Bryter Expressen ostraffat mot Yttrandefrihetsgrundlagen?

Hatmediet Expressen gör stor sak av att Sverigedemokraten Mattias Karlsson kommenterat anonymt på den enligt Expressen högerextrema sajten Motpol.  

-Pettersson undrar hur Expressen kan veta det om nu Mattias valt att vara anonym?

Kan inte Expressen ”Yttrandefrihetsgrundlagen, från 1991 som är vår yngsta grundlag och har stora likheter med tryckfrihetsförordningen. Förbudet mot censur, meddelarfriheten, rätten till fri informationsspridning och anonymitet samt förbudet att forska efter källor gäller även här”

HÄR kan ni se vilka medier och HÄR vilka myndigheter som besöker Petterssons blogg.

 

 

12 thoughts on “Bryter Expressen ostraffat mot Yttrandefrihetsgrundlagen?

  1. Ja det fanns många innom både journalistiken oc myndigheter so hört av sig till sanningsspridaren Pettersson. Synd bara att 90% av dom inte har en aning om vad dom svamlar om.

  2. YGLs efterforskningsförbud gäller enbart det allmänna. Privata subjekt faller helt utanför den lagstiftningen och syftet med YGL är att skydda medier från statlig censur. Så Expressen är helt fria att efterforska osv.

  3. Petterssonsblogg är väl ina platsen där verkligheten beskrivs i vårat så förut fina Sverige.I dag är Massmedia styrd från Rosenbard…….

  4. Helvete vad pissmedia är intresserade av din blogg, Pettersson. Ger mig fan på att de är mest imponerade av att hur nå´n jävel vågar beskriva verkligheten i klartext….

KommenteraAvbryt svar