Våldtar 2 veckor efter att han gått en “antivåldtäkts kurs”

En “tonårig” afghansk invandrare har våldtagit en kvinnlig arbetstagare på en asylboende i Belgien.

Den 16-åriga afghanska asylsökande följde efter en arbetare från en cateringfirma ned i källaren och våldtog henne.  En taleskvinna för Röda Korset som driver boendet  sade att det var första gången på 25 år en sådan incident hade inträffat vid organisationens asyls centra i landet. “För två veckor sedan gav vi en kurs om hur man behandlar kvinnor i Flandern och pojken var med på den,” sade taleskvinna.

LÄNK

 

8 thoughts on “Våldtar 2 veckor efter att han gått en “antivåldtäkts kurs”

  1. Våldtäkten sitter i apors och sandapors DNA. Det är så de har förökat sig, fötts och utvecklats. Det botas inte med larviga kurser. Bara IQ-befriade feminister tror det.

  2. Självklart handlade kursen om HUR man våldtar o skändar kvinnor, FI, Mona Arnstad kräver att alla baaarn o invandrare skall utbilda sig i detta så fina svenska traditioner.

  3. Inte mycket som fastnade i den skallen, vem trodde de skulle lära sig något? De har inte det synsättet i de här länderna. En kvinna utan manligt sällskap är en hora, osv osv. Naiva väst som tror på att folk tror på kunskap och bildning. Det krävs lite i skallen för att tillgodogöra sig kunskaper dessutom.

  4. Typiskt västvärlden! Man tror att det bara räcker med att “tala med” eller “berätta för” hur man beter sig. Men mångtusenårig kvinnosyn rättas inte till “med en kurs”.

    • Dessa har levt i muslimska diktaturer sedan Muhammeds tid år 600, alltså i mer än 1400 år….!!!
      TRO MIG HITLER KOMMER ATT FÅ UPPRÄTTELSE EN DAG!!!

Kommentera