Sex gripna för grov misshandel på skola

BROTTSLIGHET. Sex unga killar, 14 och 15 år gamla, har gripits och omhändertagits efter en grov misshandel på en grundskola i nordöstra Göteborg. – Det där är pojkar som vi arbetat hårt med, säger rektorn.

Det var den 8 februari som en elev blev nedslagen och liggande på golvet också sparkad i huvudet vid ett flertal tillfällen. Det skedde i en skolkorridor. Med hjälp av bland annat vittnen ringade polisen snabbt in de misstänkta. – Under förhören har ingen direkt motivbild framkommit. De verkar helt slumpmässigt ha gett sig på sitt offer. De inblandade uppges inte känna varandra, konstaterar kammaråklagare Lotta Nielsen.

Den minderårige eleven skadades såpass allvarligt att han fick transporteras i ambulans till sjukhus.
Förundersökningen bedrivs alltså under rubriceringen grov misshandel.

Läs mer i GP. 

-Pettersson misstänker men säger inget…

8 thoughts on “Sex gripna för grov misshandel på skola

  1. När Ska övriga Sverige reagera??

    Fy fan för dessa rektorer, politiker, psykologer och andra som fördärvar vårt land

    Mota ut skiten NU!

    • Jag tror tyvärr att alla du räknar upp måste slaktas om det ska bli någon ordning igen – inklusive det övriga avskummet.

  2. ”Arbetar hårt med”? Med de sk värstingresorna till Karibien? Fattar inte svenska PK-exkrementet hur kontraproduktivt det är?????

  3. ” Det där är pojkar som vi arbetat hårt med, säger rektorn.” Ni kan jobba röva av er med detta inavlade ökenpatrask med ett IQ under 70, inget hjälper. Sluta att leva i en fantasivärld, skicka skräpet dit där de hör hemma.

  4. Kaosblattegäng styr svenska skolor och det fylls på med skäggebarn så helvetet blir komplett!
    TRAGISKT för Sverige och detta gör framtidsutsikterna nattsvarta!

    • Det finns ingen framtid för svensk skola det har politikerfrälset sett till genom MASSINVÄLLNINGEN….det är omöjligt att styra upp detta helvete, kostnaderna kan bli hur stora som helst men det kommer aldrig att ge något tillbaka till Sverige!

Kommentera