Detta är vad som hände mig idag efter jobbet


Från Nora Hassans Facebook

Hoppar in på tåget från solna centrum efter jobbet, när jag väl kommer in på tåget sätter jag mig ensam och pratar i telefon samtidigt som jag tittar på min mobil. två somaliska killar med väldigt högljuda och icke vårdade språk sitter och pratar i telefon med högtalare på .

2016-02-15_1534

när jag väl sitter där då började de prata om mig men jag brydde mig inte om och försökte undvika och låtsas att jag inte ens kan somaliska. dock tills kunde jag inte låta bli när de kollade mig hora alltså från ingenstans ” kan inte den här ”h sätta sig någon stans ” deras ord alltså.

då var jag tvungen och säga ursäkta” vårda språket men det slutar inte där utan en av killarna kommer och sätter sig mittemot mig och lägger hans på mig och säger abayo ”, blev förbannad och sa bara ursäkta ta bort handen vad fan vill du ? gå tillbaka till din plats. det jag minns är bara att han så ”” jag kommer slå sönder och Knulla henne och sedan spottar han och slår mig i ansiktet medan hans kompis höll i mig sedan försökte han ta min tygpåse som jag hade min datorn o böcker och min mobil ifrån mig men lyckades inte och sedan kastar han min mobil utanför tunnelbanan när tåget stannade i Kista samtidigt som han drar min sjal ifrån mig. helt sjukt vart är världen påväg ?? .

trodde aldrig att detta skulle hända mig, inte från somaliska killar i alla fall. men välkommen till verkligehten detta är vad dagens samhället bjuder på. men alhamdullah att det finns kameror på tunnelbanan, ringde polisen på plats och fick det bästa bemötande man kan någonsin få alhamdullah. alhamdullah mår bra efter omständigtheten.
må Allahs förbannelse vila över de .

Någon som känner igen den här killen ?? Tveka inte att höra av er till polisen genom att Ringa 114 14 eller inbox mig är. Bilden är gärningsmännens kompis som höll fast i mig när gärningsmannen slog mig.
Till alla tjejer där ute snälla ha med er försvarsspray och allt kan ni kan tänka er att för att försvara er -att jag inte hade med mig försvarsspray idag ångrar jag som fan.

***

Okej !! well .. många somalier har reagerat på för att jag hängt ut killen på Facebook INTE ALLA ,MÅNG Skrev JAG INTE ALLA SOMALEIR NU SÅ ATT INGEN SÄGER NU HÄR ATT JAG TYCKER ILLA OM SOMALIER ELLER SNACKAR SKIT OM SOMALIER EFTER DE TVÅ ÄCKLIGA KILLAR. . många har skrivit till mig att jag borde inte ha skrivit deras bakgrund, land och att de är somalier. jag kan säga så här om dessa killar hade varit Svenskar eller andra nationalitet ni skulle ha sagt Jävla rasister si och så. men nu när de är somalier – så vill många att jag borde inte ha skrivit så utan skulle ha ha skrivit blev attackerade av två killar… för nu när det är sina egna landsmän så svider det och många skäms över det, …. NI SOM TYCKER SÅ NI BEHÖVER EN KÄFTSMÄLL I ANSIKTET. En sak som ni ska veta är att det har ingen betydelse vart man kommer ifrån.. Är man svin och feg som de två så är man det, finns inget mer och dölja… det finna även de som har skrivit till mig du hänger ut dina bröder/ dina egna landsmän . well tror ni verkligen att jag bry mig om de eller ????
alla fegisar som ger sig in på kvinnor och tjejer där ute bevisar bara deras feghet och att de inte vågar göra något annat i livet utan bara visar ” att de är tuffa men i verkligheten så stämmer inte detta. utan ett bevis på att de är fega . så Ni där ute som tycker att jag borde inte ha gjort använd hjärnan snälla. Land och nationalitet har ingen betydelse när det handlar om att attackera kvinnor och unga tjejer. men tyvärr så har den svenska rättsystemet tillåtit att många fegisar ge sig in på kvinnor och unga tjejer . så mycket våldtäkt som sker dagligen men den svenska rättsystemet gör ingeting åt saken. det behövs hårdare straff för dessa män oavsett land och nationalitet. de får det lägsta straffet man kan få, kanske 30 dagsböter eller några månades fängelse. och när de sitter i fängelse så har de tillgång till allt, det bordet vara som GTMO eller ännu värre.. kanske till och med dödstraff. den som begår ekonomisk brott får högre straff än vad en våldtäktsmän får vilket bevisar på att människovärde har ingen betydelse i samhället.


43 responses to “Detta är vad som hände mig idag efter jobbet

 • Peter

  Sådana där strålar man bort eller gasar,är ju ändå bara skadedjur

  Gilla

 • Peter

  Ensamkommande nigger!!

  Gilla

 • Katrin Svensson

  Beväpna er och använd era vapen ingen kommer klandra er.
  Ni har mitt fulla förståelse.
  Polisen har det tufft med om organisationen nu så skydda er själva polisen skyddar endast länningar

  Gilla

 • ÅMÅL

  ”Idioter! Jag varnade er!”

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten - Ricky

   Med Gaddafi var det stabilt i Libyen, med Saddam i Irak likaså….Nu vill USA ha bort den enda vettiga mannen i Syrien, Assad….Motivet är oljeledningen som Saudi ville bygga genom Syrien med stöd av Islamiska Staten och gangsterstaten Turkiet!

   Gilla

   • ÅMÅL

    Västvärldens invånare behöver vakna upp och inse;
    vem är vän?
    vem är fiende?

    Gilla

   • sam collier

    Helt rätt, de fäller regeringar som domino-brickor.

    Om al-Assad försvinner så är det Iran näst på tur.

    Gilla

 • ÅMÅL

  ÖREBRO – hur tänkte de?

  pbs.twimg.com/media/CbR0I8wWcAAMyts.jpg

  Gilla

 • Pensionären

  Känns som ett spel för gallerierna. Varför har denna ”moderna kvinna” slöja på sig? Gå hela vägen i din jämlikhet och bränn upp din slöja vet´ja.

  Gilla

 • Tony

  Att kalla dom Svin är en grov förolämpning mot dom
  riktiga grisarna, visa dom bara på bild, det är lätt att känna
  igen en Somalier på käften!

  Gilla

 • Björn

  Och Löfvén, Sjöstedt, Lööf och andra flyktingkramare ser inga problem. Det är verkligen horribelt.

  Gilla

 • Mari

  Jag måste bara säga att hon skrev så gott hon kunde. När man läser både riksdagsmotioner, kommentarer och inlägg från svenskar på dessa sidor är inte svenska språket så fett alla gånger. Ex Våran motion ??
  På svenska heter det Vår motion. Som sagt -alla gör så gott de kan.
  All heder åt dig som vågade hänga ut dem.

  Gilla

 • Lewren

  Signalament är inte rasistiska

  Gilla

 • Kjell Hedlund

  Det nya Sverige vi får tåla några år till.

  Gilla

 • Synonymen

  00.48 Göteborg, personrån

  I Masthugget blir en kvinna bestulen på sin mobil av tre unga män. En spark har utdelats och sedan sprang männen från platsen i riktning mot Tredje Långgatan. En pojkvän försöker springa efter men tappar bort männen. Samtliga männen var mycket mörkhyade, alla var iklädda svarta dunjackor, blå Jeans och mössor.

  Vilka negroida ynkryggar. Ge sig på en ensam kvinna.

  https://polisen.se/Aktuellt/Handelser/Vastra-Gotaland/2016-02-15-0605-Sammanfattning-kvall-och-natt-Vastra-Gotaland/

  Liked by 1 person

 • Hanna

  Varför ska man inte skriva att de var somalier när de VAR somalier? Min hund är en foxterrier, inte skriver jag att det är en schäfer?

  Liked by 1 person

  • Lena

   Hanna :
   Enligt en oskriven lag i Sverige så benämner vi ”inte en spade, spade”, så nu får du göra en ”pudel”.

   Liked by 1 person

   • Hanna

    Lena, pudlar är också en fin ras, jag gör en pudel – gärna! Men jag står för vad jag skrev ovan.

    Gilla

   • Lena

    Hanna såklart att du ska göra, jag raljerade bara lite.
    Hanna din kommentar instämmer jag fullständigt med !

    Gilla

   • Hanna

    Lena, jag förstår att du förstår… jag tycker att din kommentar var träffande:)

    Gilla

 • eva

  För en äldre person med gammaldags skolutbildning och annan svenska var det svårt att följa med i texten. Säger väl en del om hur dagens skola fungerar och sorgligt att läsa.

  Gilla

  • Lena

   Eva :
   Då ska vi vara tacksamma för att brevet inte är handskrivit !

   Gilla

   • dave

    Somalierna fick skriftsspråk först 1970.

    Gilla

   • eva

    På min tid 50- och 60-tal kunde lärarna både skriva vacker handstil och lära ut vacker skriven svenska. I mitt yrke har jag sett många exempel på undermålig svensk skolundervisning efter 1970. Det är inte elevernas fel, de gör så gott de kan, det är lärarnas och kulturmarxisternas.

    Gilla

   • Lena

    Eva :
    Att lärarna och kulturmarxisterna vill förstöra barnen och samhället ………..ja ingen är förvånad, dock så finns det andra som lider med barnen.
    Att vårda och utveckla en vacker handstil tränar finmotoriken, viktigt !
    Sverige ja jag har gett upp, det går inte att bekämpa DUMHETEN !

    Gilla

 • Lena

  Lämpligt att trycka ut dessa för att dela ut till folk som inte hör hemma i europa, nästa gång detsamma händer så ge de ouppfostrade ett bra tips, en kontinent med oanade möjligheter väntar på dem men inget där är gratis.
  http://www.nyheter365.se/jambo-tours/jambo-tours/experten-om-ororda-tanzania-fantastiskt

  Gilla

 • Suzie

  En med rätta förbannad och kränkt tjej med skinn på näsan.Bra gjort av Nora att hänga ut de fega kvinnofientliga asen.Är det inte hög tid att vi går ut och mass- demonstrerar mot allt djävulskt kvinnovåld som de grovt kriminella i sjukklövern beställt och bjudit hit utan att fråga svenska folket om vad vi tycker?Dessa kvinnofientliga mena element måste ut ur landet och det snabbt som fasen.

  Gilla

 • Ronnie Karlsson

  Säga vad man vill! Jag uppskattar ditt mod o inställning, tummen upp o lite mer / Ronnie

  Gilla

 • Sven-Erik

  Tjejen har rätt och det var modigt gjort. Ett kräk är ett kräk oavsett hudfärg och nationalitet. Tänker på kapten klänning. Tänker också på polackerna som ville hämnas på att deras polska flicka blev skändat.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Bra att kvinnan här reagerar och ringer polisen och anmäler, det finns möjlighet att eventuellt hitta händelsen på film om det var ett modernt tåg och stationen har kameror.
  Sådana här fega brott ska polisanmälas och det gäller att göra klart att det är man ser allvarligt på det inträffade, polisen är skyldig att utreda.
  Den här utvecklingen är politikerfrälsets fel och hatmedia och SVT, – massinvandringspolitiken är självmord, att släppa in hela folkgrupper och bidragsförsörja är sjuk och det är mer än sinnessjuk att tillåta dessa as som somalier är att tillåta dem att också ta in sina släktingar och låta Sveriges Försäkringskassan även försörja dessa.
  Det skulle behövas en revolution i Sverige mot massinvandringen! Nu råkade detta vara en svart kvinna som råkade ut för dessa as, men många vita drabbas, på detta alla tiggare som springer i dessa skitiga tunnelbanevagnar….Människor vill åka ifred till och från jobbet…..-men, men vänsternazisterna har sett till att det springer tiggaras i varje vagn…-ringde SL och frågade varför de inte kollar dessa avskums biljetter….Svaret blev att de har inte rätt att göra det enligt ledningen! Om det är så borde det vara gratis för alla…!
  Nu drabbade detta en somaliska, två kriminella somalier slår till…..Detta var en händelse som pågick under ett antal minuter just denna dag! DAGEN INNAN KANSKE NÅGON VIT KVINNA DRABBADES….OCH DAGEN DÄREFTER….! Tänk på det!
  OM inte Stefan Löven släppt in dessa as i Sverige då hade ingenting av detta hänt
  För min del får alla somalier gärna gå och dö i ett hål i marken!!!!!

  Liked by 1 person

  • F.d. Socialen-demokraten

   Nu har polisen en bra bild på en narkotikapåverkad neger…- nu kan de lösa bostadsinbrott, rån, stölder i Husby, ligger när Kista…gissar att negern bor där….
   POLISEN måste ha denna figur i sitt register, han har säkert bott i Husby några år och han har begått en del brott, hur svårt kan det vara, de har redan ett fotos på idioten i sitt register!

   Liked by 1 person

 • Thor

  Den ständigt halvöppna matluckan säger allt.

  Gilla

 • Synonymen

  Vad skall vi med dessa värdelösa negrer till?

  Odugligt slödder!

  Liked by 1 person

 • Mary Agnes

  Allt fler i allt fler läger börjar reagera.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: