8 Mars, Hej alla kvinnor och män


Hej alla kvinnor, och män. Idag är det den internationella kinternationella kvinnodagenvinnodagen och islamiseringen med det tillhörande kvinnoföraktet pågår i vårt land för fulla muggar.

Malmö har i det politiska livet genom Fritidsnämndens ordförande Frida Trollmyr (S) medverkat till att kvinnor från den 15 mars kan bada enkönat och insynsskyddat på Malmös nyaste badhus, hon gör det för att ”det är hur samhället ser ut”. Och om någon vågar påstå att vi ser islamism i staden då blir det upprörda känslor….för ”det har ingenting med religion ( läs islam ) att göra.

Frida Trollmyr är ett ärkenöt, hon raserar förmodligen helt medvetet det hennes kvinnliga och manliga förfäder stridit i blod och svett för henne, och för oss. Socialdemokraten Frida är en av många som deltar aktivt i den islamisering som kommer att orsaka kommande generationers icke muslimska barn ett helvete.

För ett antal år sedan var jag vän med en praktiserande slöjbeklädd muslimsk kvinna. Det var sommar och riktigt varmt, och jag ville till stranden för att bada. Snäll som man är frågade jag ifall islamisten ville följa med för att ta ett svalkande dopp i Öresund. Så här långt i min berättelse vill jag göra er uppmärksamma på att från dag Ett i vår bekantskap hade jag gjort klart för denna kvinna att jag anser att slöja är ett plagg som signalerar kvinnoförtryck.

Min livsåskådning är den att man gör så gott man kan och har roligt under tiden, att hjälpas åt både i familj och samhälle, arbeta betala skatt för att ha ett fungerande socialt skyddsnät att ta till den dag man själv kanske behöver. Jag är ateist, jag böjer mig inte för några gudar eller andra låtsaskompisar, jag är här och nu. Min dåvarande vän som var underkastad, älskade efterlivet och sanktionerade islams ideologis värdegrund, hon är mindre värd än män, hon ville ge mig en lättläst koran och jag avböjde. Så var det avklarat, vi pratade om annat.

Det som sedan följer är att till en dum svensk kan man säga vad för något som helst för vi gillar ju ändå inte vårt land, det kan alla se. Som svensk stiger man frivilligt åt sidan så att andra länders medborgare kan ta för sig av det svenska smörgåsbordet, vi ställer oss sist i kön, och där står vi stilla tysta och tåliga. Till mig sa denna muslimska kvinna ” Jag hade önskat att man delade upp Ribersborgsstranden i två delar, en del åt män och en del åt kvinnor, så kan även jag bada”

Hennes ord skrämmer mig än idag, jag tittade på henne och sa – Om du vill bada kan du bada, det hänger på viljan. Hennes ord har flera aspekter och innebörd, till en svensk kan man säga precis vad för något som helst. Denna kvinna som jag sedan länge tappat kontakten med vet än idag inte vad hon satte igång i mig i denna stund. Jag blev ledsen, jag blev arg, och jag blev så fruktansvärt klart medveten om att islam är det största hotet vi i Sverige står inför. Politiker med makt bygger på det splittrade samhället.

Vårt allt mer islamiserade land kan man inta snacka bort, vi ser det varje dag. Det är som med den kokta grodan, vi kokas så sakteliga tills vi en dag inser att nu är det försent. Den internationella kvinnodagen firas på badhus i Malmö med endast kvinnotider i bassäng utan insyn, steg för steg tas i riktning åt underkastelseideologin. När tar quislingar som Frida Trollmyr (S) beslut om andra islamistiska påbud?

Jo förresten jag kom att tänka på en grej, ni vet de där vanliga wienerkorvarna som vi svenskar är vana vid, dessa korvar finns sedan nämnda badhus öppnande inte att finna i cafeterian då det enligt personal är ”så väldigt många badgäster som efterfrågar fläskfritt”. Trevlig internationell kvinnodag!

It´s raining men, på tal om att bada, och det som kvinnor allra helst vill ha  😉


34 responses to “8 Mars, Hej alla kvinnor och män

 • dave

  Jag vill bada med skridskor på.

  Gilla

 • Nej, alla människor är inte lika mycket värda

  En nation ar resultatet av folket i nationens gemensamma arbete.

  Darfor ser Somalia ut som en soptipp och Sverige som ett vykort (utom dar det bor icke-svenskar)

  Är det inte lite komiskt att små niggrar kallar oss för ”parasiter”, när vi är den enda anledningen till att de inte sitter på sina nattsvarta små niggerrövar och svälter i en hydda byggd av bajs?
  Att leva av bidrag och brottslighet är ju förstås inte parasitism, enligt niggern (som ju bekant är efterbliven)

  Gilla

 • happy planet

  En människa från mellanöstern har överhuvudtaget ingen rätt alls att tala om invandring.

  Ulhan du beteer dig lika rasistiskt!

  Om inte svenskar är ett folk som du känner någon gemenskap med kan du ta din fru med dig på ett flygplan hem till vilken sönderbombad skithåla du nu än kommer ifrån.
  ni gillar inte svenska kvinnor , bögar mm.

  Du är inget annat än smuts och en avvikande grottmänniska som vi inte har någon nytta.

  Förolämpar du mitt land så kan du förvänta dig att jag tycker att du borde dra härifrån, speciellt när du önskar att hela Sverige ska bära ”slöja” .
  Tycker du inte om folket eller landet så får du gärna dra, ingen hindrar dig.
  Ta nästa plan hem tack.

  Gilla

 • happy planet

  Ulhan du har mycket riktigt märkt att det gör ont när svenskar generaliserar om utlänningar, så måste du nog förstå att det är lika opopulärt att generalisera tillbaka.
  Det är ond cirkel liksom.

  Du måste lära dig hantera dina känslor och impulser.

  Du gillar inte Sverige? Ok, det finns ingen lag på att du måste göra det.

  Du tycker att vi är horor ,Ok men det förekommer i alla länder och i alla städer.
  Jag slår vad om att de finns även i Baghdad eller på Bali.

  Vad har det med dig att göra?
  Plugga/studera något och lev ditt eget liv, om det inte passar, så kan du väl flytta någonstans där du trivs.

  Varför stanna här och skapa negativ stämning då?

  Att vara negativ o sur knappast hjälper.
  Skaffa en hobby, res lite, eller flytta från Sverige , planeten är stor,
  Bara för att du inte tycker om Sverige och svenskarna kommer förändra varken dig eller dem.

  Åk till Dubai mycket roligare.

  Gilla

 • happy planet

  Ulhan din lilla pung råtta till blatte, med störd beteende.
  du har säkert omskuren kuk med.

  Ulhan du kan kyssa mig djupt i röven din IQbefriade nolla.

  Ulhan har mindervärdskomplex för att han är invandrare och att det land han kommer ifrån har misslyckats med att ha ett fungerande samhälle vilket ledde till att han tvingades att fly till Sverige.

  du är på riktigt efterbliven som tror på fullaste allvar att vi ska bära burka i Sverige..

  ” du är trångsynt inavlade avskum ”

  Känner du dig träffad jävla looser? hahah

  Ulhan dina föräldrar uppfostrat dig?eller var det apor i djungel?

  du är bara väldigt avundsjuk på de människor i Sverige som har det bättre och lever ett lyckligt liv .

  Kan tänka mig att detta kommer att göra ont, du kommer försöka bestrida mina påstående men du är varmt välkommna att fåna ut dig.
  Det biter inte mig nånstans.

  Ulhan vi på Pettersson vill läsa mer av dina ”knivskarpa” reflektioner kring svenskar/svenska män och kvinnor . .
  (det varierar ju en del, men du verkar mest arg på kvinnor)

  Sen att du har fräckheten att kalla oss *** rasistiska gris järnan & horor***
  vi som är generösa och hjälper dig att överleva. .

  OBS!dina ord har inget värde…

  Gilla

 • Űlhan

  om några år alla svene hora ska ha slojan på sig med helst sett bwurkan på era horor ni snäll ock forbud makeup den lukta som gamalt hora fron C

  Gilla

 • Űlhan

  vilken skit snak om hon har slojan i badstrand och så då har dn frivillig om hon har frivillig slojan då kvinno fortryck av henne sitter bara i din/eran rasistiska gris järnan

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det är dessutom skattemedel från alla andra kommuner än just Malmö som bekostar denna medeltida sedvana.

  Om Malmö själv kan klara av att finansiera sin egen budget så är det ju deras ensak i dem meningen att det är upp till dem att avskilja dessa religiösa yttringar och instruera dem i privat företagande. Som nu är fallet är det upp till dem som förser dem med ett överskott de inte kan hantera att definiera inom vilka ramar det är befogat att finansiera via skattemedel. Det är de rika kommunernas pengar som går till dessa medeltida investeringar. Kommer knappast att generera någon avkastning och inte heller ett jämlikt samhälle. Rika kommuner tvingas finansiera dessa påhitt. Bra? Dåligt? Hållbart?

  Låt oss använda befintliga religiösa byggnader till genusseparerad simning och låt också detta vara en marknadsekonomisk angelägenhet helt skild från skattefinansierad verksamhet.

  Gilla

 • fred,kärlek och respekt

  Religiösa hänsyn ska inte tas i kommunal, skattefinansierad verksamhet som denna.
  VILL OLIKA SAMFUND ORDNA ”HALALSIM” FÅR DE FINANSIERA DETTA SJÄLVA.

  Gilla

 • Ett sanningens ord

  MAN FÅR SOM MAN RÖSTAR!

  Har man röstat på Mp/V/Fi (eller något av de andra partierna utom SD) har man fan ingen rätt att klaga.
  Ni har valt detta avskyvärda förfall av det svenska samhället.
  Ni har skapat det.

  Gilla

 • Earth Calling!

  Visst ar det for javligt att invandrarkillar (speciellt araber o somalier) har forstort upplevelsen av att ga pa badhus i Sverige pa senare ar.

  I PK-Sverige vill man ju ”se mellan fingrarna” med deras javla beteende. Darfor fortsatter de.

  Rejala boter o 2 manaders fangelse for den som inte lyder badvakter (ordningsvaktare behovs det kompletteras med, men det blir fler arbetstillfallen for dessa.

  Tror ni invandrarkillarna kunnat leva rovare pa detta satt i sina hemlander?

  De hade fatt stryk och akt i fangelse omedelbart.
  Sen hade de fatt stryk av sina farsor nar de slappts ut oxo. Darav hade de uppfort sej.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det behövs inte mycket för att reta en man av nyanländ typ. Hans svar på retningen är alltid hora, Schjuuk i huvudet osv. Autopiloten går igång och nervsystemet levererar de beskrivningar som de laddat upp att ”försvara” sig med.

  Det kan räcka med att räcka ut tungan, kommentera att de är långsamma, härma deras stånk och stön eller deras bristande förmåga att hålla tyst och avstånd, så exploderar dessa av nyanländ typ.

  Hade de varit intresserade av att integreras och på ett intellekt och empatiskt sätt närma sig svenska människor hade de värdesatt och tagit till sig alla små detaljer som skulle kunna gjort att de accepteras som någon möjlig att kommunicera med. Men det faller bort för dem. De har inte kopplat på den rader som förser dem med nödvändig input från omgivningen. Undrar om det är låsningen vid en religion som gör människor denna otjänst och hindrar dem från att utvecklas?

  Gilla

 • Earth Calling!

  Det tillhor inte de manskliga rattigheterna att fa bada enbart med det egna konet. Speciellt inte pa offentliga inrattningar betalade av skattemedel.

  Gilla

 • Helt i Profeten Muhammeds anda

  Jag tycker inte att vi ska ändra på våra vanor för att vi tagit emot behövande. ”Beggars can´t choose” heter det på engelska, dvs den som kommer och ber om hjälp kan inte ställa några krav på sin välgörare.
  Jag tycker vi ska ha de regler i simhallarna som vi alltid har haft.
  Det är ingen mänsklig rättighet att få bada i en simhall, och passar inte reglerna så får man låta bli att bada.
  Om man vill ha en könsseparerat badande kan man bilda klubbar för kvinnor respektive män och hyra simhallen under en viss tid. Kostnaden får man stå för själv.
  Det svenska samhället ska inte behöva ändra sina vanor för att nytillkomna har andra vanor.

  Det jag menar är att verksamheten i de kommunala simhallarna ska vara tillgängligt för alla på samma villkor.

  Ska det svenska samhället anpassa sig efter invandrarna?

  Gilla

 • Simtider där etniska svenskar kan få känna sig fredade från muslimer

  Jag vill ha tider då bara fotbollsintresserade får bada.

  Gilla

 • Mer valfrihet!

  Javisst, jag vill ha tider när bara svenskar får simma.

  Gilla

 • . Sexlusten försvinner

  Eva-Marie alla vanliga svenskar lider av det.
  Kvinnorna som blir förtryckta av våldssekten Islam lider av det.
  Hederskultur är viktigt för många undermänniskor som inte vill leva efter jämställdhet i ett hyfsat demokratiskt land som Sverige…
  Batikahäxorna kan få hyra badhuset för självkostnadspris fast då är det ju förvisso skattemedel det med då 95% av dessa går på bidrag….

  Jag anser att det är helt jävla vansinnigt att främmande religioner och kulturer skall få diktera människors livsvillkor i Sverige 2016, ett av världens mest sekulariserade länder.

  Gilla

 • könsapartheidt

  fler kommuner inför speciella badtider enbart för kvinnor inte konstigt att efter påtryckningar av våra nya svenskar och deras nedvärderande syn på kvinnor.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Eva-Marie, din vän säger ”Jag hade önskat att man delade upp Ribersborgsstranden i två delar, en del åt män och en del åt kvinnor, så kan även jag bada”…

  Jag är övertygad om att hon gärna hade badat blandat, men HON törs inte på grund av sin man. Det är HAN som förbjuder henne, det är HANS KULTUR som ger henne (!!) djup skam att visa sig (även insvept i svart bomull) och det är HANS SAMHÄLLE som gör att hon fruktar misshandel (psykisk och fysisk) om hon skulle bada blandat. Ordet ”hora” är ju ett av de första orden de nyanlända lär sig på svenska, att döma av hur snabbt det ordet flyger genom luften vid minsta missnöje.

  Märkligt nog ser jag många av dessa ”blyga insvepta” kvinnor i skinntajta, nästan painted-on, svarta kläder, som lämnar inget alls till fantasin. Så man undrar….

  Gilla

  • Eva-Marie

   Alla religioner är maktmedel,just denna religion är förutom mansmakt även politik och ideologi. Kvinnan som önskar könsapartheid i min stad var vid tillfället inte gift, att bada med mig och andra personer hade gjort henne i min stad i hennes värld till en dålig kvinna. Heder/skamkultur växer och frodas i vårt land, vi svenskar är smutsiga….skulle inte tro det, ja jisses vilken soppa och klister ”vi” försatt oss i.

   Gilla

   • eugenecork

    …ett gäng fägringar i betong, typ den bild överst i
    denna länk…va tror du om detta? 1 betongfining
    på 3 invällare vid varje förläggning lagom?..slipper
    de ränna in till tätorten varje gång de har laddat

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: