Snacka om att sälja sin själ!


INSÄNDARE. Regeringen på global röstjakt är överskriften på en liten notis i dagens DN.

Enligt artikeln så reser regeringens medlemmar världen runt för att få de 139 rösterna som krävs för att kunna tillskansa sig en plats i FN:s säkerhetsråd. Att även gulla med diktaturer går bra! Så snacka om att sälja sin själv. ‘Fy f*n’ är bara förnamnet. Att regeringen är oduglig vet vi ju vid detta laget. Men att de är sådana ynkliga svin, visste jag inte.

DN fortsätter ”Sällan har en svensk statsminister besökt Etiopien så ofta som under det gångna året. Tre gånger har Stefan Löfven varit där för att träffa afrikanska ledare. – Addis har blivit som ett andra hem för mig, sade Löfven i ett tal till regeringschefer på Afrikanska unionens toppmöte i januari. Även utrikesminister Margot Wallström och biståndsminister Isabella Lövin är flitiga Afrikaresenärer.”

Afrikas bedöms alltså som ytterst viktiga i röstfisket, eftersom 50 eventuella röster kan raggas fram där, eftersom diktaturer också har rösträtt i FN.

För ändamålet har man anlitat en kampanjgeneral, Niclas Kvarnström, som är ännu en som säljer sin själ.

Trojkans resor kan sannolikt förklara varför vi inte skickar tillbaka illegala och våldsverkare och liknande till sina ursprungsländer. Man vill helt enkelt inte stöta sig med berörda länder utan man vill ha deras röster.

Mitt förslag är att trojkan Löfven-Wallström-Lövin flyttar till något afrikansk land för gott. Addis är ju redan ett andra hem för Löfven, och borde så även kunna bli för damerna ifråga. Samtidigt skulle de göra Sverige och svenskarna en välgärning.

Lilla My 


20 responses to “Snacka om att sälja sin själ!

 • grune

  7-klövern består till 100% av de mest kriminella i Sverige.

  Gilla

 • Tony

  Den mannen har väl befunnit sig i luften merparten av den tid
  som han lekt Statsminister, och även intellektuellt befinner
  han sig i universum. Tror att Göran Persson skrattar gott åt
  denne fjant till efterträdare, även om G.P var en buffel, så låg
  han ju hästlängder före Löfven tankemässigt!

  Gilla

  • Sven-Eric

   @Tony, Javisst – Göran Persson var en buffeltjur. Han ”stångade” iväg Margot till EU och hade tankar om Mona. Han tog visserligen pensionärernas pengar för att rädda Sverige men hellre en tjur än en kastrerad dito!

   Gilla

 • Mari

  Ute i världen är det fjäsk på hög nivå. Här hemma bär de sig åt som svin.
  Har svetsaren med följe fått storhetsvansinne? Vad tror de? Valet närmar sig och vi glömmer inte……….

  Gilla

 • Observator X

  ”som knappt kunde svenska” ska det vara och inget annat.

  Gilla

 • Observator X

  Vad är det som pågår, i Sverige idag egentligen?
  De har anställt icke-svenskar ta mig satan överallt. Åkte SJ-tåg idag och det kom en pepparkaka i konduktöruniform som kunde svenska!

  Håller de på att byta ut oss riktiga svenskar mot arabafrikaner?
  De infiltrerar ju hela svenska samhället. En illaluktande, brungrå, substanslös smet överallt.
  Det har gått så vansinnigt fort, alltsammans.
  Vi håller på att bytas ut.

  Jag klarar mig men våra svenska ungdomar?

  Vad fan har vi ställt till med?

  Gilla

 • Dan

  Nu så är det inte Sverige (Svetsaren) som manar till det här med säkerhetsrådet. USA har gett regeringen i uppdrag att fylla en knapptryckarplats åt dem, så enkelt är det. Sedan skit samma, om det är diktaturer som röstar in Sverige eller HinHåle. Världen slutar aldrig att förundra dem som kan tänka själv.

  Gilla

 • Ronnie Karlsson

  Snälla! Jag är ingen bra talare el kunna ena folk, kan inte Pettersson ” jag står bakom” med namn mejl persnr hjälpa mej att anordna att falska politiker aldrig blir accepterade o få vårat veto Margot o resten skall inte höra till makteliten / gör Pettersson vad dom finner bäst uppskattar jag det / Ronnie Karlsson

  Gilla

 • malmobon

  Allt som Margot Wallström har gjort för att komma tillbaka till Sverige, har varit för att få en EGEN hög post i FN.
  Generösa bistånd till Abbas och andra länder har att göra med denna plats och även kommande ordförande plats då Ban Ki Mon lämnar är den eftertraktade platsen Margot vill ha.
  Tyvärr så förstår inte den vanlige medborgaren spelet i kulisserna och Bildt med Moderaterna spelar med i detta fula spel.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Global röstjakt – lycka till med det 😉

  Gilla

 • Jävligtupprörd

  7-klövern kommer hålla på såhär och värre tills vi – folket protesterar och försöker soppa detta vansinne. Fram till dess kommer mer sjuka grejer att hända, tro mig, detta är bara början. Jag tror vår kära statsminister är beredd att göra vad fan som helst bara det uppfyller hans sjuka begär.

  Gilla

 • Trynbald

  Svenska folket får inte ut ett dugg av detta. Dom använder våra skattemedel för att förverkliga sig själva. Regeringsplanet är då i luften konstant. Etiopier får ju put här det har migrationsverket bestämt. Där råder en brutal diktatur enl, dom.

  Gilla

 • Fem idioter är fler än fyra genier - Demokrati!

  ”Men att de är sådana ynkliga svin, visste jag inte.”

  Det har jag vetat hela tiden, det här förvånar inte det minsta. Snart kommer de bjuda in nato som kommer rikta vapnen mot svenskarna.
  Det är de vidrigaste av de vidrigaste sabbatsgoyer och ställer glatt upp på ljugarnas sayanim.

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  sju klövern grovt kriminella Landsförrädare och mördare. 15.000 svälter ihjäl i banan landet Sverige varje år. Ceausesco och hans fru kom lätt undan, jag hoppas inte dessa så extremt grovt kriminella Landsförrädare kommer undan lika lätt som Ceausesco.

  Gilla

 • Kurt

  De stora betydande länder ha genomskådat Sveriges fylla ansikte för längesen. De använder pajaslandet när det passar dem själva. Som det här sagts en liten hund i för stor kostym.

  Gilla

 • JEX

  Ja fy fan . Säkert mutade med vad dom kallar bistånd som en del går rakt ner i fickan hos vissa afrikanska ledare. Ge bistånd till länder med rika naturresurser går bra .men i våra sjuka och pensionärer skiter dom i.Dom
  har dom höjt pensionerna med 480kr och det åts upp av skatten så det blev minus 35kr istället.

  Gilla

 • tikamax

  They sold their soul to the DEVIL! De handlar som DJÄVULENS advokater. Att de är själslösa har man länge förstått – man kan inte GRATIS ge bort SVERIGES själ till alla ekonomiska migranter som kommer till SVERIGE på ETT HELT SVENSKT FOLKA BEKOSTNAD!

  Gilla

 • Kjell Hedlund

  Inte många kommer sakna dom. Vilken lättnad för landet.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Mycket bra samhällsinformation, förvånar nog ingen….Landsförräderi kallar jag det!

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: