Sandor undrar vad Jimmie gjorde på Sularpsfarmen?

Malmö 26-2-2016

Hej Jimmie

En stilla undran och några raka frågor på ren svenska: vad i helvete har du att göra på Sularpsfarmen? Tror du att detta besök hos den kriminella fifflarfamiljen på farmen är något som du vinner sympatier på? Fanskapet är en stor bluffande skattesmitare och tillika en av dom som tjänar grova pengar på s k gökungar, d v s ensamkommande flyktingbarn, så man undrar ju om du har fått hjärnblödning när du mer eller mindre hyllar den här parasiterande familjen och deras fifflande?

Som om ovanstående inte räckte så verkar det som SD här i Malmö har gått med på avsevärda höjningar för pensionärer. Läs nedanstående.

Har bett om svar från Magnus Olsson men svaret lyser med sin frånvaro och det är inget som förvånar mig för partiet här i Malmö verkar föra en ganska tynande tillvaro trots att det finns en uppsjö saker som under årens lopp har hänt här vad det gäller våra mångkulturella vildars agerande här i kommunen.
Har vid flera tillfällen påtalat till Magnus Olsson att partiet borde agera och profilera sig mer än vad man gör. Svaret består i huvudsak av tystnad.

Partiets opinionssiffror är tydligen stadigt på väg ner vilket inte förvånar ett dugg när man betänker ert menlösa och viljesvaga agerande både på riksnivå och kommunalt, särskilt här i Malmö. Hur långt tänker du låta dessa siffror sjunka innan ni ändrar väg?

Har i dom senaste tre valen röstat på SD men om det fortsätter så här så överväger jag att inte rösta alls i nästa val, och jag tror att jag inte är ensam om det.

Ni har alla möjligheter att öka ert förtroende bland väljarna eftersom fler och fler måste inse vart det här landet är på väg med den förda invandringspolitik som bedrivs.

Men det gör ni inte med besök hos fifflande invandrare som tillika tydligen också lever mycket gott på att härbärgera gökungar och genom att inte betala sina skatter.

Eftersom Magnus Olsson tydligen ännu en gång inte kommer att besvara mina frågor så undrar jag om du eller någon annan kunde svara på mina frågor i nedanstående text?

Sandor Herold, Malmö

-Pettersson kan trösta Sandor med att Magnus Olsson inte har för vana att besvara mina mejl heller. Han är på ren svenska en skitstövel och dessutom en feg sådan…

24 thoughts on “Sandor undrar vad Jimmie gjorde på Sularpsfarmen?

  1. Jag röstade på SD 1010, SvP 2014. Inte för att jag stödjer SvPs politik på något sätt utan för att jag vägrar rösta på ett parti som inte åtminstone erkänner att det finns ett värde i att det finns etniska svenskar. När SD inte ens klarar av det så blir det omöjligt för mig att rösta på dem.

    Jag hoppas verkligen att det kommer fram ett alternativ inför nästa val, ett konservativt på riktigt är min förhoppning. Som är välvilliga till oss svenskar och erkänner att vi finns men inte nödvändigtvis gör politik av det. Eller inte mer politik än att ge företräde till utlandssvenskar och deras ättlingar vid medborgarskapsansöknignar eller så. Jag tror att något sånt parti kommer fram. Gör det det inte kommer jag rösta på Nordiska Motståndsrörelsen. Trots att jag verkligen tycker illa om och inte alls tror på nationalsocialsim. Och det alldeles oavsett om jag skulle tro på historierevisionisterna, jag tror ändå att nationalsoscialism är enbart skadligt.

  2. SD håller på att bli FÖR MYCKET PK. Detta kommer att straffa sig framöver. SD skall ha en egen agenda helt skilt från 7Klöverpatrasket och PKmediafnasken.

  3. Kommer att använda tiden fram till valet för att se om SD
    ska fortsätta på sin från början inslagna väg att vara ett
    oppositionsparti eller om dom ska bli det åttonde partiet
    med samma politik, för i så fall är det slut för min del, då
    kan jag bara konstatera att politiken i Sverige är så
    genomrutten att det är meningslöst att rösta!
    Vi är redan idag Europas bananrepublik, där
    det ena samhällssystemet efter det andra slås ut,
    åldrings och sjukvård, polis , åklagare, domstolar,
    ja hela rättssystemet har eller kommer att kollapsa,
    dom värsta brotten i Sverige idag, där ingen rabatt utdelas
    verkar vara parkerings och fortkörningsbrott, Det vill säga
    om du är Svenskfödd!

  4. Pettersson och Sander har verkligen en poäng där, min förra chef kommunalråd magnus olsson har inga egna åsikter för det är farligt, men hans agerande som ”masterbödel” i medlemsutskottet är han bra och effektiv som.

    Det verkar som om det slagit över för en del, från att neglegeras av hatmedia till att nu få vara med lite då och då, då tycks man släppa alla hämningar och besöker till och med kriminella ”lantbrukare”, det kommer att slå tillbaka sanna mina ord.

    Om jag hade varit lika skrupellös som vissa, då hade jag ”pratat ut” i aftonbladet för den hattidningen vill ha min berättelse om hur sverigedemokraterna vuxenmobbar duktiga politiska företrädare. Jag har väldigt mycket att berätta men understår mig inte med att befatta mig med hatmedia. SD-Malmös policy är att tiga ihjäl det som är känsligt, som till exempel ordförande jörgen grubb, han vägrar att svara på varför han inte lämnar tillbaka en bok han lånat av mig……..och det är endast det lilla

    • Eva-Marie….Jag tycker dina texter är bra här, du verkar vara en ärlig människa!
      SD har delvis en låg aktivitet utåt och håller en låg profil, men vad kan de egentligen göra ?
      De följer en bestämd linje på riksplanet men nonchaleras konsekvent av de andra partierna, – det viktigaste är att stoppa massinvandringen och det har de sagt 10,000,000 gånger minst.
      Regeringen eller alliansen lyssnar INTE, man kan undra varför ??? Varför ser INTE Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet, Vänsterpartiet, Miljöpartiet med flera exempelvis de gigantiska problemen med tiggarna över hela Sverige ???
      ALLA dessa tycker jag är ANSVARSLÖSA SKITSTÖVLAR och hatmedia ställer dem aldrig mot väggen!
      Hatmedia tar inte ens upp detta med att Malmö går back 5,5 miljarder per år, få känner till det!
      Sverige är ett skämt, det är inen riktig demokrati och SD kan inte göra ett skit åt dessa!

    • Ert syfte var att stoppa massinvandringen. Det misslyckades. Massinvandringen stoppades inte och kommer sluta av sig själv långt innan era tandlösa förslag får något genomslag på marken.’

      Så vad är ni till för nu? Förutom att assimilera bort oss svenskar från jordens yta? Förutom att omdefiniera vad svensk betyder? Förutom att bussa svenska skolbarn till invandrartäta förorter? Nu när ni har misslyckats med att stoppa massinvandringe, vad sjutton fyller ni för funktion?

      Se på Trump i USA, genom mod och framåtanda har han tagit knäcken på den politiska korrektheten. Ni däremot har etablerat en ny politisk korrekthet. Och ni jobbar hårt för att hjälpa Expo och gammelmedia med ytterligare attacker ”högerut” och med att upprätthålla beröringsskräcekn. Ni har fanimej blivit en del av problemet snarare än lösningen och ni ska banne mig bara skämmas över att ni har förskingrat så mycket förtroendekapital, så många aktivister och gamla kämpars hårda arbete. Ni är en skam.

      • MartinA….Du pratar rakt ut i luften, vad vill Du ? Jag kan säga dig att du har fel, Miljöpartiet vill ta emot 150,000 araber/muslimer under 2016 som är Integrationsverkets prognos för detta år och de vill att Sverige ska ha beredskap för detta, – vi har följaktligen en regering med dubbla budskap….!
        Jag tycker det är vansinne att inte stoppa massinvandringen och det är därför jag röstar på SD!
        Jag är i Thailand….Jag har just avnjutit en gammeldags oksestek med karfoffer och brunsås + gurka + lingon….Plus en flaska vatten + en liten Chang + ett glas lördags-rött vin….Kostnad 480bath= 120kronor….
        Kom i samtal med en ung sjökapten, en svensk som skrivit ut sig från Sverige, han tjänar mer än Karl-Petter….15000USD per månad….!
        Ni som har utbildning och kan jobba utomlands, ta tillfället men då måste ni planera för pensionen själva! Tråkigt att säga det men Sverige är kört om Sveriges befolkning inte säger ifrån senast 2018 och innan dess måste PEGIDA, Petterssons m.m. öka kraftigt….
        Vore jag en 40 årig sjökapten inte fan skulle jag stanna i Sverige och betala skatt för massinvandringen!!

      • 15000USD i månaden rent, ingen skatt om man är utskriven, c.a 120,000kr, – betydligt mer än Karl-Petter…..

      • ”Sveriges befolkning”! Haha, du vågar inte ens säga att det finns ett svenskt folk. Du är bara en penningstinn sosse som vojar dig över din förbannade konsumtionsnivå när inbördeskriget står för dörren och och svenskarna står med ena foten i graven. Pension?!? Har du rökt på? Fantiserar du om att någon kommer pension från svenska staten om 25 år? Du lever ju inte i verkligheten?

        Och återigen, massinvandringen stoppades inte. Vi har 2 miljoner utlänningar i landet, de flesta utomeuropeer, de flesta under 40. Med benhårda kulturer som ingenting som någon gör kommer rå på. Som har stått pall för militärdiktaturer, krig, etniska rensningar och fan och hans moster. Vad ska du göra åt dem? Lägga huvet på sne och hoppas att ”Sveriges BEFOLKING” ska rösta på det urvattnade SD 2018? Vad tror du det här är, USA eller?

        Men visst, SD består av såna som du. Som inte bryr ett smack om folket. Som inte ens klarar av att säga att vi svenskar finns. Och som bara tänker på pengar. Och som skulle flytta någon annanstans på momangen om det bara tillät dem att upprätthålla sin konsumtionsnivå. Stort tack för att du så tydlit demonstrerade varför SD är helt meningslöst.

      • Och vad jag vill är att det skall finnas svenskar i sverige även om hundra år. Och även om tvåhundra år. Att vi svenskar ska fortsätta finnas till. Det är vad jag vill.

      • MartinA….Vi lever mellan 50-80 år i bästa fall, det gäller att göra det bästa med tiden! Att bry sig om nära och kära efter förmåga. Att försöka utvecklas efter sina förutsättningar. Pengar är viktiga och jag ser mig som ekonomisk oberoende, men skulle gärna önska mig mycket mer, jag är nöjd, har det gott här i Thailand.
        Tiden, livet är kort och jag har tidigare INTE orkat läsa så mycket böcker men här i Thailand har det blivit ett antal, bl.a. av Stefan Einhorn, ex ”Vägar till visdom”, med flera – han skriver enkelt, nästan vem som helst kan fatta vad han vill ha sagt, det är suveräna tankar framförda på enkel svenska. Kanske är det ointressant, du behöver kanske något annat, men jag har gjort ett försök.
        Ibland hatar jag men jag avnjuter livet, att bara bli bitter och hatisk krossar bara människan!

      • Är djupt oroad över utvecklingen i Sverige och över nära och kära, tyvärr är det enda vi kan hoppas på SD om inget annat parti vill stoppa fortsatt massinvandring!
        Vår och sommar lär tyvärr bli ett helvete med fortsatt invällning och mångkriminallitet!

      • Mötte 5 muslimkärringar med hijab på gatan när jag gick från restaurangen och en muhammedan – de flyttade på sig, annars hade det blivit slakt…Jag är rätt stor och här hålls muslimer kort!

      • Min viktigaste fråga är att vara FÖR oss svenskar och vår rätt att finnas till. Och att ta försöka stärka vår kultur så att vi kan fortsätta finnas till.
        Din viktigaste fråga verkar vara att vara MOT muslimerna. Nu i din senaste kommentar. Tidigare när du nämner Pegida som inte finns i sverige. Snarare än folkets demonstration som faktiskt finns i sverige.
        Så försöker du påskina att det är jag som drivs av hat? För övrigt så lånar du här retorik från extremvänstern som anklagar alla svenskar som har lojalitet till sitt folk för ”hat”. Men om du tänker efter, vems drivkraft liknar mest ”hat”, den som är mot någon annan som du är? Eller den som är för sina egna?

      • Till läsarna och MartinA….Jodå, hat och kärlek är varandras motsatser, här handlar det i mitt fall att ta kraftigt avstånd från en farlig ideologi, islam, mänslighetens värsta fiende som jag ser det.
        Det utvandrade för övrigt en million svenskar till USA, de är 10,000,000 idag…., starka bra människor, etniska på alla sätt och vis, de flesta framgångrika.
        Sverige har blivit ett Costa Gratis för muslimer/araber, de lockas till Sverige med livstidsförsörjning av Försäkringskassan.
        Detta kan inte ge någonting på litet sikt, bara sänka Sverige och Sveriges befolkning. Ideologiskt är ideologin islam värsta tänkbara hot.
        Filosofiskt ser jag inga framtidsutsikter för den politik 7klövern för, – om jag försöker se 200 år framåt så existerar ingenting av det vi ser idag och islam innebär slutet på utvecklingen, mänsklighetens undergång.
        Det gäller att STOPPA MASSINVANDRINGEN annars har våra nära och kära inga framtidsutsikter, det är det , det handlar om….

      • Det finns bättre samhällssystem än islam. Den individualistiska vänsterliberalisemn är inte ett av dem. Hur i hela fridens namn kan du sitta på höga hästar om islam när du tillhör en samhällstyp som inte ens klarar av att föda barn nog att återskapa sig själv? Som bjuder in horder av fientligt sinnade människor att ta över dess samhällen? Det är en skitideologi som bara skadar de som anammar den. Och vad kan vara sämre än det?
        Och Islam kan vara en bearande kraft för de samhällen som har islam som grundtradition. Se på Iran? Iran har inte invaderat något annat land på över 150 år. Till skillnad från vänsterliberalismens förkämpar som tycks starta krig och invasioner mest varje årtionde. Dessutom har islam skyddat iranierna från globalisternas rovdrift och övergrepp. Och islam har ett dynamiskt intellektuellt liv och många framgångsrika och avancerade forskare, trots att globalisterna har gjort sitt yttersta de senaste 30 åren för att förstöra Iran. Visst har iransk islam många otäckheter men vad har jag med det att göra?

        När jag tittar på er kontrajihadister och vänsterliberaler så ser jag samma sorts maktfullkomliga universiella expansionistism som islam, kristendom, kommunism och ”demokrati”. Ni demokratikrigare och vänsterliberaler orsakar ju miljoner människors död för att sprida er ideologi? I Irak och Libyen och Afghanistan? Vad sjutton har du för rätt att diktera vad de ska tro och hur de ska leva i Thailand?!?! Det är väl upp till Thailändarna.
        Återigen så snackar du om ”sänka … Sveriges befolkning”. Du klarar inte ens av att säga att vi svenskar finns. Du har ju inte lojalitet med någonting annat än din egen plånbok.

        Och återigen, att stoppa massinvandringen misslyckades. Det tåget har gått. Då krävs det av oss svenskar att vi har lojalitet till varandra. Och håller ihop. Vad gåsleversossar utan folktillhörighet som du gör intresserar mig inte ens. Du får väl fråga din ”befolkning” om de kan ge dig och de dina skydd i de hårda tider som kommer 😀 haha, lycka till. Nåja, såna som du kommer väl snabbt att anpassa er vid behov. Även om du ägnar dig åt att undergräva oss svenskar nu så kommer du snabbt att bli ”svensk” igen när du själv vinner på det. Såna är ni sosasr, principlösa, giriga egoister.

      • …Och IRAN har ett dynamiskt intellektuellt liv …
        skulle det stått. Islam tycks däremot vara skadligt för intellektuell utveckling, särskilt över tid.

  5. Sandor, Åkesson måste givetvis besöka Alla ”ställen” i Sverige för att kunna inhämta information och få en egen helhetsbild av läget.

    Att Du ifrågasätter det är djupt oroande!

  6. Heja Sandor, du är kanonbra.
    Håller med att SD måste börja agera inte springa och fjanta för myglande invällare, det ger varken röster eller hjälper vårt kära fosterland. Nu ska MP-dårarna ha in 150 000 sa frigoliten med en tår i ögonvrån så det brådskar att SD sätter fart.

  7. Fröken Åkesson som det visat sig är inte någon lösning på landets problem. Utan tyvärr vårt enda hopp i nuläget.

Kommentera