11 thoughts on “Nederländsk polis arresterar en man med “grismössa”

 1. Tja, antivit polis/lag?

  Förbjud islamistuniformer! Inga ska kunna gå med politiska uniformer. Åretruntpåskkärringarna och spökplumparna ska inte få visa sig på våra gator!

  Död åt islamisterna! En god muhammedan är en död sådan, eller möjligen utsparkad till sitt skitland…

 2. Klart brott mot Europakonventionens Artikel 10:

  “1. Var och en har rätt till yttrandefrihet. Denna rätt innefattar åsiktsfrihet samt frihet att ta emot och sprida uppgifter och tankar utan offentlig myndighets inblandning och oberoende av territoriella gränser.”

  Ratificering av Europakonventionen är ett krav för att få vara medlem i EU så det är bara att slänga ut Nederländerna.

 3. Tankeväckande grismössa! Hur lång tid kan det ta innan DPK, De Politisk Korrekta, i Sverige anammar detta? Kvalificerad gissning – inte så lång tid med tanke på antalet outbildadbara och intelligensbefriade människor som det finns i Sverige.

  Vem minns inte V-idioten som bars iväg av polisen från en demonstration med byxorna nedpissade. Hur försörjer han sig? Vem överhuvud taget är beredd att anställa en sådan individ? EXPO? Där har han i så fall hamnat i rätt sällskap. Ett litet tillägg: Pernilla Hagberg – ringer det en klocka?

  Mitt medvetande spolar tillbaka till den tiden då en neger var en neger och en gris var en gris. Kommer ihåg mina läroböcker som frågade hur hästen, grisen, fåret, hunden, katten o.s.v. låter. Inte en djävul blev förnärmad när man svarade.

  Med tanke på det antal muslimer och mörkhyade som befinner sig i Sverige för närvarande – glöm inte att antalet ökar okontrollerat – så har politikerna målat in sig i ett hörn. Vem biter den hand som potentiellt kommer att föda DPK i framtiden? Jag menar alltså inte genom skatteintäkter utan genom röster.

  Till slut några tips till alla er totalt obildningsbara politiskt korrekta människor……

  Förbjud alla grisuppfödningar – extremt traumatisk för muslimer.
  Förbjud och utrota alla grisar – extremt traumatisk för muslimer.
  Förbjud lakritsgodis – extremt traumatiskt för mörkhyade (negrer) från Afrika.
  Förbjud grön sparris – extremt traumatiskt för Grönländare.
  Förbjud ”Gula sidorna” – extremt traumatiskt för Asiater. (Glöm inte Kinapuffarna)
  Förbjud …. Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

  Stackars Sverige…

 4. Vad baserar sig polisens beslut på? Finns det en lag om vad för sorts mössor man får ha på sig i Holland??

 5. Sverige är ett smutsigt gris land precis som Nederlenderna, fy för de så extremt grovt kriminella mördarna som sitter i Svensk riksdag och kallas sju klövern. olof fick han samma med Ceausesco, nu önskar många inkl mig detsamma för sju klövern.

 6. DDR sprider sig genom europa, gör som vi säger “ANNARS”

  fuck off säger jag till er styrande, önskar verkligen att någon gör en Palme/Ceaușescu på er ( önska är väl fortfarande fritt?)

 7. Vart slutar detta. Snart blir det väl även förbjudet att äta allt som kommer från grisen. Vem vill avstå från julskinkan m.m.
  När vi svenskar kommer till ett främmande land får vi respektera andras traditioner och kulturer. Undrar vilket år muslimerna tar över vårt land

  • Eftersom skolmaten i vissa kommuner redan har anpassats för muslimer, har de redan tagit över vårt land. Bubbelpooler har numera indelats i herr och dam =tagits över av muslimer. Det är redan kört!

 8. Skrämmande och helt sjukt.Mössan var ju söt och absolut inte en provokation mot muslimer.Muslimer är ingen ras.Muslimer blir kränkt av precis allting ,dem ska inte tillåtas att bestämma över alla andra vad dem får ha på sig eller inte,får säga eller inte säga.Om det hade varit ett litet barn med en gullig grismössa hade polisen arresterat barnet då med?

Kommentera