Om De Mordlystna Muslimerna i Södra Thailand

Antalet mord och våldsdåd som utförs av utövare av den ”fredliga och humana” så kallade religionen har minskat något de senaste månaderna. Tidigare låg man någonstans mellan ett och två mord per dag sedan starten på den muhammedanska mordorgien började i augusti 2004. Mer än 6500 personer har sedan mördats och någonstans mellan 10 till 15 tusen människor har skadats mer eller mindre svårt av de mordiska muhammedanerna.

Idag 18/2  2 soldater skadade av en bomb. LÄNK

Igår 17/2  En soldat död och en skadad.  LÄNK

15/2  En soldat skadad av en bomb. LÄNK

13/2 En lastbilschaufför mördas och en bomb med fjärrutlösning placeras ut för att döda tillskyndande poliser, men bomben exploderar utan att skada någon.  LÄNK

13/2 Fyra bomber utlöses, men bara materiella skador, LÄNK

12/2 Muslimerna bränner ned en skola. LÄNK

3 thoughts on “Om De Mordlystna Muslimerna i Södra Thailand

  1. Thailändarna är till 95% buddister. Muslimerna härjar i de fyra sydliga provinserna.UD avråser från resor dit Muslimerna är inte populära hos Thailändarna .De förstör för turismen säger dom och skämmer ut landet.
    Säg vilket land muslimer är populära.INGENSTANS:

    • Konstigt tycker nog Stefan Löven som bjuder in dem till Sverige! Politikerfrälset begriper ingenting, – muslimerna tror de kan skrämma oss till att konvertera till islam genom att mörda så många som möjligt som sin perversa förebild, pedofilen och mördaren Muhammed….
      DAGS ATT SÄTTA NER BÄGGE FÖTTERNA MOT MUSLIMER, DERAS SATANS-SEKT BORDE FÖRBJUDAS!!!

    • re
      Då kan jag även passa på att varna för att åka till en ö som heter ”Ko Yao Yai” som ligger mellan Phuket och Krabi, jag var nämligen där för ett tag sedan på semester vilket jag surt ångrar idag, vad jag inte visste var att ön består av 90-95% muslimer och det verkligen drällde av dom där och alla dessa jävla hucklen, jag hade nämligen tagit för givet att ön bestod av Thailändare dvs buddister, jag hade nämligen bara blivit varnad för dom södra delarna av Thailand inför resan och hade tankarna på annat håll. Så vad fan ni än gör åk inte till den ön, det kommer ni att ångra hela ert långa liv.

KommenteraAvbryt svar