Expressenjournalist vägrar släppa ut sin tolvåriga dotter i verkligheten


Eriksdalsbadet


27 responses to “Expressenjournalist vägrar släppa ut sin tolvåriga dotter i verkligheten

 • Peter Skoglund

  Problemlösarna har tänkt till…..eller inte?

  Örebro kommun vill lägga ner högstadiet på Vivallaskolan.

  En grupp lokalpolitiker har tagit fram ett förslaget om nedläggning som handlar om att förbättra integrationen och öka elevernas kunskapsnivå.

  Om politikerna klubbar igenom förslaget i vår kommer årskurs sju till nio börja fasas ut från och med hösten 2017.

  Nya elever kommer att anvisas till andra skolor i kommunen.

  Gilla

 • Tony

  Jamen Nicklas, du är ju för fan en av dessa mångkultur vurmare
  som i tio års tid kallat alla som sett farorna för rasister??? Är du
  inte nöjd med det idiotsamhälle som du och alla journalister
  tillsammans med sju klövern skapat?? Nähä, du vågar inte
  sända din tolvåriga dotter? Nej och du är inte ensam, men kom
  också ihåg vilka epitet ni hällt över dom som varnat för idiotin.
  Men nu är det försent, du har ju fått det samhälle du vurmade
  för, så det är bara att gilla läget!

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Konstigt att han inte vill att dottern skall vara en del av det nya Sverige. Han skall ta ett snack med Mona Muslim och få hennes syn på sina rasistiska tankar.

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Var förälders sunda förnuft.

  Gilla

 • dave

  Sverige har skyddsjakt på andra rovdjur, varför är dessa undantagna?

  Gilla

 • eri

  Han blir garanterat av med jobbet ,,det finns alltid någon kommunist slyna som tycker att en ansvarsfull journalist inte får säga så där,avslöja sig så totalt ,,det ger SD röster ,,och för att förhindra det så får man göra allt ,,
  tom begå brott

  Gilla

 • Ingvar

  Han har ju alltid försvarat mångkulturen innan.När den kommer närmare och blir ett hot mot hans familj så låter det annorlunda

  Gilla

 • Konrad

  Han har nog bara drömt, inte kunde de väl tafsa på hans dotter.
  Hon hade i alla fall tur att de bara tafsade.

  Gilla

 • Weasel

  Niklas Svensson borde ta och lyssna på Magnus Betnér ;
  ”Sverige har aldrig varit tryggare”

  Ordspråket stämmer verkligen ;
  ”Skadeglädje är den enda sanna glädjen”
  Jag kan inte ens beskriva hur underbart det är att mångkulturen nu äntligen även drabbar de som har propagerat för den!!!
  😀

  Gilla

 • Bo ericsson

  Detta är vad du lämnar till dina barn och barnbarn eftersom du lobbat för detta genom din tidning,,,,välkommen till verkligheten

  Gilla

 • ossie

  Välkommen till verkligheten, den är inte så vacker som du och dina kompisar på din skitdyngblaska beskriver och döljer.

  Gilla

 • Johan

  Vi har fått låna landet av våra barn för att skapa en så god värld som möjligt för dem i framtiden. Hittills har arvet förvaltats skandalöst illa. De som motsätter sig folks försök att förvalta det land vi har och att lämna något funktionellt efter oss, och kallar folk för nazister, fascister rasister för att kunna piska på det kollektiva självmordet, gör sig medskyldiga till nationens haveri om det fortsätter

  Gilla

 • Johan

  Vänta bara tills modulboendena börjar sprida ut sig mellan latte-cafeerna på Södermalm. Men då är det försent…

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Det är väl på tiden att sådana som Niklas, som har tvingat oss alla att köpa Sverigeistan, börjar ta sitt ansvar!
  Klaga inte utan ta med din dotter till badet och inrätta en tafsarhörna där invällarna kan kladda fritt på henne, så att vi andra kan bada ifred!

  Gilla

 • Svenne

  Låter som en muslimsk fras

  Gilla

 • Lena

  Det må jag säga……vad är det ni i massmedia har ställt till får våra och givetvis era barn?
  Varje generation lånar ju landet för att förvalta det på bästa sätt till nästa generation och nästa……..en som inte förvaltar det på bästa sätt för kommande generationer borde i rimlighetens namn skämmas så mycket att han / hon åtminstone, ärligt berättar varför !

  Gilla

 • Mm

  Skall din dotter låsas in, skall du köpa niqab till din dotter, skall du bestämma vem hon skall umgås med, skall du låta henne sluta skolan. Du Expressen journalist, Niklas Svensson, du har fått som du ville ha det i samhället. Mig har du kallat och kallar
  fascist, nazist, rasist som inte vill att det som nu händer skall hända. När tror ni att det är nog? När 50 miljoner som är på flykt har invaderat ditt hem i ditt skyddade bostadsområde, när din dotter är våldtagen i skolan under skoltid när du inte kan skydda henne och heller inte de vakter förmår att hålla stånd. Du kan ju intressera dig för den 12 åring som blev förstörd för livet som blev penetrerad av en dysfuntionell äldre afrikans och skolkamrat i ett buskage på skolans område. Detta Du Niklas Svensson, Du är skyldig till denna flickas livslånga trauma därför att du inte gör ditt jobb att informera svenska folket vad som händer i spåren av invällning. Våra döttrar behöver samma omsorg som du önskar för din dotter, och som vi har skapat tillsammans och som för alltid är borta.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Mm….Instämmer i dina rader, bra formulerat….Djupt tragiskt det du beskriver, det blir de svaga flickorna som råkar mest illa ut och utnyttjas, de utan föräldrar som finns där på riktigt och ställer upp och även varnar för de här typerna. Fruktansvärt fel, samhället går åt fel håll tack vare massinvandringen men allt för många röstar på 7klövern och det är därmed beställt!

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  HYCKLERI kallas det som Expressen verkar för, de vågar INTE ta upp våldsideologin islam, INTE ens publicera en oskyldig teckning på mördaren och pedofilen Muhammed som är antastarnas7arabernas/muslimernas största idol! UUUUUUT!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Vi kommer alla att tvingas ta ställning, vill vi försvara vår demokrati och våra mänskliga rättigheter, – FÖRSVARAR VI OSS OCH VÅRA BARN OCH BARNBARN NÄR VI/DE BLIR VÅLDTAGNA OCH MÖRDADE….?
   Att köra huvudet i sanden när vi blir attackerade framöver kommer bara betyda att i är förlorade! Dessa kommer från muslimska diktaturer och är vana vid våld, de har ”det” i generna….De har levt så sedan Muhammeds tid år 600!!!

   Gilla

 • Björn

  Men snälle lille Niklas det är ju du och dina PK-kompisar som har ställt till det så här. Nu ska du inte försöka slingra dig ur DIN del i ansvaret. Titta dig själv i spegeln och fundera lite på det du och din sanslöst oseriösa tidning skrivit i ämnet flyktingmottagande de senaste åren. Förr eller senare kommer verkligheten ifatt t.o.m. en PK-journalist.

  Gilla

 • Martin

  Men om han inte litar på hans kolonisatörer. Och han har gjort sig hatad av oppositionen. Vad finns det för hopp för honom och hans familj i sverige?

  Framtidsscenariorna är ju:
  1. Kaos
  ->Niklas Svensson bör känna skräck för att folk ska komma ihåg vad han har gjort. Eller i vart fal kommer såna as som han inte få skydd av någon och vara utlämnade till de egna kolonisatörerna som han inte vill att hans dotter ska utsättas för i tweetet. Och då är det ju under ordnade former. Han kan ju fundera på vad som händer när staten ej längre upprätthåller våldsmonopolet alls?
  2. Auktoritär opposition tar makten:
  ->Går förhoppningsvis illa för såna som Svensson personligen. Men säker kan man aldrig vara. Leder också till alternativ 1, kaos, över tid i kampen mellan makthavarna och Svenssons kolonisatörer.
  3. Svenssons kolonisatörer tar makten, troligtvis genom Islam:
  Blir nog obehagligt rent generellt för såna som ser ut som Svensson. Men över tid kan nog sådana ormar göra sig nyttiga för de nya makthavarna.
  4. Auktoritära PKister tar makten, någon sorts nybolsjevikiskt maktövertagande:
  ->Helt ok för Svensson. Problemet är att det leder til alternativ 1, Kaos, över tid.
  5. Status Quo fortsätter
  -> Leder till alternativ 1, kaos.

  Det ser ju generellt mörkt ut för Svensson? Så varför inte emigrera nu, under ordnade former? Han kan ju kalla det att han blir frilansande utrikeskorrespondent?

  Gilla

 • Mary Agnes

  Men snälle Niklas, det är ju DU (tillsammans med de dina) skapat samhället…. istället för att spott på oss, spela trombom när vi pratat och för att ljuga och svärta ner oss, borde du kanske LYSSNAT istället och berättat om FARORNA med mega-invandringen.

  Gilla

 • Björngunnar

  Den som gräver en grop åt andra…
  Har själv ramlat i.

  Gilla

 • Argus

  Tillkalla Statens haverikommission, majoriteten av Sveriges vänsterjournalister har kraschlandat i verkligheten.

  Det måste smärta att den uppdrömda utopin inte fungerar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: