Polisen: Titta in nästa vecka och gör en anmälan


TIGGERI. Två olika grupper av tiggande EU-migranter kom i bråk i Vansbro på fredagsförmiddagen, om vem som ska ha en plats utanför ICA. Handlaren Stefan Jakobsson ringde polisen flera gånger innan han till slut fick hjälp. – Vi uppmanades att titta in nästa vecka och göra en anmälan.

Bråket mellan de två olika grupperna av EU-migranter har pågått någon dag och diskussionerna har stundtals varit högljudda. Under några veckor har det funnits en grupp på tre personer som suttit utanför butiken.

Det hela kulminerade på fredagsförmiddagen när gruppen åter dök upp och denna gång gick de till handgripligheter mot en äldre kvinna. De ska enligt uppgift ha slagit henne. De flydde in i butiken och jag tog kontakt med polisen, men de var måttligt intresserade, minst sagt, konstaterar Stefan Jakobsson.

Han uppmanades att kontakta polisen nästa vecka och då kunde de göra en anmälan på lokalkontoret i Vansbro.

– Men jag tyckte läget var akut och allvarligt, så jag ringde 112, men även om de lyssnade så hade de ingen att skicka, men en bra stund senare kom de trots allt, säger Stefan Jakobsson.

Han är dock mest kritisk till polisens ovilja att hjälpa till och noterar vidare att det är något som är fel när det är telefonkö för att komma fram på 112.

Dala-Demokraten

-Pettersson noterar att det är katastrof i landet, bråk med tiggare, på asylboenden, kod 291, drygt 50 no-go zoner, gränskontroller, all vanlig brottslighet och ovanpå allt en chef som inte borde ha fått sitt jobb…


13 responses to “Polisen: Titta in nästa vecka och gör en anmälan

 • Tommy L

  Dra ihop ett medborgargarde så är snutfan där på två röda!

  Gilla

 • Kommendanten

  Polismyndigheten har en underdimensionerad och underfinansierad organisation. Polisresurserna räcker helt enkelt inte.

  Sedan har vi hycklaren tillika ”kräkaren” Dan, som rikspolischef. Denne borde avgå med omedelbar verkan.

  Gilla

  • Petter

   Är väl inte alla av de 20 000 som är ‘riktiga’ poliser hellre; en del av dom är väl dialogpoliser?

   Gilla

 • Mumien

  Samma fenomen vid vår lokala Willys affär. Kontaktade personalen där när en minderårig satt och tiggde utanför. De sa att det är ingen ide att ringa polisen, de svarar alltid att de inte har tid.
  Personalen på Willys har slutat bry sig, enda gången de ingriper är när tiggarna går in i affären och tigger av kunderna, då kastar de själva ut tiggarna.
  Men som personalen sa till mig – vi har slutat ringa polisen, de kommer ändå inte.

  Så är det, i vårt fina nya Sverige

  Gilla

  • sam

   Svenskt näringsliv som olagligen ville sälja till diktaturer har försatt Sverige i en sits som tillåter att motparten kan ta över landet.

   S gjorde en deal med blockröstande islamister redan under Göran Persson, och nu kan detta inte diskuteras för då är S kört.

   T o m Moderater gillar islamisterna och gillar pengarna som köper upp mark och fastigheter för att skapa fler moskéer.

   Undrar när Sverige bestämde att svensk kultur skall bestämmas av två bögar på Söder i Stockholm.

   Normala svenskar som benämns ”kulturtanter” älskar sina vita pappor, sina vita syskon av manligt kön, sina äkta makar eller pojkvänner och sina vita söner.

   Media har skapat en psykedelisk värld som aldrig kommer att kännas normal i befolkningsgruppen som fortfarande bekänner sig till kärnfamiljsmodellen.

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  ICA handlaren Stefan är en hjälte, skrämmande utveckling, vet att polisen ibland släpper tiggare om snattar och som de INTE kan identifiera, det är emot gällande lagstiftning, de ska anhållas och identiteten ska styrkas. Sverige har spårat ur helt men det är svin som Ruinfedt och Löven som vill att vi ska ha den här skiten och 87:an beställer eländet!

  Gilla

 • Lena

  Svenskar som drabbas av våld i hemmet eller i det offentliga rummet, ringer till släkt och vänner för stöd och hjälp, de vet numera att hjälpen som de har betalat dyrt för med sina skattepengar ……är inte menad för svenskar.

  Gilla

 • Synonymen

  Indiens premiärminister?

  Borde han inte ”lyfta” frågan Malmös kommunalråd först. Varför gå över ån?

  Gilla

 • Blodsven

  Vad förvänta sig med totalt odugliga politiker samt inkvoterade och politiskt tillsatta ”chefer” i snart sagt varenda jävla idiotmyndighet….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: