Syrierna måste återvända hem säger president Assad


SYRIEN. Syriens president Bashar al-Assad uppmanar de europeiska länderna att sluta stödja terroristerna i Syrien och hjälpa syrierna att återvända till sitt hemland. Enligt presidenten har västvärlden själva orsakat flykten från Syrien.

Presidenten riktar ännu en gång hård kritik mot västvärlden som han anser själva har orsakat den så kallade ”flyktingströmmen”. Han uppmanar nu de europeiska länderna att sluta stödja terrorister i Syrien och hjälpa syrierna i Europa att återvända till sitt hemland.

— Jag skulle vilja be varenda person som har lämnat Syrien att återvända, säger president Assad i en intervju med AFP. Tyvärr är detta inte möjligt förrän terroristerna har besegrats.

Assad uppger att han tror på förhandlingar och politiska handlingar.  Även om vi förhandlar så kommer det inte att innebära att vi slutar bekämpa terrorism, sa han.

Inbördeskriget i Syrien har nu pågått i fem år och har enligt officiella siffror skördat över 250 000 människors liv och har tvingat över 11 miljoner syrier på flykt. De flesta har flytt till grannländer där de bor i stora flyktingläger, tyvärr under usla förhållanden, bland annat för att Sverige satsar pengar på unga ljugande män och Bert Karlssons asylimperium i stället för att hjälpa FN i lägren.

-Pettersson menar att vi inte ska ge ett enda permanent uppehållstillstånd till någon som tagit sig hit illegalt. Vill man till Sverige och har kvalifikationer för det så är arbetskraftsinvandring tillåtet så det är bara att söka jobb hemifrån och när man fått det flyga hit…


7 responses to “Syrierna måste återvända hem säger president Assad

 • Tony

  Kan bara hålla med Assad,Res Hem nuuuuuuuuuuuuuuu!

  Gilla

 • dave

  Kan inte annat än hålla med Assad. Dom SKALL återvända, frivilligt eller inte.

  Gilla

 • Olli Rein

  En siffra på döda i Syrien, som jag tror är mer sann än den på bara 250 000, vilken har varat flera år nu, är på 450 000.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Jo det gör det nog så gärna, men de måste få svenskt medborgarskap först så att de kan få pensionsgrundande bidrag.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Kriget i Syrien ramlade inte ner från himlen….Det var gangsterstaten Turkiet och den muslimska dikaturen Saudi Arabia som genom att finansiera ISIS med vapen och manskap började konflikten, de ville ha bort Assad för att kunna dra en olje- och gasledning via Syrien till Turkiet och vidare till Europa, – de ville ta makten över det svarta guldet….! ISIS är nu på reträtten och har slagits sönder och samman genom Rysslands bombflyg som stolpskottet Margot Wallström velat stoppa! Dr. Assads trupper har följt upp Rysslands bombningar på marken och säkrat stora områden, – befolkningen i Syrien har jublat av glädje över detta något SVT aldrig visat….
  Europa har tagit parti för fel sida i denna konflikt och någon konsekvensanalys har aldrig gjorts. Både Putin och Assad borde få Nobels fredspris när de gjort slut på ISIS.
  Det har kommit ljugande unga män till Sverige och övriga Europa, de verkliga flyktingarna, kvinnor och barn lever i läger i krigets närområden och bör hjälpas på plats, – de ljugande unga araberna/muslimerna bör skickas tillbaka, Sverige lägger allt för stora resurser på dessa och skiter i det egna folket där många saknar jobb och bostad!
  Man tar först hand om sin egen flora och fauna, dessa araber/muslimer ska hjälpas på plats om de inte kan hjälpa sig själva! Vad sägs om en fet välriktad spark i arslet?

  Gilla

  • Anna

   100 % korrekt beskrivet! När denna sanning står i varenda ljugarmedia i Västeuropa kan vi luta oss tillbaka. Invasionen och det hotande 3:e världkriget har vi avvärjat! Vill bara tillägga att jag läser media även i Osteuropa och min tröst att de dryftar väldigt ofta vad du beskriver här ovan.
   Alla pratar, skriver om järnridån mellan väst och öst! Det Finns i allra högsta grad! På västsidan vill Politiker sänka sina kulturer och vill utplåna den egna befolkningen, på östsidan kämpar de för överlevnad och bevara länderna med dess ursprungliga folk! Snacka om en djup klyfta…….

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: