12 thoughts on “Trump islam skeptiker

  1. Donald Trump säger självklarheter, islam är en HATIDEOLOGI och någon ”fredens religion” är löjligt att tala om! Allt står att läsa innantill i muslimernas brottskatalog koranen och sharia!
    Helt korrekt det Trump säger att det finns ett oerhört hat mot demokrati och mänskliga rättigheter = väst, inom ideologin islam.
    Muslimer kommer inte att släppas in i USA om han blir nästa president, – muslimer borde inte heller släppas in inom Europa, det räcker med attacker på kvinnor och terroristattentat utförda av dessa avarter till människor!

    • 1 miljon svenskar utvandrade till USA i slutet av 1800-talet, starka, intelligenta människor, de bästa från Sveriges arbetarklass eller rättare jordbruksarbetare i huvudsak. De är c:a 10 miljoner svensk ättlingar i USA idag, Mr Trump är en av många som lyckades uppfylla den ”amerikanska drömmen”. De fick ingenting gratis utom en frisk kropp och ett bra huvud, de jobbade 15 timmar per dygn och var i huvudsak kristna.
      De är människor vi kan vara mycket stolta över och de hedrade sitt nya hemland USA genom att jobba så ögonen glödde och stå på egna ben!
      De var VITA till 100%, inga odugliga muslimer eller dylikt!

  2. ”A man can marry a girl younger than nine years of age, even if the girl is still a baby being breastfed. A man, however is prohibited from having intercourse with a girl younger than nine, other sexual act such as forplay,
    rubbing, kissing and sodomy is allowed” – Ayatollah Khomeini

  3. Islam bildades på 600talet och kristendomen kring 200talet beronde på hur man ser det.

    Men i sverige permanentades inte kristendomen förrän på 850talet så våra vikingar hade alltså träffat på muslimer också.

    Det finns ned tecknat att man fann araberna lite bissarra när man sålde slavar till dom,för dom var VÄLDIGT NOGA ATT KOLLA ANALEN PÅ SLAVARNA.

    Man hävdade att araberna var inte ”så noga med var dom stoppade in den”.

    Flera Fnsoldater som varit och tjänstgjort i Gaza berättade om hur dom såg herdarna sätta på får ,getter och åsnor, i kikarna som fanns i värnen.

    Dessutom har det på senare år ökat övergrepp på svensk tamboskap.
    Eftersom det var någonting som nästan inte existerade i Sverige ,så är sex med djur inte olagligt,men flera vetrinärer kämpar för att kriminalisera sex med djur.

  4. Han har klart för sig, men har en känsla av att Trump inte ÄNNU är så insatt i ämnet islam.
    Är dock ett av mina hopp till stoppa denna otroligt farliga ideologi.
    Nästa hopp blir Marine Le Pen. SD är bra insatta och jobbar på med denna fråga.
    Geert Wilder i Holland likaså. Pamela Geller i USA är en modig kvinna.
    UKIP vet jag inte mycket om men tror dem fattat.
    Tyvärr så får inte svenskar veta mycket om denna farsot. SVT o pk media.
    Hade varit intressant se en debatt mellan imam och Rickard Jonshof som är ganska bra insatt i islam. Bäst hade varit med Skånepartiets Calle Herslov. Kan allt i stort sätt om islam.
    Hade blivit en höjdare om inte journalister lagt sig i debatten.

  5. Jag ger fullständigt FAN i vad araber gör i sina egna länder, iallafall det som händer nu.
    Jag förstår inte varför folk är så upprörda?
    Vad väntade ni er egentligen?
    Dom har ju helt annorlunda referensramar än oss gällande yttrandefrihet med mera.

    MEN kommer dom hit ska dom självklart annama våran kultur och värderingar, annars har dom inget här att göra, ifall dom nu verkligen är ”på flykt”

  6. Trumph har förstått att muslimer är det största hotet mot oss normala människor. Tänk vi har nog 1 milijon muslimer i Sverige alla vet ju om man släpper ihop kaniner vad som sker. Man fördubblar sig var 7år tror om Stefan Löven statsministern skall överleva i nya muslimlandet Sverige måste han bli muslim vilket jag tror att han redan är…………..

KommenteraAvbryt svar