Regeringen kräver ålderskontroller på ”barnen”


INVANDRING. Stefan Löfven har beordrat Migrationsverket att omgående införa fler ålderskontroller av asylsökande. – Regeringen har gett Migrationsverket i uppdrag att öka åldersbedömningarna och vi kommer att se till att vi har ett fungerande och rättssäkert system med åldersbedömning, säger statsministern till Expressen.

Det var en dubbelvåldtäkt på en tolvårig pojke på ett HVB-hem i Alvesta som har fått regeringen att agera. Tandröntgen ska, enligt uppgifter till tidningen, ha visat att båda gärningsmännen som förgrep sig på pojken är vuxna. – Det är faktiskt skakande att vuxna och barn som inte känner varandra placeras tillsammans på ett sätt att övergrepp kan ske. Alla barn, oavsett var de kommer ifrån, har rätt att vara trygga, säger statsministern om fallet. Han motiverar en ”rättssäker åldersbedömning” med att den både skyddar barnet och skapar en förutsättning för legitimitet i systemet.

-Pettersson ser att fler och fler av Sverigedemokraternas förslag kopieras. Statsministern har på några månader gott från att vara ledare för en humanitär stormakt till att leda en rasistisk, nyfascistisk och islamofobisk regering, han har blivit en jävla Sverigedemokrat…

Det är också anmärkningsvärt att regeringen agerade först när en utländsk pojke blev våldtagen av utländska män. I årtionden har svenska flickor blivit våldtagna i mängder utan åtgärder.

Statsministern har träffat "barn" för och borde ha sett...

Statsministern har träffat ”barn” förr och borde ha sett…


17 responses to “Regeringen kräver ålderskontroller på ”barnen”

 • S och M tävlar om att införa SD-politik i sandlådan | Petterssons gör skillnad!

  […] INRIKES. Igår gick statsminister Stefan Löfven ut och beordrade  Migrationsverket att införa ålderskontroller på asylsökande ”barn”. […]

  Gilla

 • Lofas

  Tänka sig att det behövdes en våldtäckt av en asylsökande innan Röfven fick upp ögonen!

  Gilla

 • Suzie

  Vi tror det när vi ser det.Detta var typ tio år för sent.Merit Wager och miggorna har larmat och skrivit om detta asylbedrägeri i tio års tid,utan att politiker och ansvariga myndigheter lyft ett finger för att införa kontroller på ”vuxenbarnen”.Hur många har inte blivit oerhört lidande och hårt drabbade av våld,våldtäkt,rån,mord mm pga att ljugande vuxna män från Mena har släppts in i landet som barn bara för att de har sagt sig vara barn.Alla lögnare ska ut,tillbaka dit de kom ifrån.

  Gilla

 • eva

  Löfvéns inhopp påminner mer om en bjäfsande hunds. Plötsligt får han nys på något och klämmer till med upplysande kommentarer som ”kjäbbel, bjäbbel, pladder osv.”. Knappast konstruktivt och står hans handlingskraft i paritet med hans ordval blir det knappt ett lyft lillfinger ens!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Denna idiot Stefan Löven kommer ingen att minnas om 10 år, – möjligen för att ha släppt in 10,000 tals muslimer/araber och gjort landet till ett inferno och helvete för de ur Sveriges befolkning som utsätts för våldtäkter och mord….
  Rättssäkerheten gäller inte Sveriges befolkning uppenbarligen utan bara ”skäggebarnen”/muslimerna/araberna – nej, far åt helvete Stefan, – dessa ska inte släppas in i landet OCH PROBLEMET ÄR LÖST! UUUUUT!!!

  Gilla

 • Argus

  Ålderskontroll skall utföras vid gränsen i form av vidimerade ID-handlingar.

  För övrigt anser jag att gränsen skall stängas och alla utan fastställd identitet skall avvisas.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Allt annat får stryka på foten för att prioritera medel till de ensamkommande barnen.
  I första hand ska äldre få försämrad vård, infrastrukturen få minskat underhåll, försvaret undermineras, bistånd till fattiga dras in/minskas.

  Regeringen har i en pressad situation tvingats erkänna hur den prioriterar mellan människor. Allra överst på listan har arga unga män som ljuger om sin ålder stått ohotade av andra – inte bara inom landet utan sett till hela världen. Vad har dessa arga unga ljugande män som regeringen finner så tilltalande att de är beredda att offra allt annat som generationer kämpat för i vårt land och även i andra länder? Vilken oerhörd brist på integritet och fullständig oförmåga att bedöma människor och vad de är kapabla till.

  Överallt i samhället märker vi av denna prioritering. Och människor är inte tacksamma för tilltaget. Vem skulle tycka att detta är bra? De som får betalt, men det kommer bara att pågå så länge de får betalt, sedan är nog engagemanget inte lika lätt att visa upp.

  Precis som varenda cell i kroppen vet hur läkning efter skada fungerar så finns även förmågan hos ett samhälle, givet att människor agerar för att följa instinkten att inte vilja bli skadade.

  Det tycks som om någon insikt om tillståndet i landet tycks ha trängt in till regeringen. Avlägsna det som skadar, var aktsam om det du har. Rensa upp i såret, skär bort skadat och dött och ge strukturen möjlighet att återgå till ett friskt och hälsosamt tillstånd.

  Till historien går att arga unga ljugande män som bär sig fruktansvärt illa åt har en särskilt förmånlig plats i regeringens hjärta och plånbok. Det stora skämtet är att samtidigt vidhålla att den agerar feministiskt. Rent feministiskt är det i verkligheten den största förlust vårt land gjort i modern tid.

  Placera dem på 38 fartyg med 1000 personer/fartyg. Utrusta dem med polis/militär samt åldersbestäm på löpande band. Var effektiva med hanteringen. Håll dem ute till havs och när asylansökningarna hanterats sorteras de på ett sådant sätt att fartyg efter fartyg kan lämna våra farvatten och återlämna dem till sina hemländer.

  Bara faktumet att de inte ens går att ha förtroende för deras uppgifter om sig själva räcker för att konstatera att de inte kommer att utgöra någon tillgång för vårt land.

  De av dem som är barn och behöver gå i skola kan göra detta på speciella fartyg eftersom det visat sig att de belastat skolgången för bl a våra unga tjejer. Det är för dem vi ska stå upp. Feministisk regering som drar in gapande skrikande människor i klassrum där många otroligt duktiga elever med förmåga att fokusera på studier får sina drömmar havererade är inte effektivt för någon.

  Samtidigt som det är bra att regeringen till slut bestämt sig för det självklara så känns det som det största bekymret är att de inte verkar ha riktigt bra kontakt med sin förmåga att känna igen i lösa problem så snart någon i samhället gör dem uppmärksamma på det.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Hönsmamma….bra kommentar, speciellt sista stycket att en feministisk politik vore att stå upp för våra unga tjejer….!!!

   Gilla

 • Hans Nilsson

  Hur många är fler?

  Gilla

 • Falköga

  Att snacka när det är för sent är inte värt någon applåd.

  Gilla

 • Mari

  VA, har han fått ett slag i huvudet – Löven? Man kan hoppas att detta gäller dem som redan är här. När det är gjort så skall de ut, ut och tillbaka till Afganistan och Marocko mest. Det blir många chartrade plan förhoppningsvis. OM, OM, Löven står för detta och genomför det.

  Gilla

 • jgarn

  Sopan Röfvén blir aldrig Sverige demokrat eller demokrat överhuvudtaget, han har inte de förståndsgåvor som krävs för detta. Han är helt styrd av sitt partis fittstim.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Det var verkligen en nyhet..
  Personligen tror jag på allvar att han menar att alla folkgruppers barn, oavsett var de kommer från har rätt att känna sig trygga.
  Vi vet ju alla att enligt svensk lag klassas inte svenskar som folkgrupp.
  Bevisligen har statsministern inget över för våldtagna svenska skolflickor.
  Han kanske tillsätter en utredning som kommer till slutsatsen att det är SD’s fel.

  Gilla

 • jan

  Vi ‘rasister’ har sagt detta under en längre tid.
  Sverige börjar likna en ‘failed state’ mer och mer.
  Det totala förfallet började med rikspajasen F.R.
  Nu baxar ‘nyttiga idioter’ ner Sverige i diket

  Gilla

  • Two Different Shoes On

   Steffe som är rikspajasen, han kan knappt gå och prata samtidigt.
   Fredde är kallt beräknande i sitt folkmord.
   Du har dock helt rätt i sak, Sverige är på väg utför med hjälp av dessa nyttiga idioter.

   Gilla

   • jan

    Riktigt.
    Fredrik hatade allt svenskt och ville ha mångkultur i stället. Nu har vi könsstympningar, barnäktenskap, tvångsäktenskap, månggifte, inavel, oskuldskontroller, balkongflygningar, hedersmord, halshuggningar etc etc.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: