Enklare jobb


Några av våra PK politiker föreslog att man skulle inrätta ”enklare” jobb för att sysselsätta de invandrade raketforskarna och hjärnkirurger som skall rädda våra pensioner.

Ett tips:

Gentlemannen på bilden medan heter Ali och kommer från Bangladesh, han sopar gator och trottoarer i området där jag brukar ta min förmiddagspromenad, obs att det är ett mycket miljövänligt sätt att rengöra gator och trottoarer, inga fosila bränslen används och utrustningen, kvasten är helt av naturmaterial.

Gat sop

Förbjud de stora sopmaskinerna, de bullrar o släpper ut miljöfarliga avgaser. Å framför allt en stor soppbil som tas ut drift kan ersättas med kanske upp mot 100 – 200 invandrade ”hjärnkirurger”!

Vi har också flera gånger tidigare föreslagit att man skall ”utbilda” en del av våra pensionsräddare så stt de kan ersätta de tusentals sydostasiater som brukar komma till Svea Rike för att plocka bär. HÄR


6 responses to “Enklare jobb

 • eugenecork

  finns alltid kneg, förr fanns ”snösvängen”…man köade
  långt in på -50 talet för att kvittera ut en spade…man såg
  med glädje fram mot vintern och 1:a snön…de va då de

  Gilla

 • ÅMÅL

  STATEN SKAPAR JOBB

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Bilden passar bättre om sju klöver folket fick liknande arbeten… men de hade inte ens klarat av det. Här i Asien kostar det 10:-SEK per månad att få soptunnan tömd. Lastbilen som kommer kallas för ”FARANGTAXI” (taxi för utlänningar) men det är samma som Sverigestan har.

  Gilla

 • Falköga

  Journalist och politiker synes vara enkla jobb.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: