Margot modererar

Efter helgens många knivdåd utförda av muhammedaner mot israeliska poliser och civila  i Jerusalem och kring Västbanken uppmanar utrikesblondinen fler att ta avstånd från våldet.

— Alla måste fördöma knivdåden. Det är inte mera våld som behövs i Mellanöstern, utan vi måste förhindra våld mot civila och det här är förstås avskyvärda dåd, säger utrikesblondinen på väg in till måndagens utrikesministermöte i Bryssel.

Utrikesblondinen har kanhända förstått att det är en del ”problem” förknippade med den ”fredliga och humana” så kallade religionen. Men det är väl ett önsketänkande!

VästerbottensKuriren

4 thoughts on “Margot modererar

  1. Landsförrädaren och denna så grovt kriminella mördaren margot kan väl ta emot en stor kniv i sitt under liv tycker jag – säkert tycker många detsamma. !!

  2. Det är en TRAGEDI för Sverige med dessa nötter till politiker, vi är bara människor allihopa och de här sosse-nötterna tillsammans med Miljönötterna tror att de är några ”speciella” människor utsända av Gud Fader för att förbättra världen, de kallar Sverige för HUMANITÄR STORMAKT och jag hörde Åsa Romson prata om Sverige som SUPERMAKT – i vad då ? Jo vräka ut svenska skattebetalares pengar över all jordens dysfunktionella människor….-men det de håller på med nu är LANDSFÖRRÄDERI och ur SÄKERHETSSYNPUNKT livsfarligt, nämligen att släppa in muslimer, unga araber/muslimer utan pass och ID utsända av Islamiska Staten….!!! Dessa politiker är extra farliga då de saknar både ARBETS – OCH LIVSERFAREHET….!
    Sverige har aldrig haft en LIVSFARLIGARE LEDNING!

  3. Detta är sanslöst.

    ”She had just learned that since the right to 450 days of parental leave per child enshrined in Swedish laws also applies to women who arrive in the country with children under seven, refugees could qualify for several years’ worth of paid leave — even without working, since unemployed women also receive maternal benefits.”

    Hon visste alltså inte detta? Inte undra på att det går åt helvete.

    Är löfven lika dåligt informerad?

    http://foreignpolicy.com/2016/02/10/the-death-of-the-most-generous-nation-on-earth-sweden-syria-refugee-europe/

Kommentera