Polisen avhyste olagligt zigenarläger, avföring och toalettpapper överallt


ZIGENARE. Ett vite var inte tillräckligt. Under måndagen valde polisen att agera mot det olagliga migrantlägret söder om Överum. – Vi har genomfört en avhysning, säger Gunnar Ege vid Västervikspolisen. 

De första klagomålen om det olagliga lägret utanför Överrum inkom till miljö- och byggnadsnämnden redan i september i fjol. Nämnden gjorde flera besök på platsen och för varje gång hade nedskräpningen i området förvärrats. Platsen blev en sanitär olägenhet med avföring och skräp överallt.

— Det var avföring och toalettpapper överallt och de hade bott på ett väldigt olämpligt sätt, säger Gunnar Ege vid Västervikspolisen.

Ägaren av fastigheten hade kontaktats ett flertalet gånger angående det olagliga zigenarlägret utan att personen vidtagit åtgärd. Till slut svarade han inte längre i telefon och Miljö- och byggnadsnämnden tog beslutet att belägga ägaren med vite om inte denne löst problemet inom två veckor.

Polisen menade dock att läget var akut. Bland annat eldade man i en tunna inne i vedskjulet och hade anordnat en provisorisk rökkanal ut genom väggen för att avleda röken. Därför valde man att agera direkt och själva avhysa zigenarna.

— Vi har genomfört en avhysning. Det såg inte alls bra ut, säger Ege.

Vimmerby Tidning

-Pettersson undrar varför inte zigenarna åker hem. I varje fall en del av dem bor skapligt och borde ha råd att hjälpa resten…HÄR ett hemma hos reportage som vi aldrig får se i SVT…


13 responses to “Polisen avhyste olagligt zigenarläger, avföring och toalettpapper överallt

 • ÅMÅL

  EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD…

  Gilla

 • där han höll en kvinna fången

  Kan inte några zigenare flytta ”IN” till sexbunkern som Martin Trenneborg byggde?han kan ”HYRA”till tiggare.

  Gilla

 • Olle

  Det finns sätt att agera på. Fatta mod och gör något radikalt. Det här är för jävligt.
  Fastighetsägare och butiksägare ska inte få sköta sina jobb normalt, är det meningen att dom ska behöva brottas med detta jävla inavel, nej gör något radikalt, använd fantasin.

  Gilla

 • Mari

  Hur kan ett så hatat folk lura skjortan av oss svenskar ?? Vi vill ju inte ha med dem att göra. Varför lägger svenskarna pengar i deras muggar?? Enda sättet att bli av med dem är att alla- alla, slutar lägga pengar i muggarna. Går de efter dig på parkeringen (heden i Göteborg praktexempel) ha försvarsspray redo. Jag åker inte till staden utan!! Det är skitigt där de bor här och de lämnar efter sig avföring runt butikerna och p-platser – MEN – när de byter om och går på stan inkognito ser de ut som vilka sydlänningar som helst. Tjejerna i raffiga boots och jeans mm. Omöjligt att se att dessa satt utanför ex. Willys och såg miserabla ut för en stund sedan. Dessa ombyten har jag sett med egna ögon och tyvärr var bilkameran vänd åt fel håll. Blickarna jag fick av gubbarna i sällskapet var inte nådiga så jag körde iväg.
  SVINDLERI PÅ HÖG NIVÅ.
  Denna insändare hamnade fel tidigare.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Och i Hässleholm måste fastighetsägaren, en större Volvohandlare själva riva lägret på deras mark.

  – Det blev så dyrt (eftersom den stora kåkstaden de byggt låg taskigt till) att kostnaden hade kunnat stjälpa ett mindre företag, sa VDn.

  Lyftkranar, hjullastare och containrar i olika storlekar, används bland annat i arbetet med att ta bort de nio skjul, eller snarare sagt mindre hus, som har byggts på ägorna i den något kuperade terrängen bakom Göinge Bil.
  Kvar på platsen är fortfarande mängder av prylar; till exempel dammsugare, fullpackade väskor, kläder, sängkläder, husgeråd och presenningar.

  Läs mer i Norra Skåne
  http://www.nsk.se/2016/02/22/rivningen-kan-bli-dyr-nota/

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Ägaren till fastigheten har kontaktats, hahahaha.
  Det känns som i går när fastighetsägarna förtvivlat försökte få kontakt med myndighetspersoner.
  Staten bjuder in sina gäster till Sverige. När de bosätter sig på annans mark får markägaren ingen hjälp, tvärt om är markägaren nazist om han kritiserar olagligt användande av hans mark. Så skräpas det ner. Då är fastighetsägaren skyldig att sanera efter den olagliga bosättningen av statens gäster som han inte får avhysa.

  Gilla

  • Fem idioter är fler än fyra genier - Demokrati!

   Precis. Man är ”nazist” enigt förintelsebluff á la Hollywood-style. Det ska associeras till ”gaskamrar”, ”tvål”, ”lampskärmar”, ”skallkrossarmaskiner”, ”elektrifierade bassänger”, ”bensin i blodet” mm som onda sionister regisserat ihop bilden av. Rent otroligt hur många idioter det finns som fortfarande tror på tramset. Nationalsocialism och det som verkligen hände och gjorde Tredje Riket till ett paradis under guldåren 1935-1939 är något helt annat. Det finns många filmer från Tyskland 35-39 på youtube och det man slås av är likheterna med det underbara land Sverige var på 1950-60 talet.

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Sveriges befolkning är medskyldiga…50% röstar på Moooderaaaterna och Social-demokraterna som har ett stort ANSVAR för det som sker….
   MÄNNISKOSYN, – alla är lika värda utan alla de RIKTIGA BARN som svälter på jorden och saknar skolgång…!! De svältande barnen de är inte lika mycket värda enligt 7klövern som lägger alla resurser på araber/muslimer som kommer att bli vår undergång….! Rätt eller fel, ont eller gott, döm själva!
   Detta är SATAN I ARBETE att tillåta aggressiva araber/muslimer invadera vårt land Sverige! 7klövern tillåter allt som väller in över gränsen till och med utan pass och ID….ANSVARSLÖST och ren och skär galenskap!

   Gilla

 • Trodé

  Inte lätt för EU-migranter att få avtal med kommunens företag för avfallshämtning. Då är det tur artmarkägaren har ansvar att städa…
  För denna typ av kulturberikning bartalar en del svenskar frivilligt med pengar i muggar.

  Gilla

 • Guran

  Det här är vardagsmat i Sverige idag och kommer att bli allt vanligare så länge vi inte gör något åt problemen. En avhysning som denna flyttar bara problemet högst en kilometer, det enda rätta är en avhysning tillbaka till Rumänien.

  Gilla

 • upptillkampnu

  Har alltid undrat varför det är den privata fastighetsägaren som ska betala, när det är myndigheterna som inte följer sina egna lagar och tillåter detta gång på gång,Sverige har blivit världens avskrädeshög med myndigheternas goda minne.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: