Åsa Regnér (S) vill se en mer feministisk flyktingpolitik


INVANDRING. I en lång intervju i tidningen Arbetet säger jämställdhetsminister Åsa Regnér (S) att hon vill stärka det feministiska perspektivet i flyktingpolitiken. För att uppnå större jämställdhet vill ministern se stärkt SFI-undervisning om kvinnors rättigheter. Hon vill också se fler kvinnor och barn bland kvotflyktingarna.
–  Det vore vettigt att göra. Det är väldigt många barn som befinner sig i ett utsatt läge, säger Regnér till Arbetet.

-Pettersson säger grattis Åsa, har du fattat att unga deserterande ljugande män inte är de som behöver hjälp i första hand och att de inte borde släppas in i Sverige…rätt konstigt att världens första feministiska regering prioriterat unga män på andras bekostnad.


4 responses to “Åsa Regnér (S) vill se en mer feministisk flyktingpolitik

 • Mari

  Vaddå feministiskt ??
  Vad är sunt förnuft? Måste det alltid heta feministiskt? Vad blir nästa moderna uttryck.? Sunt förnuft duger för mig även om jag är kvinna

  Gilla

 • jgarn

  Räcker det inte med en feministisk utrikespolitik och en urblåst blondin som utrikesminister vilket gjort Sverige osams med en hel värld?

  Gilla

 • Richard

  Sitter och tittar på Vasaloppet och funderar på om inte Åsa.R kan införa ett mer feministiskt regelverk/politik i Vasaloppet. Så att det inte alltid är en man som är först in till Mora.

  Gilla

 • Mätz

  Vad är feministiskt med det förslaget?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: