs huvudlösa lik, som identifierats med hjälpa av fingeravtryck hittades tidigt på tisdagsmorgonen i en stulen Volkswagen van som hade satts i brand vid ett bostadsområde i sydöstra delarna av Amsterdam.

Hans huvud upptäcktes vid 07:30 på onsdagen på trottoaren utanför Fayrouz café, en shisha eller arabisk vattenpipsbar på Amstelveenseweggatan, inte långt från den populära Vondelpark.

”Det tycktes har placerats på ett sådant sätt att huvudet stirrade in genom fönstren i caféet, som ett slags signal,” säger Stan Koeman, som driver ett gatukök bara längs gatan, enligt The Guardian.

-Pettersson antar att Nabil var en av de mängder av berikare från Mellanöstern och Nordafrika som det påstås att vi behöver så många av.

LÄNK  till film  på huvudet…

 


5 responses to “Avhugget huvud hittat utanför café i Amsterdam

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: